Evet test yapmıştım ama yaptığım testlerde silik çizgi saatler sonra çıktı. Bende acaba deyip umutlanmistim açıkçası. Ama malesef sonradan çıkan çizgilere umut baglamamak gerekiyormuşyanlış bilmiyorsam siz test yapmıştınız ikinci çizgi de gayet belirgindi. nasıl hamile olmazsınız, ikinci çizgi silikken bile hamile oluyor insanlar. markası neydi testinizin
evet ilk 20 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyormuş sanırım. ama benim yaptığım testlerde saatlerce sonra bile 2. çizgi çıkmadığı için, yerinizde olsam ben de çok umutlanırdım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen ve hak eden herkesi sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah. Bu ay ben de 10 gün geciktim ilk kez. Çok inandırmıştım kendimi ama an itibariyle regl oldum. insan kendini çok boşlukta ve mutsuz hissediyorEvet test yapmıştım ama yaptığım testlerde silik çizgi saatler sonra çıktı. Bende acaba deyip umutlanmistim açıkçası. Ama malesef sonradan çıkan çizgilere umut baglamamak gerekiyormuştest markaları laboquick ve certain di
Aynen öyle bi durumdayım bende şimdi. Bir de adet döneminde hormonların etkisiyle daha da fena oluyorum, ağlamak için her şey sebep sanki şu an banaevet ilk 20 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyormuş sanırım. ama benim yaptığım testlerde saatlerce sonra bile 2. çizgi çıkmadığı için, yerinizde olsam ben de çok umutlanırdım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen ve hak eden herkesi sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah. Bu ay ben de 10 gün geciktim ilk kez. Çok inandırmıştım kendimi ama an itibariyle regl oldum. insan kendini çok boşlukta ve mutsuz hissediyor
Ay canım benim de 28 mayıs korunmayı yenı bıraktım yumurtlama haftamı degerlendırdık sonra hemen beta hcg yaptım 0.39 cıktı erken yapmısım meger insallah guzel sonuc alırız :)Benim de adetim 28 Mayııss.. Çok heyecanlıyım ve beklemedeyim.. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah kızlarOlursa buraya yazacağım hemen
CNM YAAAAA hadi hayırlısı .. gözün aydın . benimde ilk testim böyle çıkmıştı.. bence sevinebilirsin cnm
Canım Nasılsın inşallah hamilesindir ya daha erken olduğu için belli olmayabilir biraz bekle istersenMaalesef canım. Biraz önce test yaptım negatif çıktı anlamadım bende
shoji perihan08 B bebegim seni bekliyorum CaYLak GeLiN ve hatirlayamadigim eski dostlar öpüyorum sizi
Maalesef canım. Biraz önce test yaptım negatif çıktı anlamadım bende
Kızlar adetıme ortalama 5-6 gun var idrarda yapsam çıkar mı yada kanda meraktan catlıcam valla
Ah canım keske sabretsem ya ben taa ılışkı yasadıgım hafta yanı yumurtlama haftam hemen yaptırdım kan testı negatıf cıktı cok erkenmıs idrarda çıkarmı ki :)Yapacaksan da yarin sabah ilk idrarla yap. Az daha sık dişini :))
Ah canım keske sabretsem ya ben taa ılışkı yasadıgım hafta yanı yumurtlama haftam hemen yaptırdım kan testı negatıf cıktı cok erkenmıs idrarda çıkarmı ki :)
Yav bi cevap verin bari. Bilen birisinin bilgisine ihtiyacım var. Adete 6 gün varken kan testi sonucum 0.43 çıktı. Bu sonucun değişme ihtimali var mı ? Erken mi yaptırdım ben bu testi. Çocuğum olsun çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?