• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim bosver sen nettekileri ona bakarsan benimde gecen ay cizgi vardi ama nerdeyse mercekle gorulecek gibiydi :KK66: olmadi ama seninki bariz koyu cizgi var bence git test yaptir bostan yere bekleme hayirli olsun simdiden saglikla kavusun insallah :KK66:
Aminn canim hepimiz icin en iyisi en hayirlisi olsun insallah... Sen de tez zamanda kavusursun bebegine :KK68:

Kızlar gunaydin!...:) kan tahlili yaptırdım dun bugün aldim sonucu 300 kusur cikti daha cok yeni dedi doktor saglik ocagindaki... Desteginiz icin cok tesekkurler canlar... Insallah herkesin gönlüne gore verir rabbim:KK15:

Kızlar gunaydin!...:) kan tahlili yaptırdım dun bugün aldim sonucu 300 kusur cikti daha cok yeni dedi doktor saglik ocagindaki... Desteginiz icin cok tesekkurler canlar... Insallah herkesin gönlüne gore verir rabbim:KK15:

Gözün aydın canım değer 1500 olmadan keseyi göremezler doktora ne zaman gideceksin ?

Bende salı günü gideceğim inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider :) :) Allah yardımcımız olsun :)
inşallah canım ya şimdiden gerilmeye başladım ben kese kalp atışı tarama testleri kilosu...offff hayırlısıyla sağlıkla atlatalım inş bu süreci...

Kızlar naber nasılsınız ben hala hamiş olamadım gittim kedi aldım beni ilerde on kediyle görürseniz şaşırmayın:-)

NASIL DAYANDIN KUZUM YA VALLAHİ UMUTLUYUM AMA NEGATİF GÖRDÜM BUGÜN DUA ET CANIM NOLUR

Tatlım benim bat değişiyordu 28 -30 arası tam belli değil yani iyice geçsin dedim 28 de geçti 30. günde geçti öyle yaptım bide salmıştım ipini o yüzden..

Hayırlısı olsun tatlım olmassa da üzülme belirti var mı göğüslerde hassasiyet ateş vs

Tatlım benim bat değişiyordu 28 -30 arası tam belli değil yani iyice geçsin dedim 28 de geçti 30. günde geçti öyle yaptım bide salmıştım ipini o yüzden..

Hayırlısı olsun tatlım olmassa da üzülme belirti var mı göğüslerde hassasiyet ateş vs
ateş bi 36,7 diğer kolatı 36,4 farklı ölçtü çok uyuyorum her zamnkinden farklı belim ve kasığım ağrıyo işte olacakmışım gibide bilemiyorum dr çatlamış dedi buay

ateş bi 36,7 diğer kolatı 36,4 farklı ölçtü çok uyuyorum her zamnkinden farklı belim ve kasığım ağrıyo işte olacakmışım gibide bilemiyorum dr çatlamış dedi buay

Yüksek ateşinde hadi inşallah hamilesindir bekle bir kaç gün daha bakalım benim 5. günde bile silikti bat günü çıkmayabilir.

Kizlar mirateck marka ile yaptim erken gebelik testi degil usttekini bugun yaptim alttakini dun gece. Adete 2 gun var. Sizce bu mirateck yaniliyor mu. Hayalet cizgi mi goruyorum ben?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 46
Back