Yarn bi dha kan ver 25 ustu olursa normal dedi.persbe gtcem Dr A.
Evet nsan 30Adet oldun mu 30/4 te peki
Evet nsan 30
Evet şuan bsy yok iki gün surdu zaten sonra 3 gün akıntıyla devam etti.şuan hala adet olacak gbi bel agrim ve kasık larmda acayip bi his varAdetin bitti ama şuan değil mi ?
Evet şuan bsy yok iki gün surdu zaten sonra 3 gün akıntıyla devam etti.şuan hala adet olacak gbi bel agrim ve kasık larmda acayip bi his var
Yarn 6_5 gbi yazcam sonucuHadi hayırlısı geç döllenme olabilir inşallah hamilesindir bakalım yaptır yine hcg yaz burayada
Ayy canım hamilesin sen bana da dua et. Neler yaptım bu ay bi bilsen. Tefriciyeler mi okunmadi meryem sureleri mi okunmadi okunmuş yağmur suları mi icilmedi, ahh ahh rabbimden her daim umudum var en uygun gördüğü zamana teslimim.İnşallah hamilesindir kuzum
Ayy canım hamilesin sen bana da dua et. Neler yaptım bu ay bi bilsen. Tefriciyeler mi okunmadi meryem sureleri mi okunmadi okunmuş yağmur suları mi icilmedi, ahh ahh rabbimden her daim umudum var en uygun gördüğü zamana teslimim.
Bi de bu ay yumurtlamda LH benim cok yuksekti maşallahı vardi. İyi dedegerlendirdik hayirlisi artik. Su an ne bi akinti var ne bisey. Ama bi an da da sokebilir. Vucudumda her an her seyi bekliyorum. Senin durumu da takip ediyorum bulantilarini kontrol altina alabildin mi
İnşallah canım benimmmm çok sağol :)Yok kontrol altına alınacak gibi değil :) darısı başına inşallah..
Ben de çok Kenzül Arş okumuştum canım Allah'ıma binlerce şükür fazla bekletmedi beni..
İnşallah en kısa zamanda seninde bebiş haberini alırız :)
Tatlım 17. haftadayım dün çok kasık ağrım oldu bebek büyüdüğü için olabilir mi acba?
İyi şimdilik yani hareketleri duymadım henüz ya da duyuyorum da anlamıyorum bilmiyorum.
1 ay sonra 2. düzey usg çekilecek ama korkuyorum valla ya her doktor öncesi büyük stres ve korku..
ilk bebeğin oluğu için hissetmemen normal cnm. bundan sonra hissetmeye başlarsın. ben ilkinde 5. ayda gıdıklanma hissetmeye başlamıştım. bunda 14. haftalarda gıdıklanma 17. haftada pıt pıt atışlarını gördüm. hatta 20. hafta eşim ve kızım tekmelerini seyrediyordukasık ağrıların normal çünkü rahminde büyüyor . ayrıcaaa hiç stres olma . niye oluyosunki tadını çıkar rahat ol. olmayan bişey için olmuş gibi stres yaşama bebeğinide huzursuz etme tamammı
Yok canim hala kuruyumosay3 naptın canım var mı gelen giden
shoji canım biraz önce akıntı oldu adetim geliyor
Gelmedi daha canım ama ateşim iyice düştü bu sabah 36.6 nın altına düşünce adet oluyorum ve bu sabah 36.4 dü ateşim. Sabah karnım hafif ağrıyordu su an iyiyim. Gelince yazarımGünaydın canım geldi mi adetin?
Gelmedi daha canım ama ateşim iyice düştü bu sabah 36.6 nın altına düşünce adet oluyorum ve bu sabah 36.4 dü ateşim. Sabah karnım hafif ağrıyordu su an iyiyim. Gelince yazarımbekliyorum bakalım
Oyle mi ne bileyim canim yumurtlamadan sonra 36.9 a kadar yükseldi sonra düştü. Dün gene bi tik yüksekti bugun baya düştü. Dün adet günümdü. Yumurtlamamin 14.günüydü dün bugunde adet sancım var ama hala kuruyum. Dün sadece biraz akıntı oldu bi kerecik normal akıntı yani. Onun dışında hala kuruyum. Ikınıyorum adetim gelsin diye hahahha gelmiyor. Neyse bakalım yumurtlanin 16.gunu bile adeti gelen var bekliyorumkız bakarsın gelmez 36,4 düşük değil ki ateş :)
Merhaba pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falanbence baska bir problem var doktora gitmelisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?