• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yanlış bilmiyorsam siz test yapmıştınız ikinci çizgi de gayet belirgindi. nasıl hamile olmazsınız, ikinci çizgi silikken bile hamile oluyor insanlar. markası neydi testinizin
Evet test yapmıştım ama yaptığım testlerde silik çizgi saatler sonra çıktı. Bende acaba deyip umutlanmistim açıkçası. Ama malesef sonradan çıkan çizgilere umut baglamamak gerekiyormuş:KK43: test markaları laboquick ve certain di

Evet test yapmıştım ama yaptığım testlerde silik çizgi saatler sonra çıktı. Bende acaba deyip umutlanmistim açıkçası. Ama malesef sonradan çıkan çizgilere umut baglamamak gerekiyormuş:KK43: test markaları laboquick ve certain di
evet ilk 20 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyormuş sanırım. ama benim yaptığım testlerde saatlerce sonra bile 2. çizgi çıkmadığı için, yerinizde olsam ben de çok umutlanırdım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen ve hak eden herkesi sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah. Bu ay ben de 10 gün geciktim ilk kez. Çok inandırmıştım kendimi ama an itibariyle regl oldum. insan kendini çok boşlukta ve mutsuz hissediyor :KK61:

evet ilk 20 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyormuş sanırım. ama benim yaptığım testlerde saatlerce sonra bile 2. çizgi çıkmadığı için, yerinizde olsam ben de çok umutlanırdım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen ve hak eden herkesi sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah. Bu ay ben de 10 gün geciktim ilk kez. Çok inandırmıştım kendimi ama an itibariyle regl oldum. insan kendini çok boşlukta ve mutsuz hissediyor :KK61:
Aynen öyle bi durumdayım bende şimdi. Bir de adet döneminde hormonların etkisiyle daha da fena oluyorum, ağlamak için her şey sebep sanki şu an bana:KK1:böyle bi garip mahsunum.. Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize, ettiğin dualara amin canım

Kızlar bu sabah adet oldum. Kürtaj olmuştum üç ay önce duzensizlesmisti geçen ay 20.05. De oldum bu ayda 22.06 da oldum düzene girdi kurgandan sonra ilk defa geçen ay korumamıştım olmadı bu ay belki olur sizce yumurtlama günüm ne zaman yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

Benim de adetim 28 Mayııss.. Çok heyecanlıyım ve beklemedeyim.. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah kızlar:dua: Olursa buraya yazacağım hemen :KK68:

Benim de adetim 28 Mayııss.. Çok heyecanlıyım ve beklemedeyim.. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah kızlar:dua: Olursa buraya yazacağım hemen :KK68:
Ay canım benim de 28 mayıs korunmayı yenı bıraktım yumurtlama haftamı degerlendırdık sonra hemen beta hcg yaptım 0.39 cıktı erken yapmısım meger insallah guzel sonuc alırız :)

Adetime 6 gün kala kan tahlilim 0.43 çıktı. Bel kasık ağrısı mide bulantısı ara ara yaşıyorum bide midemde yanma var yemek yesem de geçmiyor. Acaba bu sonuç kesin midir ? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba kızlar ben dün gebelik testi yapmıştım zor görünen bir çizgi vardı. Bu gün yaptım böyle çıktı adet 27 Mayıs sizce umutlanayimmi yoksa test yanlış falan olabilirmi. Eylülde 2 yıl olacak deniyoruz şimdiye kadar bozuk teste denk gelmemiştim, şimdi bunda bozukmu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Sizce ne bu ?
20160522_073412-0.jpg

Yav bi cevap verin bari. Bilen birisinin bilgisine ihtiyacım var. Adete 6 gün varken kan testi sonucum 0.43 çıktı. Bu sonucun değişme ihtimali var mı ? Erken mi yaptırdım ben bu testi. Çocuğum olsun çok istiyorum :(

Yav bi cevap verin bari. Bilen birisinin bilgisine ihtiyacım var. Adete 6 gün varken kan testi sonucum 0.43 çıktı. Bu sonucun değişme ihtimali var mı ? Erken mi yaptırdım ben bu testi. Çocuğum olsun çok istiyorum :KK43:

Tabiki değişebilir canım. Sıkma sen kendini rahat ol. Her iki günde bir test yap istersen . Merakını giderirsin :)) ama sakin ol

Back