- 10 Ağustos 2016
- 121
- 36
- 13
- 30
bilmiyorum ya birden telaşlandımkan testini niye erken yaptırdın ki canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ya birden telaşlandımkan testini niye erken yaptırdın ki canm
bilmiyorum ya birden telaşlandım
ya bende belirtide yok bazen kasıklarım kavruluyormus gibi oluyor bazende belim agrıyo baska bsey yok lekeden baskapeki sıkma kendini rahatlamaya çalış hamileliği kafandan çıkarmaya çalış başka şeylerle oyalan
bende kendimi zor tutuyorum bugun adetimin 2. günü nolcak bilmiorm ağrmda yok
arkadaşlar merhaba, bende halen adet günümü bekliyorum 10 gündür inanılmaz gögüs acısı çekiyorum oturduğum yerde bile acıyo. Normalde yarın adet olmam gerekiyor ama eylülde 7 gün geciktiği için 11,12 si gibi oldum yarın test yapsam çıkarmı bekleyemicem sanırım. Hiç bu kadar acı çekmemiştim memikitolar açısından
dualarım seninle canım..Slm kızlar ben tüp bebek tedavisine başladım.. iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var..
Slm kızlar ben tüp bebek tedavisine başladım.. iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var..
Tesekkurler canim Allah razi olsundualarım seninle canım..
Tesekkur ederim canin Allah razi olsun.. insallah sen de bu sefer pozitifi gorursun canim hayirlisiyla..her gun dua ediyorum hepimiz icin.. zaten ignelerden hormonlar tavan, aglaya aglaya dua ediyorum her gun transferimin 4. Gunu bugun hala bi suru igne oluyorm test gunune kadar devam edicek boyle, biraz fazla hassasim o yuzden cok girmiyorm buralara uzulmeyim daha fazla diye :)canmmm yeni gördümm hayırlısı olsun en yakın zamanda kavuşursun inşallah bebeğine dualarım seninle sende bana dua etmeyi unutmaa
günaydınnnn adet oldumm
canım üzülme tabi iyi ol güzel şeyler hissediyorum senin için hadi inşallah müjdeli haberi ve gelimeleri paylaş arada ama olur mu?Tesekkur ederim canin Allah razi olsun.. insallah sen de bu sefer pozitifi gorursun canim hayirlisiyla..her gun dua ediyorum hepimiz icin.. zaten ignelerden hormonlar tavan, aglaya aglaya dua ediyorum her gun transferimin 4. Gunu bugun hala bi suru igne oluyorm test gunune kadar devam edicek boyle, biraz fazla hassasim o yuzden cok girmiyorm buralara uzulmeyim daha fazla diye :)
Cok sagol canim tum gelismelerden haberdar edicem.hic merak etmeyincanım üzülme tabi iyi ol güzel şeyler hissediyorum senin için hadi inşallah müjdeli haberi ve gelimeleri paylaş arada ama olur mu?
Olsun yeniden denersin cnm en azindan adet olabiliyoruz ona sukur dimi :)
tabiki zaten artık alıştım o yüzden üzülüyorum ama hemen yeni döneme hazırlıyorum kendimi bu ay şimdi şu meşhur soğan kürünü yapıcam bakalm nasıl olcak umarım bi zararı olmaz
selam canım kan sonucumu daha yeni öğrenebildim 263 çıkmış çok mutlu oldum kaç güdür içim içimi yiyodu resmen :) inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın canımDegerinide yazarsin kuzum bize var var bariz belli darisi bana ve tum isteyenlere diyim :)
selam canım kan sonucumu daha yeni öğrenebildim 263 çıkmış çok mutlu oldum kaç güdür içim içimi yiyodu resmen :) inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Hala inanamıyorum ama rüya da gibiyimSelam canim cok sevindim hayirli olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah herkez en kisa zamanda bebegine kavusur :)
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Hala inanamıyorum ama rüya da gibiyim