Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar bende bir pkoluyum ayin 1 de yumurtam catladi tahminen bugun yarin olmam lazim iki gundur ara ara adet sancilarim oluyo dunden beride hafif beyaz akinti basladi bekliyorum artik

Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :)

Eklentiler

• IMG_20170216_105009-01.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 61
Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :)

Bende gordum cnm ama dun kan negatif demissin bence 1 hafta bekle derim

Benimde bat 2 gun kaldi bakalim kismet tabi pkoyum dengesizlesebilir ama kasiklarim agriyor cok belki regl olurum

Bende gordum cnm ama dun kan negatif demissin bence 1 hafta bekle derim
Bugün gelmedi bakalım. Yarın olabilirim. Pek belirtim yok ama hayırlısı.. Ben ovu testlerinde pik görünce umutlanmıştım ama sonradan silikleşti. O zaman dedim, demek ki ben adete yakın yumurtluyorum, 14-15. gün pik yaptı test. 16. Gün çalışmışız. Sınra bi daha olmadı. Tutmuş mudur çatlama öncesi ilişkiden? Var mı öyle örnekler acaba?

Insallah tutmustur sekerim bende beklemedeyim sabah test yapicam merak icindeyim

Fotoda çok belli değil ama yajlaştırınca incecik bi çizgi var... Aayyy hadi inşallah ben de heyecanlandım kendim gibi.. İnşallah canım bebeğin seninledir.

Insallah canim aslinda elimde daha net ama nedense telefonda kameramda ogle cikmis bulanik gibi piksel felan derken dusuo goruntu :) sabah tekrar edicem arada regl sancisi yokluo o beni korkutuyor birde pko var malum bende

Insallah canim aslinda elimde daha net ama nedense telefonda kameramda ogle cikmis bulanik gibi piksel felan derken dusuo goruntu :) sabah tekrar edicem arada regl sancisi yokluo o beni korkutuyor birde pko var malum bende
Regl sancısı değildir o inşallah. Bariz çizgi var. Yerleşirken verdiği sancıdır inşallah. Yine de kanda görene kadar çok umutlanma, Rabbim sevindirsin inşallah

Regl sancısı değildir o inşallah. Bariz çizgi var. Yerleşirken verdiği sancıdır inşallah. Yine de kanda görene kadar çok umutlanma, Rabbim sevindirsin inşallah

Insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun haklisin aslinda sancinin farkligigini hissetigimden test denedim ins vardir sabah olmaz simdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…