Slm.kullandigim.hormon ilaclarindan dolayi dongumu net bilmiyorum ama 30 gun varsayarsak bat 15 mart.ben bugun kan testi yaptirdim betahcg0.00 cikti.fakat 2 gundur siddetli bel ve bacak agrim vajinal kasintim var ve goguste sizlama var.sizce erknmi davrandim????
Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)
EhehehKiz test yapmadinmi sen ben senden supheleniyorum olmamissin hala :)
3 gun sonra tekrar bak kiz belki gec yumutladin :)Ehehehyaptım dün anan negatif ben de dedim 1 hafta geçsin o zaman yapacam
Belki de ben de ondan şüphelendim :) ama neden arada adet olacakmış gibi karnıma ağrı giriyor3 gun sonra tekrar bak kiz belki gec yumutladin :)
Belki de ben de ondan şüphelendim :) ama neden arada adet olacakmış gibi karnıma ağrı giriyor
Of ya ne bilim umutlanmak istemiyorumBazen erken gebelik belirtiside olabilio o dur bakalim :) ben sancisi olup hamile olan gordum kk da cok
Umutlanmada bekle bakalim dua et bol bolOf ya ne bilim umutlanmak istemiyorum
POWERHACK canim naptin adet oldun mu
Canim senin tiroid sıkıntınmi varOldum kuzum 3.gunumdeyim kan verdim sonucumda cikti ama ben gidip gosteremedim doktora sen anliosan bir bak
Canim senin tiroid sıkıntınmi var
Ben tiroid belasiyla uğraşıyorum 9 aydır benim ki sıfırin cok cok altindaydi 0.006 idi değerim yavas yavas arttı sonra fazla doz ilac verdiler bu kez 3.7 çıktı doktorum gebelik icin değerin hep düşük geliyordu olumsuz etkiliyordu simdide fazla çıkmış gebelik icin en uygunu 1-2 arasi degerler diyordu.Suana kadar sıkayetim yokttu kilo veremiyorum belki ondandir
Ben tiroid belasiyla uğraşıyorum 9 aydır benim ki sıfırin cok cok altindaydi 0.006 idi değerim yavas yavas arttı sonra fazla doz ilac verdiler bu kez 3.7 çıktı doktorum gebelik icin değerin hep düşük geliyordu olumsuz etkiliyordu simdide fazla çıkmış gebelik icin en uygunu 1-2 arasi degerler diyordu.
Senin ki de sınırda görünüyor 4 sınır çünkü.. Ama korkutmayayim seni anormal bisi yok sadece doktorun dedigini diyorum
Sorun gibi durmuyor canim ama bi endokrin bölümüne gidip bi uzmanla görüşebilirsin.Ilac verirmi acaba belkide benimde sorunum var tiroidle olabilir yani
Sorun gibi durmuyor canim ama bi endokrin bölümüne gidip bi uzmanla görüşebilirsin.
Ne demek kuzum benim. Rica ederim. Ben tsh değerime sürekli baktirdigim icin dikkatimi çekti 4 altı da kötü bi deger değil aklına kötü bisi gelmesin. Sadece 1-2 arasi gebelik olsun diye beklenen degermis doğru cümle kuramadim ama anladin sen beniDoktoruma gosteriyim o yonlendirirse yonlendirir artik.
Sagol canim allah razi olsun yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?