Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yarin sabah bat gunu test deneyebilirsin hamilelik belirtileri farklilik gosterebilir herkezde bilinmez tabi de ins gelmistir melegin

Canim ayni ben bugun gunum ama bisey yok sadece gogus agrim cok hayirlisi

Yarin sabah bat gunu test deneyebilirsin hamilelik belirtileri farklilik gosterebilir herkezde bilinmez tabi de ins gelmistir melegin
Insallah kasik batmalarimi belirti olarak hissettim sadece ama sonra sag kasik agrisi batmasi adet icindir dediler umitlenemedim bu ayda olmamis gibi geliyo ama bakalim adet olmazsam test yaparim

Benimde coktu bugune kadar bugunde sadece koltuk altima dogru olan bolumde biraz kaldi okadar hayirlisi insallah bebislerimiz vardir
Hayirlisi ins bu aay cok umutluydum belirtiler kaybolunca olmadi herhalde dedim yarin da bekleyim olmazsa test yaparim artik

Bugün yaptığım ovu testim bu hanımlar. Ben anlayamıyorum bu testleri. Bugün 19.günüm.iki gün önce yum akıntısını gördüm yoğun bir şekilde. 23-25 günde bir oluyorum normalde. 19.günüm ovu testim koyu gibi, yumurtluyor muyum acaba hala. Israrla çalışıyoryz biz de her koyu gördüğümde

Eklentiler

• IMG_20170214_130233.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 31

Aynen koyu sen yine bugunde degerlendir cnm ne olur ne olmaz

kirmizi olmayan pembe bi akinti gelmis devami gelmez insallah dicemde adet oluyorum yavas yavas sanirim

Az varmis regl bence bir gebelik testi deneyebilirsin ben saniorum yeni tespit ettiniz :) ayyy insallah vardir supriz yapar sevgililer gunune size

hala yumurtladıgını sanmıyorum canım 24 saatlık bı surec sonucta yumurtlamak. ovu testlerı adete yakın koyu cıkıyor yada gebelık varsa da koyu cıkıyor bı takıp et her gun aynı saatte koyuluk devam eder hatta artarsa gebelık olabılır canım

İnşallah vardır gebelik, erkendir belki daha. Yaptım test negatif. Ama hala umutla korku arasındayım

gebelık testı ıcın erken bence hem adetınden once yapıyosan sabah ılk ıdrarla sıkısıkken yapman onemlı. o yuzden suan bosuna yaptın bence umutsuz olma
İnşallah canım, çok teşekkürler. Moral veriyorsun gerçekten bikaç gün daha oluruna bırakayım bakalım. Çok teşekkürler

İnşallah canım, çok teşekkürler. Moral veriyorsun gerçekten bikaç gün daha oluruna bırakayım bakalım. Çok teşekkürler
rica ederm canım ne demek. ah ıste bekleyemıyoruz cok acelecıyız aslında adet gunumuzu beklesek ama heycandan bekleyemıyoruz erkenden ogrenmek ıstıyoruz. ovu testını ıkı gun daha yap bakalım canım merak edıyorum nası cıkacak aynı saatlerde yap ama =)

Tamm canım yarın da 12.30 gibi yapayım bakalım. Bu ay çok sıkı tuttuk, ümitliyim inşallah

kızlar ben perşembe günü çatlatma iğnesi vurundum ya sanıyorum cumartesi çatladı yumurtam peki ben çatlamadan sonra 14 günü mü baz alıcam regli hesabı için =)
öyle sanıyorum ama gene de emin olmak için sorayım dedim.
uygulama takvimim var orda genelde adet günüm şaşmaz takvime göre 13 gün var adetime ama çatlama takvimden 3 gün önce gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…