- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.642
- 113
Ee sonucune zaman alicaksin ins pozitiftir merak ettim simdi bende :)
Yarın yani Çarşamba günü bi yandanda korkuyorum gene negatifse diye ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee sonucune zaman alicaksin ins pozitiftir merak ettim simdi bende :)
Yarın yani Çarşamba günü bi yandanda korkuyorum gene negatifse diye ya
Canim normalde duzenli adet görüp duzenli yumurtluyorsak dahi,gec yumurtlama mumkun oluyor mu?.mesela ben hep adetten itibaren 16.gün yumurtlarim.bu ay 20.gün yumurtlama olabiliyo mu yani?Gec yumurtlama olabilir ben mesela gec yumurtladim regl 10 gun gecikti bakmadim hala en son negatifti
Canim normalde duzenli adet görüp duzenli yumurtluyorsak dahi,gec yumurtlama mumkun oluyor mu?.mesela ben hep adetten itibaren 16.gün yumurtlarim.bu ay 20.gün yumurtlama olabiliyo mu yani?
Teşekkür ederim hayatim sagol,hastaneye gideyim en iyisiOlabilir niye olmasin her ay ayni tarihte yumurtluycaz diye birsey soz konusu degil bu yumurtanin gelisimi buyuklugu kalitesi onemli. Bazen streste gec yumurtlamayi tetikleyebilir hormonel sorunlar da olabilir.
Bekle bakalim 1 hafta gecsin ogle bir daha tekrarlarsin testi olmadi bir kadin dogumcu yolu gozukebilir sana
Teşekkür ederim hayatim sagol,hastaneye gideyim en iyisi
Aminn Allah razı olsun canım benim hepimize nasip etsin insallahGuzel haberlerle yazarsin ins bize sende sagol kuzum rabbim gonlundekini nasip etsin ins
Deger onemli en azindan kucukte olsa bisiler cikar ins idrarda baktinmi ?
İdrarda bakmamıştım. Kan sonuçuma görede negatifmiş zaten artık adetim geçmeden test yapmamaya karar verdim
Bende kan verdim sabah aclik insulin ve beta baktirdim.
1 mart oldu ben en son 18 ocakta olmustum
İnşallah senden mutlu bir haber alırız :) sonucunu ne zaman alacaksın?
Hadi hayırlı haberlerle inşallah3 saat sonra cnm 2 gibi ararim insallah :)
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Napdin canım aldın mı sonucunu ben de bu ay korkuyim ya hamis olmaya hazır hissetmiom kendimi . Isin kötüşu bat günümü hesaplayamiom unutmuşum bi de kayiyo hep zaten.Pek umidim yok ama belkide umidimin olmamasi daha iyi negatifse cok uzulmem pozitifse 17 marta kadar sakliycam esimden dogum gunu surprizi yapicam :)
Napdin canım aldın mı sonucunu ben de bu ay korkuyim ya hamis olmaya hazır hissetmiom kendimi . Isin kötüşu bat günümü hesaplayamiom unutmuşum bi de kayiyo hep zaten.
Yok tahmini yum. Doneminden 14 gun geçse bakarım. Da. Henüz değil sanrim. Hayırlısi. Senin için. .Aldim cnm 0.1 negatif cikti saglik olsun.
Aaa bir idrar testi baksaydin belki gecikmis olabilir
Yok tahmini yum. Doneminden 14 gun geçse bakarım. Da. Henüz değil sanrim. Hayırlısi. Senin için. .
Ben istiodum da bu ay hiiiccc istemiomBakarsin kardes gelir kuzuya :) biz istiyoruz ama nasip iste
Ben istiodum da bu ay hiiiccc istemiom
Yaza hamile girmek fikri Çok itio beni. Insallh da girmem. Hayırlısı tabi