kızlar ben perşembe günü çatlatma iğnesi vurundum ya sanıyorum cumartesi çatladı yumurtam peki ben çatlamadan sonra 14 günü mü baz alıcam regli hesabı için =)
öyle sanıyorum ama gene de emin olmak için sorayım dedim.
uygulama takvimim var orda genelde adet günüm şaşmaz takvime göre 13 gün var adetime ama çatlama takvimden 3 gün önce gerçekleşti.
Yaptım test, hayalet çizgi bile yok
Merhaba Zeyno bence stres yapmamaya çalış çünkü stres bu duruma hiç iyi gelmiyomuş bizde önceki ay biraz stres yaptık ama hiç iyi gelmiyo
Pkomuydu oda canjm pkoysa bende denerim amin cumlemizinkini ins
Sagol cnm denerim bende tesekkur ederim ins ise yararda rahatlarim azicik
ben reglimi bekliyorum erken test yapmıyorum canım çooook uzun zamandır gebelık testı yapmadım. hatta belki 1 sene olmuştur.. inşallah bu sefer yaparım :)Catlamadan sonra 14.gunu baz al canim sen.
Ben kizimda ovulasyon testinde pik gorduktek 9 gun sonra idrarda silik gordum.
Sende 12.gunu denersin en erken
ben reglimi bekliyorum erken test yapmıyorum canım çooook uzun zamandır gebelık testı yapmadım. hatta belki 1 sene olmuştur.. inşallah bu sefer yaparım :)
Bazen erken geliyor bazen gunu gununu tutmuyor ama buyuk bi duzensizlik yok. Bi hissiyat olarak gebe hissetmeyince yapasim gelmiyordu. Nitekim de hep regl oldum :), insallah bu ay cok umutluyum coook uzun zaman oldu boyle umudu tatmayali. Insallah hislerim bu seferde yaniltmaz ve gebelik oluyordurMasallah kiz regl duzenli ise sanslisin ben her ay yapiodum :)
Bazen erken geliyor bazen gunu gununu tutmuyor ama buyuk bi duzensizlik yok. Bi hissiyat olarak gebe hissetmeyince yapasim gelmiyordu. Nitekim de hep regl oldum :), insallah bu ay cok umutluyum coook uzun zaman oldu boyle umudu tatmayali. Insallah hislerim bu seferde yaniltmaz ve gebelik oluyordur
Kızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn
Kuzum gordum keske sabah yapsaydin daha net cikardi cizgi ama gordum diyebilirim pembe cizgiyi :)
Gerçekten mi ben uyduruyorum gözüm yanılıyor sanmıştımm.. çok teşekkür ederim
Çook silik ama var :)Kızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn
Bat normalde 27 şubat ama catlatma ignesiyle birlikte catlamayi baz alırsak 25 şubat:) insallah sende sagligina bi an once kavuş canimInsallah kuzum benim bat ne zaman beraber bekleyelim buradaki arkadaslarla birlikte benim en son 19 ocakta oldu pko ve duzensizlik olunca belli dil :)
Bat normalde 27 şubat ama catlatma ignesiyle birlikte catlamayi baz alırsak 25 şubat:) insallah sende sagligina bi an once kavuş canim
Teşekkür ederim kızlar, kan testi yaptırdıktan sonra size haber veririm
Kızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?