• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar ben perşembe günü çatlatma iğnesi vurundum ya sanıyorum cumartesi çatladı yumurtam peki ben çatlamadan sonra 14 günü mü baz alıcam regli hesabı için =)
öyle sanıyorum ama gene de emin olmak için sorayım dedim.
uygulama takvimim var orda genelde adet günüm şaşmaz takvime göre 13 gün var adetime ama çatlama takvimden 3 gün önce gerçekleşti.

Catlamadan sonra 14.gunu baz al canim sen.
Ben kizimda ovulasyon testinde pik gorduktek 9 gun sonra idrarda silik gordum.
Sende 12.gunu denersin en erken

Catlamadan sonra 14.gunu baz al canim sen.
Ben kizimda ovulasyon testinde pik gorduktek 9 gun sonra idrarda silik gordum.
Sende 12.gunu denersin en erken
ben reglimi bekliyorum erken test yapmıyorum canım çooook uzun zamandır gebelık testı yapmadım. hatta belki 1 sene olmuştur.. inşallah bu sefer yaparım :)

Masallah kiz regl duzenli ise sanslisin ben her ay yapiodum :)
Bazen erken geliyor bazen gunu gununu tutmuyor ama buyuk bi duzensizlik yok. Bi hissiyat olarak gebe hissetmeyince yapasim gelmiyordu. Nitekim de hep regl oldum :), insallah bu ay cok umutluyum coook uzun zaman oldu boyle umudu tatmayali. Insallah hislerim bu seferde yaniltmaz ve gebelik oluyordur

Kızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn

Eklentiler

• IMG_0787.JPG
    IMG_0787.JPG
    20,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0789.JPG
    IMG_0789.JPG
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0793.JPG
    IMG_0793.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 46
Bazen erken geliyor bazen gunu gununu tutmuyor ama buyuk bi duzensizlik yok. Bi hissiyat olarak gebe hissetmeyince yapasim gelmiyordu. Nitekim de hep regl oldum :), insallah bu ay cok umutluyum coook uzun zaman oldu boyle umudu tatmayali. Insallah hislerim bu seferde yaniltmaz ve gebelik oluyordur

Insallah kuzum benim bat ne zaman beraber bekleyelim buradaki arkadaslarla birlikte benim en son 19 ocakta oldu pko ve duzensizlik olunca belli dil :)

Kızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn

Kuzum gordum keske sabah yapsaydin daha net cikardi cizgi ama gordum diyebilirim pembe cizgiyi :)

Bat normalde 27 şubat ama catlatma ignesiyle birlikte catlamayi baz alırsak 25 şubat:) insallah sende sagligina bi an once kavuş canim

Insallah canim benim allah razi olsun insallah sendede bu ay bebek haberini aliriz gelir melegin bir an evvel

Merhaba. Az önce yapabildim tekrar testi. Adetime 3-4 gün var. Ovulasyon testim böyle. İlk defa bu kadar koyu görüyorum testleri. Yumurtlama sürem uzamış olabilir, ya da inşallah bebeğim mi var ki? Ne diyorsunuz? Ayy bunda bile ağlamak istyrm gebelik testinde görsem naparım acaba :()

Back