• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor :nazar::KK46:

Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..

Darısı hepinizin başına :KK200::KK68:
Daha dun gibi hamileyim deyisin simdi oglun olcakmis hayirli olsun canim benim :KK68: yakinda dogum yaptim yazarsin insallah ;) zaman cabuk geciyor. Rabbim yardimciniz olsun hamileligin her aninda ve dogduktan sonra insllah ;):nazar::KK37:

Gösterdim canım rahim filmim iyiymiş kanallarım açık rahim temizmiş.. Kan verdim sonuçlar çıkınca muayene ve kontrol için tekrar gitcem :) Sen nasılsın ?
Cok sukur sevindim senin adina canim kanda da bisey cikmaycak sen stres yapmadigin ay bebis gelcek eminim buna ;) bende iyiyim canim beklemedeyim bakalim ne olcak ;)

Kızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor :nazar::KK46:

Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..

Darısı hepinizin başına :KK200::KK68:
:KK9: minik ogluslar cok tatlıdır azicik yaramazdir ama annesi benimkinden biliyorum tebrikler canim sağlıklı mutlu olsun oglusun insallah... Ben de iki numarami kiz istiyorum ama saglikli sihhatli olsun oncelikle tabi... Biz de minik kesemizi gorduk bugun 2 hafta sonra kalp atisina gidicez... Sen ovulasyon testi kullanmismiydin tatlim?

Back