Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kevok08 canım inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olur ilk önce eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek olsun dilerim sonra da Allahım gönlüne göre versin bir kızın olsun dilerim.. Dualarım seninle

Ne kadar güzel herşey iyi kafana takma canım stres yapma bitek bence olur

Ne kadar güzel herşey iyi kafana takma canım stres yapma bitek bence olur
Valla canım şimdi bi AMH testi sonucu bekliyorum bu hafta.. Çok acil durum sinyali çalmıyosa ağustosa kadar deniycem, olmazsa da gidicem ağustosta tedavi falan tüp bebek ne varsa yapın diycem Napiim artık geldim 35 yaşıma yani daha fazla gecikmek istemiyorum

Yani çareler tükenmez millet 45 yaşında doğuruyor..

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim.2 nisanda adet oldum ve 16.gun yumurtlama gunumdu 3 gun ilski oldu.ve yumurtlama gunu asiri bel kasik agrisiyla 2.3 gun kan geldi ama peceteye silince sadece.sonra kahverengi oldu lekelenme 1 gun ve bitti.ama benim yumurtlama gunumden beri hafif kasik ve bacak agrim var.sanki bacaklarimin icindeki kemikler sizliyor gibi.yuzustu yatinca altkarin bolgemde gerginlik dolgunluk bacaklarimi bukunce geciyor.ve asiri gazim var.afersiniz alttan usten..bu sabah test yaptim ama negatif cikti..sizce hamilelik olabilirmi.

ben değilim canım hamile :) Keşke olsam aynen böyle tepki veririm heralde :) shoji nin bebeğinin cinsiyeti belli olmuş ona seviniyodum :)

tam gönder tuşuna bastığımda farkettim alıntı yapmışsın bende shojiyi okuyunca .. . belkide Allah bi işaret gönderdi sana bellimi olur

Hemen Hemen aynı durumdayız benim de yumurtlama günümden beri sol kasığımda ağrı var.
Ama malesef bunun cevabını verebilmek için regl zamanını beklememiz lazım:/

Dundu canim simdi geldi kirmizilar cok az ama agriya bakilirsa devami geliyo. Bu ayda olmadi sence klomen yine kullanmali miyim yoksa bir ay beklemeli miyim

Valla bilmiyorum ki ben ilk kullandığımda kaldım doktora sormak lazım sanırım.. Ama sanki kullananlar var okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…