- 1 Şubat 2014
- 29
- 10
- 88
Napiim canim. Doğu da görevdeydik döndük artık batıya. Artik bebek icin imkanlarimiz daha fazla diye burda iyice ucundan tutmaya karar verdik. Biraz once adet oldum. 2.günü gel klomene başlayalım dedi doktor. Yanliz ben dün inofolic inozitole başlamıştım hem klomen hem inofolic kullanilir mi kiOlsun kuzum vakti saati var demekki rabbim ol dedigi an olur merak etme şükür iyiyim ben regl düzensizligi için boguşuyorum işte aynı sen neler yapıosn
Napiim canim. Doğu da görevdeydik döndük artık batıya. Artik bebek icin imkanlarimiz daha fazla diye burda iyice ucundan tutmaya karar verdik. Biraz once adet oldum. 2.günü gel klomene başlayalım dedi doktor. Yanliz ben dün inofolic inozitole başlamıştım hem klomen hem inofolic kullanilir mi ki
Hiçbir fikrim yok canım bende doktordan geldim polikistik overmisim regl düzensizligim sivilce ve gece basmalarım ara kanamalarım ve agrılarım bu yüZdenmiş regl 3 günü gidip kan vericem
Canim gecmis olsun insallah düzene girer en kısa zamanda. Bende yarin gidicem doktora klomene baslamak icin belkide aşılama dicek
Canim sen en son konustugumuzda ki bu cok uzun zaman oldu sayılır, zaten ikinciye hamile değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorumSağol kuzum beklemiyordum ama erken menepoz testide istedi kanda bakalım regl olunca gidicem cok var daha 25 30 gün artık süresini bile bilmiyorum nasip kısmet 2 ci için uğrasıpduk ama kısmet diilmiş başka bahara
Canim sen en son konustugumuzda ki bu cok uzun zaman oldu sayılır, zaten ikinciye hamile değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum
canım hiç pes etme bak ben 4 yıla yaklaştı hala sabırla dua ediyorum. ne zorluyorum ne pes ediyorum...her şey de bi hayır vardır. bazen olmaması daha iyidir belki nerden bbiliyorum diye kendime dediğim bile oluyor. bazen ama gercekten bazen sadece üzüldüğüm oluyor bi anlık bişey oluyor. çok çok istediğim bişey anne olmak ama yinede allahın verdıgınden otesını ısteyemem ıste.. bıraz karısık yazdım sanırım ama sen benı anlarsın =) bugun bende klomene basladım bı yandan da ınofolıc ıcıyorum her seyın hayırlısı olsun =)Degildim cnm kimyasal yaşadım 3 kez belki ozaman felandı testimi gördü isen :)
Pko ile savaşmaya başlıycam kan verdikten sonra soğan kürüne başlıyacagım nasip kismet bu sancılar ve ara kanamalar beni zorluyor ama allah büyük ne gelirse rabbimden deyip kabul ediyorum sadece hastaneden cıkarken çok şükür 1 tane kızım var allahım iyiki vermişsin bana dedim rabbim isteyipte olamayanlara kucakları göbişleri boş olanlara nasip etsin dedim ama keşke keşke kardeş olsaydı kızıma cok istedim içten içte ama nasip işte
Degildim cnm kimyasal yaşadım 3 kez belki ozaman felandı testimi gördü isen :)
Pko ile savaşmaya başlıycam kan verdikten sonra soğan kürüne başlıyacagım nasip kismet bu sancılar ve ara kanamalar beni zorluyor ama allah büyük ne gelirse rabbimden deyip kabul ediyorum sadece hastaneden cıkarken çok şükür 1 tane kızım var allahım iyiki vermişsin bana dedim rabbim isteyipte olamayanlara kucakları göbişleri boş olanlara nasip etsin dedim ama keşke keşke kardeş olsaydı kızıma cok istedim içten içte ama nasip işte
Bir de erkek istiyorsan yumurtlama sonrası birliktelikten erkek şansı daha yuksek cnmDegildim cnm kimyasal yaşadım 3 kez belki ozaman felandı testimi gördü isen :)
canım hiç pes etme bak ben 4 yıla yaklaştı hala sabırla dua ediyorum. ne zorluyorum ne pes ediyorum...her şey de bi hayır vardır. bazen olmaması daha iyidir belki nerden bbiliyorum diye kendime dediğim bile oluyor. bazen ama gercekten bazen sadece üzüldüğüm oluyor bi anlık bişey oluyor. çok çok istediğim bişey anne olmak ama yinede allahın verdıgınden otesını ısteyemem ıste.. bıraz karısık yazdım sanırım ama sen benı anlarsın =) bugun bende klomene basladım bı yandan da ınofolıc ıcıyorum her seyın hayırlısı olsun =)
Bir de erkek istiyorsan yumurtlama sonrası birliktelikten erkek şansı daha yuksek cnm
evet cnm daha cok erken olsada cikmaz. adetine 1-2 gun kala sabah testi tekrarla insallah hamilesindir.Kızlar benimde adetime bir hafta var ama göğüsler acıyo 5-6gündür şişler ve de sol kasığımın orda bi yanma hafif ağrı oldu arada yokluyo ama idrar testi yaptım negatif sizce erken mi test ondan mı negatiftir bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?