Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ya belki bozuktur diye tekrarladım yine aynı doktor bekle dedi gün söylemediResmen cikmis yani doktorun kac gun bekle dedi canim bi zaman gecsin bakalim belki gec dollenme olmustur
Normalde oluyormuydu adete yakın göğüs ağrısı ?Bende simdi konu actim 8gundur gogus agrisi cekiyorum sanki adet olcakmisim gibi bi agri geliyor sonra geri gidiyor bakalim tecrubeli.arkadaslar neler yazicak bu ay cok asiri meraktayim
1senedir nerdeyse hic yoktu adetlerim duzensiz oldugu icin adetim gecince agrirdi hep derdim adet olcam diye simdi cok farkli adet duzenleyici verdi doktor 2aydir duzenliydi bakali. İnsallah olmustur 11ine kadar yemin ettim test yapmicam canimNormalde oluyormuydu adete yakın göğüs ağrısı ?
Bekle bakalim canim oylede boyle de bu zaman geciyor insallah bu ay hamileyizdirBilmiyorum ya belki bozuktur diye tekrarladım yine aynı doktor bekle dedi gün söylemedi
Bak benim yumurtlamadan sonra adete kadar göğüslerim ağrır hamile kaldığım ay hiç ağrımadı mesela normalde sindirim sistemim yavaştır ama habire wc gidiyordum adet gibi bir şişkinlik adet geçti test yaptım idrar testi negatifti gecikmenin 5.günü kan verdim değer 10 du çok düşük yani dr kesin konuşmadı ama 2 günde bir değer katlandı sonuç 3 aylık bir kızım var Rabbim sanada nasip etsin inşallah1senedir nerdeyse hic yoktu adetlerim duzensiz oldugu icin adetim gecince agrirdi hep derdim adet olcam diye simdi cok farkli adet duzenleyici verdi doktor 2aydir duzenliydi bakali. İnsallah olmustur 11ine kadar yemin ettim test yapmicam canim
Gecikmen var mı ?1senedir nerdeyse hic yoktu adetlerim duzensiz oldugu icin adetim gecince agrirdi hep derdim adet olcam diye simdi cok farkli adet duzenleyici verdi doktor 2aydir duzenliydi bakali. İnsallah olmustur 11ine kadar yemin ettim test yapmicam canim
Benimde oldu canım ne yatabildim ne dokunabildim doktora söyledim hamileliğin belirtisi dediBende simdi konu actim 8gundur gogus agrisi cekiyorum sanki adet olcakmisim gibi bi agri geliyor sonra geri gidiyor bakalim tecrubeli.arkadaslar neler yazicak bu ay cok asiri meraktayim
geç döllenme olabilir idrar testi yap devamlı koyulaşma olursa tekrar kan vermeni öneriririm.selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı?
gün içinde yapsam mı acaba ya?yoksa sabahı mı beklesem?geç döllenme olabilir idrar testi yap devamlı koyulaşma olursa tekrar kan vermeni öneriririm.
inşallah cnm. sen ne zamandandır deniyorsunBekle bakalim canim oylede boyle de bu zaman geciyor insallah bu ay hamileyizdir
sabah yapmanı öneriririm. Hadi hayırlısı..gün içinde yapsam mı acaba ya?yoksa sabahı mı beklesem?
13. gün varsa çıkar diye biliyorum.tesit tekrarlamanı tavsiye ederim.merhaba kızlar benimde aşılamanın 13. günü aşılama günü dahil 12 gün idrar tahlili yaptım negatif sizce doğrumudur.
benim oğlum var 7,5 yaşında 1 yıldır 2.için çalışıyorum.ilkindede 18. ayda kalmıştım.inşallah cnm. sen ne zamandandır deniyorsun
hadi ya... peki bi sorun varmıydı sağlık olarak. mesela bnde pco var. yani 18 ay neden denediniz. bende 1 yıla yakındır deniyorum.benim oğlum var 7,5 yaşında 1 yıldır 2.için çalışıyorum.ilkindede 18. ayda kalmıştım.
13. gün varsa çıkar diye biliyorum.tesit tekrarlamanı tavsiye ederim.
hayır hiç bir şey çıkmadı dr hem ben hem eşim gittik. En son rahim filmi dedi onuda çektirmedin o ay hamile kaldım.Ama tabi idrar yolu enfeksiyonu falan geçirdim onlar belki etkendir bir sorun yoktu yani..hadi ya... peki bi sorun varmıydı sağlık olarak. mesela bnde pco var. yani 18 ay neden denediniz. bende 1 yıla yakındır deniyorum.
13. günü bekle derim çıkmayabilir henüz.canım tahlili dün yaptım 12. günü aşılama gününü saymazsak 11. gün çıkma şansı varmı idrarda
Benim 4sene oldu cnim ama 3dusuk yaptim her sene bir kere hamile kalabiliyrm.ama.dusuyo bakalm gene zamanlari geldi insallah saglikli bir hamilelik geciririm . herseyin hayirlisi sen ne zamandr dusunuysninşallah cnm. sen ne zamandandır deniyorsun