Hahaha Ama neden yarın :)) o degılde idrar mı yoksa kan kı yaptırayım 50 tl verdım ozelde acılden gırıs yaptım şaka gıbı yaAllah seni ne etmesin emikız bekle ne kaldı şurda yarına. Erken uyu hemen sabah olsun
Tabiki değişebilir canım. Sıkma sen kendini rahat ol. Her iki günde bir test yap istersen . Merakını giderirsin :)) ama sakin ol
Hahaha Ama neden yarın :)) o degılde idrar mı yoksa kan kı yaptırayım 50 tl verdım ozelde acılden gırıs yaptım şaka gıbı ya
Gerçekten mi canımm.. Birlikte bekleyelimm :)) ben dünden beri test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorumAy canım benim de 28 mayıs korunmayı yenı bıraktım yumurtlama haftamı degerlendırdık sonra hemen beta hcg yaptım 0.39 cıktı erken yapmısım meger insallah guzel sonuc alırız :)
Canım benım dunden beri belım ve sırtım sızlar sekılde agrıyo hayatımda hıc sırt agrım olmadı ne alaka acaba ılıskılı mı anlayamadım valla rahatsız edıyo suandada oldukca.. Bende kendımı tutuyorum hem ıstıyorum hem de korkuyorum doktor sitesınde kadın doguma yazdım cebap olarak en erken adetten 5 gun once cıkar dedi kanda .. Ama sakin tutmaya calısıyorum kendımı haftasonuna kadar bekleyelım bence tatlım sende belırtı varmı
Gerçekten mi canımm.. Birlikte bekleyelimm :)) ben dünden beri test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorumsence ne zaman yapsak çıkaarr
Adetten 5 gün önce sadece kanda mı çıkarmış canım? İdrarda çıkması için cumartesiye kadar bekleyeceğiz o zaman deseneCanım benım dunden beri belım ve sırtım sızlar sekılde agrıyo hayatımda hıc sırt agrım olmadı ne alaka acaba ılıskılı mı anlayamadım valla rahatsız edıyo suandada oldukca.. Bende kendımı tutuyorum hem ıstıyorum hem de korkuyorum doktor sitesınde kadın doguma yazdım cebap olarak en erken adetten 5 gun once cıkar dedi kanda .. Ama sakin tutmaya calısıyorum kendımı haftasonuna kadar bekleyelım bence tatlım sende belırtı varmı
Evet canım bende adet olcaksam her an olabılırıö dun butun kemıklerım agrıyodu belim sırtım karnımda sızlamalar kasıgımda bugun cok az var alakalı mı anlayamadm sırtım ve belım hıc agırmazdı sabredelım bakalım canımAdetten 5 gün önce sadece kanda mı çıkarmış canım? İdrarda çıkması için cumartesiye kadar bekleyeceğiz o zaman deseneBenim sürekli midem yanıyor bilmiyorum alakalı mı.. Ama başka hiç bir belirtim yok.. Bugün 28.günümüz oluyor aslında, o yüzden korkuyorum diken üstünde gibiyim "ya olursam" diyeee
Ay canım tebrıkler markası nedir testın ? Bide ac karnına mı yapılıyor?
ezcaneden aldim canim 5tl olandan.Ay canım tebrıkler markası nedir testın ? Bide ac karnına mı yapılıyor?
Tamam canım bende aksam alayım sabah yaparım artıkinternetden baktim markasi miratech canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?