- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
tatlım ovulasyondan kaç gün geçti biliyor musun? açıkcası bende göğüs hassasiyeti dışında (o da adete yakın her zaman olduğu gibi) hiç belirti yoktu... ama çok değişiyor kişiye göre hatta oğlumda bile farklıydı benim... bekleyelim tatlım umutla...Kizlar 2gundur karnimda cok agri var ozellikle sol kasigima dogru dokununca aciyo sertlesti karnimla rahmim arasi ne olmus olabilir sizce test yaptim negatif cikti sabah ama regle en az3 gun var.shoji gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum kevok08
tatlım ovulasyondan kaç gün geçti biliyor musun? açıkcası bende göğüs hassasiyeti dışında (o da adete yakın her zaman olduğu gibi) hiç belirti yoktu... ama çok değişiyor kişiye göre hatta oğlumda bile farklıydı benim... bekleyelim tatlım umutla...
Maşallah canım... ama erken senin için tatlım belirtilerin gebeliğe uygun ama yumurtlamandan daha 11 gün geçmiş bekle bikaçgün daha... hadi inşallah güzel haberini alırızCanim ben klomen kullandim 3 yumurta olustu 15-16nisanda ovu. Koyu cizgiydi benimde son bir hftadir goguslerimin ucu aciyordu simdi goguslerim agrimaya basldi ayrica regl olcak gibi karin agrim var degdikce karimda bir sertlik var acaba kist mi oldu yumurtalardan biri diye dusunuyorum cunku 16sinda koyuydu 19unda koyuydu 3.yumurtaninkini goremedim belki ayni gun catlamistir digerleriyle dedim ama agrim oluncada korkmaya basladim
Maşallah canım... ama erken senin için tatlım belirtilerin gebeliğe uygun ama yumurtlamandan daha 11 gün geçmiş bekle bikaçgün daha... hadi inşallah güzel haberini alırız
Canim ben klomen kullandim 3 yumurta olustu 15-16nisanda ovu. Koyu cizgiydi benimde son bir hftadir goguslerimin ucu aciyordu simdi goguslerim agrimaya basldi ayrica regl olcak gibi karin agrim var degdikce karimda bir sertlik var acaba kist mi oldu yumurtalardan biri diye dusunuyorum cunku 16sinda koyuydu 19unda koyuydu 3.yumurtaninkini goremedim belki ayni gun catlamistir digerleriyle dedim ama agrim oluncada korkmaya basladim
Ederim tabi tatlım dua etmez miyim hiç... neden öyle dedi ki doktor... 3 yumurta varmış daha ne olsun :)Insallah canim dua et benim icin doktor bu ay umutlanma dedi ondan pek umudum yokama Rabbimden umudumu kesmiyorum sende dua et
Ederim tabi tatlım dua etmez miyim hiç... neden öyle dedi ki doktor... 3 yumurta varmış daha ne olsun :)
Hadi hayırlısı canım inşallah tutmuşturNormalde 2 gun sonra canim ama yumurtam gec catladi 3 gun o yuzden emin degilim bat ne zaman olcak
Anestezisiz çekildim canım ankarada bi merkezde, isim istersen özelden yazarımnerde cekildin anestezilimi çekildn cnm
evt öyle deniyor ama olmadı canım geçti şu an 7. günüm bitti yani reglm malesef olmadıFilmden sonra kolaylasiyor gebe kalmak diye duymustum tatlim hadi hayirlisi batin ne zaman senin?
Canım testte çıkmayabilir.. Benim regl ağsısı gibi ağrım olmuştu BATtan 5 gün önce başlayan.. Hatta bat günü ağrıdan ilaç alma aşamasına bile gelmiştimKizlar 2gundur karnimda cok agri var ozellikle sol kasigima dogru dokununca aciyo sertlesti karnimla rahmim arasi ne olmus olabilir sizce test yaptim negatif cikti sabah ama regle en az3 gun var.shoji gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum kevok08
Kızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor
Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..
Darısı hepinizin başına
Insallah canim benim her ay beklemekten ve olumsuz sonuc almaktan yoruldumCanım testte çıkmayabilir.. Benim regl ağsısı gibi ağrım olmuştu BATtan 5 gün önce başlayan.. Hatta bat günü ağrıdan ilaç alma aşamasına bile gelmiştimİnşallah güzel haberlerini alırız senin de
Anestezisiz çekildim canım ankarada bi merkezde, isim istersen özelden yazarım
anladım canım hayırlısı bakalım belki bi cengaver çıkmıştır aralarındanEsimin sperm hizi az ilaca daha yeni basladi canim o yuzden dedi
gecikmesinin sebebi psikolojik mi yani canım bi de tsh baktılar mı hiç bikaç gündür onu okudum yüksekliğinde bebiş olmuyormuş olsa bile düşük riski çok oluyormuş... benim yüksek çıktı biraz da ondan araştırdım baya ama doktorum rahatlattı sağolsun gebeliğin başında biraz yüksek olabilir sağlıklı çıkmaz dedi...evt öyle deniyor ama olmadı canım geçti şu an 7. günüm bitti yani reglm malesef olmadı
minik ogluslar cok tatlıdır azicik yaramazdir ama annesi benimkinden biliyorum tebrikler canim sağlıklı mutlu olsun oglusun insallah... Ben de iki numarami kiz istiyorum ama saglikli sihhatli olsun oncelikle tabi... Biz de minik kesemizi gorduk bugun 2 hafta sonra kalp atisina gidicez... Sen ovulasyon testi kullanmismiydin tatlim?
Kontrol altındayım tüm testlerim yapılıyor canım hatta bu ay hepsi gayet normal çıktı.. Bi ara FSH yüksekti bitkisel takviyeyle düşürmeyi başarabildim.. Reglm de geçen perşembe oldu bugün bitti diyebilirim gecikme olmadı canım.. ama hamilelikte o testlerin yapıldığını bilmiyodum.. doktorunun da dediği gibi bence gayet normal farklı bi değer çıkması.. Endişelenip kendini strese sokma bence :)gecikmesinin sebebi psikolojik mi yani canım bi de tsh baktılar mı hiç bikaç gündür onu okudum yüksekliğinde bebiş olmuyormuş olsa bile düşük riski çok oluyormuş... benim yüksek çıktı biraz da ondan araştırdım baya ama doktorum rahatlattı sağolsun gebeliğin başında biraz yüksek olabilir sağlıklı çıkmaz dedi...
Kizlar 2gundur karnimda cok agri var ozellikle sol kasigima dogru dokununca aciyo sertlesti karnimla rahmim arasi ne olmus olabilir sizce test yaptim negatif cikti sabah ama regle en az3 gun var.shoji gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum kevok08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?