• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

Slm.kullandigim.hormon ilaclarindan dolayi dongumu net bilmiyorum ama 30 gun varsayarsak bat 15 mart.ben bugun kan testi yaptirdim betahcg0.00 cikti.fakat 2 gundur siddetli bel ve bacak agrim vajinal kasintim var ve goguste sizlama var.sizce erknmi davrandim????

Slm.kullandigim.hormon ilaclarindan dolayi dongumu net bilmiyorum ama 30 gun varsayarsak bat 15 mart.ben bugun kan testi yaptirdim betahcg0.00 cikti.fakat 2 gundur siddetli bel ve bacak agrim vajinal kasintim var ve goguste sizlama var.sizce erknmi davrandim????

Gec dollenme olabilir 10 gun daha beklemelisin cnm hayat suprizlerle dolu

Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)

Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)

Kiz test yapmadinmi sen ben senden supheleniyorum olmamissin hala :)

Eklentiler

• 2017-03-10 13.51.35.png
    2017-03-10 13.51.35.png
    137,4 KB · Görüntüleme: 61
Suana kadar sıkayetim yokttu kilo veremiyorum belki ondandir
Ben tiroid belasiyla uğraşıyorum 9 aydır benim ki sıfırin cok cok altindaydi 0.006 idi değerim yavas yavas arttı sonra fazla doz ilac verdiler bu kez 3.7 çıktı doktorum gebelik icin değerin hep düşük geliyordu olumsuz etkiliyordu simdide fazla çıkmış gebelik icin en uygunu 1-2 arasi degerler diyordu.
Senin ki de sınırda görünüyor 4 sınır çünkü.. Ama korkutmayayim seni anormal bisi yok sadece doktorun dedigini diyorum

Ben tiroid belasiyla uğraşıyorum 9 aydır benim ki sıfırin cok cok altindaydi 0.006 idi değerim yavas yavas arttı sonra fazla doz ilac verdiler bu kez 3.7 çıktı doktorum gebelik icin değerin hep düşük geliyordu olumsuz etkiliyordu simdide fazla çıkmış gebelik icin en uygunu 1-2 arasi degerler diyordu.
Senin ki de sınırda görünüyor 4 sınır çünkü.. Ama korkutmayayim seni anormal bisi yok sadece doktorun dedigini diyorum

Ilac verirmi acaba belkide benimde sorunum var tiroidle olabilir yani

Doktoruma gosteriyim o yonlendirirse yonlendirir artik.
Sagol canim allah razi olsun yorumun icin
Ne demek kuzum benim. Rica ederim. Ben tsh değerime sürekli baktirdigim icin dikkatimi çekti 4 altı da kötü bi deger değil aklına kötü bisi gelmesin. Sadece 1-2 arasi gebelik olsun diye beklenen degermis doğru cümle kuramadim ama anladin sen beni
Bu arada ne kadar da gencmissin 22 ne güzel ben 29 yasindayim

Back