Canım ben de bugün çıkışta alacağım eve giderken, yarın sabah yapacağım inşAllah bakalım :)Tamam canım bende aksam alayım sabah yaparım artık
Belirtın var mı peki
Hangi belirtilerin vardı acaba canım?benim adetime 4 gün var test yaptim pozitiv :)
resim ekleyebilsem eklerdim.
Canım ben adet oldum baya canım sıkkın tam 28 gun üstüne oldum normal adet gıbı ..Canım ben de bugün çıkışta alacağım eve giderken, yarın sabah yapacağım inşAllah bakalım :)
Hangi belirtilerin vardı acaba canım?
Canım ben de tam bu soruyu sormak için girmiştim foruma. Bu yerlesme kanamasi dedikleri nasıl bişey. Benim adetime tahnini 5 gün var dün tuvalette peçeteye kavrenegimsi çok az kan geldi. Ama çamaşırım batmıyor sadece tuvalete girdiğimde peçeteye geliyor sonra pembeye döndü bugün yok. Normalde çikolata kistim olduğu için adetlerim çok ağrılı olur ama hiç adet belirtim yok. Halsizlik mide bulantısı gibi hamilelik belirtilerim de yok. Sadece hafif kalamam oldu dün. Kist ten dolayı hamile kalman zor dedi Dr ama ben her ay ümit ediyorum. Umitlenmeli miyim bu yerlesme kanamasi olabilir migögüslerde feci hassasiyet.
yanma dokunamama sislik
ayakta cok durunca bel agrisi
kasiklarda batisma..
yerlesme kanamasi dedikleri... (sanirim) hafif lekelenme..
Hadi yaCanım ben adet oldum baya canım sıkkın tam 28 gun üstüne oldum normal adet gıbı ..
Ayyy inşallah canım ya çok istiyorum. Benim de dediğin gibi peçeteye silince geldi dün iki üç kez ama çamaşırıma hiç bulaşmadi bugün gittim tuvalete kaç kez hiç bişey yok. Ama göğüslerimde normalden fazla bi ağrı var son bir haftadır ki benim göğüslerimde ağrır ama bu sefer yürürken bile ağrıyor başka da hiç belirtim yok. Allah bizlere de nasip eder insallahcanim bende bilmiyorum tam nasil ama tahminen yerlesme kanamasiydi..
afedersin akinti icinde kilcal damar gibiydi önce. peceteye silince geldi.. öglene dogru
sonra yine wc gittim yarim saat bi saat sonra filan kanama basladimi diye. hafif pembemsi akinti vardi yine pecetede...
sonra bi kez daha ölmustur sonra kesildi. ped koydum hatta adet oldum diye ama bir damla bile yoktu üzerinde...
bence hersyden önce stress yapmican. kistmis. hormon bozukluyusmus hepsi fas fiso... ALlah ol dedimi olur.
stressde yapmadinmi tamamdir.
insallah gelmistir melegin.
Evet canım malesef umutluydum olmadı..bir de yumurtlama gunumu degerlendırdık eminim bundan ama hemen kalkıyorum ben yataktan belkıde sorun budur ama herkesmi yatıyo o halde dehamıle kalıyolar cozemedimHadi yacanım benim üzülme bir dahaki aya inşAllah çoookk güzel olur.. Zaten ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum..
Canını hiç sıkma.. Ben aslında çok şükrediyorum en azından adetimiz düzenli, ne zaman beklediğimizi biliyoruz canım.. Düşünsene tam tersi olanlar da var, Rabbim o kardeşlerimizin yardımcısı olsun..Evet canım malesef umutluydum olmadı..bir de yumurtlama gunumu degerlendırdık eminim bundan ama hemen kalkıyorum ben yataktan belkıde sorun budur ama herkesmi yatıyo o halde dehamıle kalıyolar cozemedim
Evet canım o da var tabi ben 14 ay yasmın kullandım yenı bıraktım olmadı işte hapla ılgılı oldugunu sanmıyorum artık bıdahaki aya kısmet dıyelımCanını hiç sıkma.. Ben aslında çok şükrediyorum en azından adetimiz düzenli, ne zaman beklediğimizi biliyoruz canım.. Düşünsene tam tersi olanlar da var, Rabbim o kardeşlerimizin yardımcısı olsun..
Ben dün dayanamayıp gebelik testi yaptım, negatif..
Hayırlısı olsun canım inşAllah.. Sen moralini yükset tutmaya çalış :)Evet canım o da var tabi ben 14 ay yasmın kullandım yenı bıraktım olmadı işte hapla ılgılı oldugunu sanmıyorum artık bıdahaki aya kısmet dıyelım
evet bakin benCanını hiç sıkma.. Ben aslında çok şükrediyorum en azından adetimiz düzenli, ne zaman beklediğimizi biliyoruz canım.. Düşünsene tam tersi olanlar da var, Rabbim o kardeşlerimizin yardımcısı olsun..
Ben dün dayanamayıp gebelik testi yaptım, negatif..
Çok haklısın canımEv
evet bakin ben
Adetim 45 gune bir oluyo
Her ay yumurtlamiyorum
Bu isin en onemli etkeni stres!!
Stress yapildimi gelmiyo bu bebisler!
Kafanizdan silin atin, zor biliyorum
Ama basarmaniz lazim
Ben ilk kizimda 10 ay agladim!
Doktorum beni tup bebek merkezine yonlendirdi! Esime bosanma teklif ettim
Benim cocugum olmuyo diye agladim
Uzuldum! Merkeze gidecegimiz ay, kafamdan silip attigim ay mucizem geldi!!
Dusuk yaptigimdada oyle
Bu seferde... Gerci bu sefer yumurtlama hapi kullandim.. Geldi insallah
Çok haklısın canımkeşke düşünmemenin bir yolu olsa.. Ben rüyalarımda bile görüyorum
Kaçıncı denemenizde oldu canım? Sakıncası yoksa söyler misin.. Rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inşAllah :)hayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin,
bende bu topikten hamile kalıp kendi doğum yapacağım ayın topiğine gittimRabbim sizelrede nasip etsin inşallah..
beklenencan cnm ne durumdasın merak ettim seni. yunus_ciklet CaYLak GeLiN @monte cristo prensesi gibigibiyim perihan08 xiexie hanımlar nerelerdesiniz. hiç göremiyorum sizi..
Günaydın canım Amiiiiiinnnnnn hayırlı cumalarr.. Benim dün ovulasyon günümdü dualarımı edip denememi yaptım.. 14 günlük bekleyişim başladı :)hayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin,
bende bu topikten hamile kalıp kendi doğum yapacağım ayın topiğine gittimRabbim sizelrede nasip etsin inşallah..
beklenencan cnm ne durumdasın merak ettim seni. yunus_ciklet CaYLak GeLiN @monte cristo prensesi gibigibiyim perihan08 xiexie hanımlar nerelerdesiniz. hiç göremiyorum sizi..
canımsın inşallah darısı başıma ben regl oldum,ne zormuş tekrar hamile kalmak inşallah tez zamanda kalırım Sağol canım benim.hayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?