- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
olabilir canım adetim gecikti agrım var bebek vardır diye ilacta kullanamıyorum desen belki yaparlar :)Kasıklarm agrıyor desem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım adetim gecikti agrım var bebek vardır diye ilacta kullanamıyorum desen belki yaparlar :)Kasıklarm agrıyor desem :)
yok canım kanda baktır artık daha net sonuç alırsınİnsallah hamilesindir canım esim diyor test alalim baska yok dedim :)
mrb kızlar telefonuma indirdiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama bir iki gün şaşırabiliyor o uygulama ama bazen de tam oluyor sıcak basıyor ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı arada kasık ve belimde sancı hissediyorum acaba adet belirtisi mi ya da hamile olabilr miyim inşallah
ilk foto sabah ki hali galiba ben her ikisinde de çizgiyi görüyorum =) bu sabah bi daha yap test =) hayırlı olsun var gibi duruyorKızlar sat 20 nisan 30-35 günde oluyorum. 26nci günümde sabah ilk idrarla yaptığım test akşam üstü silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz? Üstteki orginal foto, alttaki rengiyle oynanmış hali
canım sen bana yazmışsın 5 gündür falan girmiyodum cevap yazdım mıı sana hatırlamııyorm... regl dün bitti bugün abdestlendim tamamen kesildi. 5 gün sonra yurtdısına gıdıcem 2ay eşimden ayrı kalıcam . yumurtlamayı kaçırırım göözüyle bakııyordm bu ay ama bugün ovulasyon testi yaptım resmen pozıtıfe yakındıı baya belirgindi 2.çizgi. erken yum olacak galiba ama olsun son kez şans şanstır gitmeden =) sen nasılsın
Inşallah kuzum geç olsun da dediğin gibi sağlıkla gelsin benim artıl bir yılı aştığı için gidicem inşallah kötü bi durum olmazİnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişler göbüşlere :) 6. ayım bitti benim bu regl itibariyle.. Ama en son geçen ayki kontrollerimde hormon sonuçlarım çok iyi çıktı en azından bu süreçte kürtajdan sonraki hasarlarımı telafi etmeyi başarabildim sanırım :) Doktorda rahat konuştu tedaviye başlamak için ağustosa kadar beklemeyi planlıyodum.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin diyerek içime su serpti.. Aceleye lüzum yok sağlıkla gelsin inşallah herşey :)
Merhaba pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falan
Canım bu da bu sabahın testi. Ama birkac saat sonra çıktı silik çizgi. Umutlanmali miyim bilemedim. 29ncu gundeyimilk foto sabah ki hali galiba ben her ikisinde de çizgiyi görüyorum =) bu sabah bi daha yap test =) hayırlı olsun var gibi duruyor
ay canım bilemedim ki yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün acaba? ben saatlerce beklesemde çıkmayınca çıkmıyor hadi inşallah vardııırrr .. adetine ne kadar kaldıCanım bu da bu sabahın testi. Ama birkac saat sonra çıktı silik çizgi. Umutlanmali miyim bilemedim. 29ncu gundeyim
takibe gerek kalmadı canım malesef adet oldum yine hüsrancaanım mesajını cevaplayan oldu mu görmedim ama ateşin 36.7 deyken adet göreceğini düşünmüyorum. tabi ateşini 4 saat aralıksız uyuduktan sonra yataktan çıkmadan her gün aynı saate ölçüyorsan bu ateşide ona göre ölçtüysen devam et bakalım düşüşe geçerse tekrar yorumlarız
Bende adet oldum canım malesef..ay canım bilemedim ki yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün acaba? ben saatlerce beklesemde çıkmayınca çıkmıyor hadi inşallah vardııırrr .. adetine ne kadar kaldı
Hayırlısı olsun canim demek ki daha zamanı değilmişBende adet oldum canım malesef..
yanlış bilmiyorsam siz test yapmıştınız ikinci çizgi de gayet belirgindi. nasıl hamile olmazsınız, ikinci çizgi silikken bile hamile oluyor insanlar. markası neydi testinizinBende adet oldum canım malesef..