- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
İnşallah canım, olumlu düşün güzel olsun. Yarın haber ver :)
Insallah daha belli olan bir cizgi ile yazarim buraya hayirlisi neyse onu rabbim etsin hakkimizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, olumlu düşün güzel olsun. Yarın haber ver :)
Çok koyu değil ama daha erkense böyle olması normal. İnşallah gitgide koyulaşır. İdrarda böyle silik çıkıyosa kanda belli olur canım, bi kan verseneEvet koyulasmis az daha
Çok koyu değil ama daha erkense böyle olması normal. İnşallah gitgide koyulaşır. İdrarda böyle silik çıkıyosa kanda belli olur canım, bi kan versene
Canım ya :) inşallah rabbim umutlarımkzı boşa çıkarmasın. Ama hayalet bile olsa var gibi çizgi. İnşallah bebeğin gelmiştirCnm kan icin acele etmek istemiyorum esime supriz yapmak istiyorum bu yuzden bekliycem hastanede uzak kalio bana esime gotur desem suphelencek o yuzden :)
Canım ya :) inşallah rabbim umutlarımkzı boşa çıkarmasın. Ama hayalet bile olsa var gibi çizgi. İnşallah bebeğin gelmiştir
Canım ya :) inşallah rabbim umutlarımkzı boşa çıkarmasın. Ama hayalet bile olsa var gibi çizgi. İnşallah bebeğin gelmiştir
Hani bakayım :)Cnm dayanamadim yine yaptim ve biraz daha belirgin oldu ay 4 tane test bana yanlis soylemez herhalde degilmj :)
SenceHani bakayım :)
Ayy canım ya, ikincide daha çok gördüm. Yine hayalet ama var, bu haliyle bile görünüyor resimde de olsa. Hadi inşallah canım
POWERHACK kııııızz neler görüyorum beeen öyleee canım gozumu soktum resmen ekranın ıcıne goremedım ıkıncı cızgıyı sonra bıraz gerıden bakıp ekran parlaklıgını dusurunce hayalet cızgılerı gordum. sabah ılk ıdrarla bı daha yap canım artık varsada bellı olacaktır ıyıce ayyyy yasasın yaaaa bu sabah bende test yapmıstım ıgnenın 10.gunu bı bakıım noluyo dıye sılık cızgı cıktı hala ıgneden mı bılemem heveslenemedım ama yarın bı daha yapıcam bı kac gun test yaparım artık
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canım benim.. ama sen sabah yap bi tane benim için yaaa meraktan çatlarımAyy insallah vardir kuzum ayni bekleriz dogumu artik ben sabah degilde sali sabahi denerim gibi iyice artsin :)
Dun ve bugun yaptim hep 1 tik artma var ins kimyasal olmaz saglikla artar deger.
Kendimden cok sana duaciyim bacim hadi insallah
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canım benim.. ama sen sabah yap bi tane benim için yaaa meraktan çatlarım
ısrar da etmek istemiyorm ama iyi haberler almaya çok ihtiyacımız var. bende yarın yapıcam bakalım ne çıkacak. hatta bugün ki testi ben atayım burdan dur...
canım elinde ki son testte bekle o zaman ben vardır dıye dedım. bende hep laboquick kullanıyorum canım. benim gebelik demem için daha çok erken canım muhtemelen iğnenin etkisi sürüyor hala ama ınsallah vardırAt kiz bende bakayim yaparim kiz elimdeki son testimide degerlendiriyim.bari sabah daha net cikar insallah :) benim uyanma saatlerim belli diil kizcemden totem yapalim diycektim :)
canım elinde ki son testte bekle o zaman ben vardır dıye dedım. bende hep laboquick kullanıyorum canım. benim gebelik demem için daha çok erken canım muhtemelen iğnenin etkisi sürüyor hala ama ınsallah vardır