- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ben gördümGünaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :)
Adete 1 ya da 2 gün... Dünkü kan testimde 0.65 çıktı. Varsa bile ne kadar artacak ki? Daha iki hafta olmadı son ilişki.Adete son 8...
Ne diyim kuzum hayırlısı üzülüyoruz ama vazgecmeden inanmaya devamAdete 1 ya da 2 gün... Dünkü kan testimde 0.65 çıktı. Varsa bile ne kadar artacak ki? Daha iki hafta olmadı son ilişki.
Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :)
Bugün gelmedi bakalım. Yarın olabilirim. Pek belirtim yok ama hayırlısı.. Ben ovu testlerinde pik görünce umutlanmıştım ama sonradan silikleşti. O zaman dedim, demek ki ben adete yakın yumurtluyorum, 14-15. gün pik yaptı test. 16. Gün çalışmışız. Sınra bi daha olmadı. Tutmuş mudur çatlama öncesi ilişkiden? Var mı öyle örnekler acaba?Bende gordum cnm ama dun kan negatif demissin bence 1 hafta bekle derim
Bugün gelmedi bakalım. Yarın olabilirim. Pek belirtim yok ama hayırlısı.. Ben ovu testlerinde pik görünce umutlanmıştım ama sonradan silikleşti. O zaman dedim, demek ki ben adete yakın yumurtluyorum, 14-15. gün pik yaptı test. 16. Gün çalışmışız. Sınra bi daha olmadı. Tutmuş mudur çatlama öncesi ilişkiden? Var mı öyle örnekler acaba?
İnşallah canım. Seviniriz bu ay inşallahInsallah tutmustur sekerim bende beklemedeyim sabah test yapicam merak icindeyim
İnşallah canım. Seviniriz bu ay inşallah
Ben artık testleri bıraktım. Adeti beklyrm. İnşallah gelmez.Insallah cnm sen ne zaman yapican test?
Ben artık testleri bıraktım. Adeti beklyrm. İnşallah gelmez.
Ben artık testleri bıraktım. Adeti beklyrm. İnşallah gelmez.
Fotoda çok belli değil ama yajlaştırınca incecik bi çizgi var... Aayyy hadi inşallah ben de heyecanlandım kendim gibi.. İnşallah canım bebeğin seninledir.Bugun 2 adet yaptim bile hemde ilk idrar degilken boyle cikti bilmiorum acaba yanilirmi diye
Fotoda çok belli değil ama yajlaştırınca incecik bi çizgi var... Aayyy hadi inşallah ben de heyecanlandım kendim gibi.. İnşallah canım bebeğin seninledir.
Regl sancısı değildir o inşallah. Bariz çizgi var. Yerleşirken verdiği sancıdır inşallah. Yine de kanda görene kadar çok umutlanma, Rabbim sevindirsin inşallahInsallah canim aslinda elimde daha net ama nedense telefonda kameramda ogle cikmis bulanik gibi piksel felan derken dusuo goruntu :) sabah tekrar edicem arada regl sancisi yokluo o beni korkutuyor birde pko var malum bende
Regl sancısı değildir o inşallah. Bariz çizgi var. Yerleşirken verdiği sancıdır inşallah. Yine de kanda görene kadar çok umutlanma, Rabbim sevindirsin inşallah
İnşallah canım, olumlu düşün güzel olsun. Yarın haber ver :)Insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun haklisin aslinda sancinin farkligigini hissetigimden test denedim ins vardir sabah olmaz simdi bana