• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar sat 20 nisan 30-35 günde oluyorum. 26nci günümde sabah ilk idrarla yaptığım test akşam üstü silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz? Üstteki orginal foto, alttaki rengiyle oynanmış hali

Eklentiler

• 20160516_004312-1.jpg
    20160516_004312-1.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 69
  • PicsArt_05-16-12.51.21.jpg
    PicsArt_05-16-12.51.21.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 75
mrb kızlar telefonuma indirdiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama bir iki gün şaşırabiliyor o uygulama ama bazen de tam oluyor sıcak basıyor ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı arada kasık ve belimde sancı hissediyorum acaba adet belirtisi mi ya da hamile olabilr miyim inşallah :KK43:

caanım mesajını cevaplayan oldu mu görmedim ama ateşin 36.7 deyken adet göreceğini düşünmüyorum. tabi ateşini 4 saat aralıksız uyuduktan sonra yataktan çıkmadan her gün aynı saate ölçüyorsan bu ateşide ona göre ölçtüysen devam et bakalım düşüşe geçerse tekrar yorumlarız

Kızlar sat 20 nisan 30-35 günde oluyorum. 26nci günümde sabah ilk idrarla yaptığım test akşam üstü silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz? Üstteki orginal foto, alttaki rengiyle oynanmış hali
ilk foto sabah ki hali galiba ben her ikisinde de çizgiyi görüyorum =) bu sabah bi daha yap test =) hayırlı olsun var gibi duruyor

canım sen bana yazmışsın 5 gündür falan girmiyodum cevap yazdım mıı sana hatırlamııyorm... regl dün bitti bugün abdestlendim tamamen kesildi. 5 gün sonra yurtdısına gıdıcem 2ay eşimden ayrı kalıcam . yumurtlamayı kaçırırım göözüyle bakııyordm bu ay ama bugün ovulasyon testi yaptım resmen pozıtıfe yakındıı baya belirgindi 2.çizgi. erken yum olacak galiba ama olsun son kez şans şanstır gitmeden =) sen nasılsın

Valla hamilelik dertleriyle uğraşıyorum baş ağrısı kasık ağrısı en son doktora gittim rahimde kasılma var dedi rahim ağzı daralma var dedi yat dedi rapor vericem dedi ama iş yerinde pozisyonumda tek çalışıyorum şuan da rapor alamadım bugün müdürle konuşucam bir an önce birini bulsunlar işler çok sarpa sardı yani :(

Hamile kalmak zor kaldıktan sonra daha zor şu 7. aya bir gelsem Allahın izniyle..

İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişler göbüşlere :) 6. ayım bitti benim bu regl itibariyle.. Ama en son geçen ayki kontrollerimde hormon sonuçlarım çok iyi çıktı en azından bu süreçte kürtajdan sonraki hasarlarımı telafi etmeyi başarabildim sanırım :) Doktorda rahat konuştu tedaviye başlamak için ağustosa kadar beklemeyi planlıyodum.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin diyerek içime su serpti.. Aceleye lüzum yok sağlıkla gelsin inşallah herşey :)
Inşallah kuzum geç olsun da dediğin gibi sağlıkla gelsin benim artıl bir yılı aştığı için gidicem inşallah kötü bi durum olmaz

Merhaba pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falan

stresden olabilir kadin hormonlari cok hassa ve de dusundukce bozuluyor... rahat olmaya bak derim ben!

bende gecen ay bir sey olmadi kizlar! bu ayda bir sey olmasini beklemiyorum... hem istiyorum hem korkuyorum cok ne yapicam bilemiyorum? oluruna biraktim ama arada aklima takilmiyor degil yineeee deee!:ruh:

Merhaba kızlar benimde adete 9 gün var daha çoooook var yani :( sadece sağ göğsüm ayrı bi ağrıyor daha önceki adet olmadan öncede böyle olurdu yani belirti saymıyorum bunu. Onun dışında bi belirti yok zaten çok da erken galiba var mı benim gibi 9 gün bekleyecek olan???

Merhaba kızlar iki gün sonra regli dönemin ama bu ay kırmızıları görmek.istemiyorum sağ kasigim a iğne batar gibi şancı geliyor akıntımda var kasiklarımda agrida var boyle durumlar yaşayıp hamile olan var mi

ilk foto sabah ki hali galiba ben her ikisinde de çizgiyi görüyorum =) bu sabah bi daha yap test =) hayırlı olsun var gibi duruyor
Canım bu da bu sabahın testi. Ama birkac saat sonra çıktı silik çizgi. Umutlanmali miyim bilemedim. 29ncu gundeyim

Eklentiler

• 20160518_123538-1.jpg
    20160518_123538-1.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 64
gecikmede 8. günüm hala regl olmadım. sabah idrar testi yaptım yine negatif tabi ki de. 29 günde bir düzenli regl olurum. 1 gün - veya + sapardı en fazla. battan 3 gün önce kahverengi akıntım geldi. regl oldum zannettim. erken gelecek bu ay galiba demiştim. ovulasyon testi yaptım meraktan. çift çizgi çıktı. sanırım geç yumurtladım. ama döllenmedi galiba. her an regl oldum zannedip tuvalete koşuyorum.

göğüslerim de acımıyor, hafiften büyüdü. alnımda kırmızı noktacıklar gibi lekeler var. sivilce bastım artık sıkıntıdan stresten. yapılacak tonla işim var. gelse de kurtulsam ya yeter. kadın olmaktan nefret ediyorum. hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz resmen. işim gücüm aksadı. 1 yıl olacak evleneli. korunmuyoruz ama çocuk için uğraşmıyoruz da. halletmemiz gereken işler güçlerden dolayı. yine de insan korunmayınca her ay acaba mı diyor. korunup da bu streslerden mi kurtarsam kendimi ne yapsam..

Canım bu da bu sabahın testi. Ama birkac saat sonra çıktı silik çizgi. Umutlanmali miyim bilemedim. 29ncu gundeyim
ay canım bilemedim ki yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün acaba? ben saatlerce beklesemde çıkmayınca çıkmıyor :D hadi inşallah vardııırrr .. adetine ne kadar kaldı

caanım mesajını cevaplayan oldu mu görmedim ama ateşin 36.7 deyken adet göreceğini düşünmüyorum. tabi ateşini 4 saat aralıksız uyuduktan sonra yataktan çıkmadan her gün aynı saate ölçüyorsan bu ateşide ona göre ölçtüysen devam et bakalım düşüşe geçerse tekrar yorumlarız
takibe gerek kalmadı canım malesef adet oldum yine hüsran :(

Back