Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım benim geç oldu biraz ama fazla girmiyorum arada girip okuyorum ben bildiğin gibi çalışmaya devam on gün kaldı regle geçen ay gidemedim dr ye regl günümde şehir dışındaydım düğün vardı bu ay gene kalamazsam kesin doktordayım şaka maka 14 ay oldu belkide geçti kalamadım hala eskisi kadar takmamaya çalışıyorum ama yavaştan korkmaya başladım olmuyor mu acaba çocuğum diye dua edin bana olur mu
Seninde az kaldı heyecanlımısın az kaldı yavrunu kucağına almaya ağrıların oluyormu uyku düzenin falan etkilendi mi iştahın nasıl daha bir sürü soru sorabilirim;-)

Canm bize de dua et rabbim hayırlısını versin bize inşallah . Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına al inşallah :)

Canm bize de dua et rabbim hayırlısını versin bize inşallah . Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına al inşallah :)
inşallah cnm. Rabbim en hayırlı kısa zamanda nasip etsin sizlere inşallah

Canım Rabbimin ol demesini beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. inşallah OL demesi çok yakın zamadadır hepiniz için.. bende bebişte iyi çok şükür. hareketlerim bayağı ağırlaştı geri sayıma başladık inşallah

Ne kadar şanslısıııınnn maşAllahh

rabim bundan sonra inşallah ilk denemenizdede size nasip eder inşallah..

cnm ne diyim diğer arkadaşlara yazdıklarımın aynısını sanada söylüyorum. Rabbim en hayırlısı ile nasip etsin inşallahh...

Kızlar Allah hepinize hayırlı evlatlar versin, hayırlı zamanda bende bu topige yazardım çok şükür 1 ekim doğumlu oğlum var, belirtilerle kafa yormayın sakin olun tevekkül edin herşeyi Allah nasip ediyor. bende bu ay yumurlamadan sonra üçgün kasığımda ağrı çektim acaba kaldımı diye hemtereddütlüyüm hem heyecanlıyım, çünkü eşim ikinci istemiyor yarından sonra âdet günümde test yapacağım hayırlısï olsun. İlk bebeğimi bariz şekilde anladım çünkü sonsekiz dokuz gün kala tüplerin oradan değil tam rahimin iç kısmından sızı oluyordu ve hatırladığım kadarıyla aşağıya doğru sızı olmuştu.

Bu arada beslenmenize dikkat edin zararli şeylerden uzak durun fındık ve incir yiyin.

Merhaba kızlar adetime 4 gün kaldı ama ben bir hafta sanki adet olmuş gibi hissettim karnım belim falan bir kaç gündürde göğüslerim ağrıyo şiştiler bugün sağ göğsüm çok ağrıdı hatta ağlatacak seviyede uçlarıda ağrıdan sonra karardı bu aralar ne yersem karnım ağrıyo test yapmadım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık adet öncesi hiç böyle olmazdı sizce hamile olabilir miyim test yapmayada korkuyorum hep yıkılıyorum tek çizgiyi görünce

benib bir çocuğum var yaklaşım 1 yıldır bekliyorum

İnşallah canım hayırlısıysa olur inşallahh Sen nasılsın keyifler nasıl?? Klomenle aran nasıl yan etki falan var mı?

ilk diyebiliriz cnm.

Hepinize günaydın bi ara hiç yazamadım kızlar Nasılsıniz sizi burda görmek sevindirdi ☺☺çok sayfa yazı var çoğunu okuyamadim güzel haberler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…