- 19 Mart 2016
- 69
- 34
- 3
- 34
Kizlar mirateck marka ile yaptim erken gebelik testi degil usttekini bugun yaptim alttakini dun gece. Adete 2 gun var. Sizce bu mirateck yaniliyor mu. Hayalet cizgi mi goruyorum ben?
hamilesin tebriklerKizlar mirateck marka ile yaptim erken gebelik testi degil usttekini bugun yaptim alttakini dun gece. Adete 2 gun var. Sizce bu mirateck yaniliyor mu. Hayalet cizgi mi goruyorum ben?
Kizlar mirateck marka ile yaptim erken gebelik testi degil usttekini bugun yaptim alttakini dun gece. Adete 2 gun var. Sizce bu mirateck yaniliyor mu. Hayalet cizgi mi goruyorum ben?
Daha dun gibi hamileyim deyisin simdi oglun olcakmis hayirli olsun canim benimKızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor
Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..
Darısı hepinizin başına
Hayirli olsun canim insallah saglikla gelirKizlar mirateck marka ile yaptim erken gebelik testi degil usttekini bugun yaptim alttakini dun gece. Adete 2 gun var. Sizce bu mirateck yaniliyor mu. Hayalet cizgi mi goruyorum ben?
Daha dun gibi hamileyim deyisin simdi oglun olcakmis hayirli olsun canim benimyakinda dogum yaptim yazarsin insallah zaman cabuk geciyor. Rabbim yardimciniz olsun hamileligin her aninda ve dogduktan sonra insllah
Insallah canim bat 2gun sonra ama yumurtam gec catladi o yuzden 5gun varİnşallah canım darısı başına en tez zamanda :)
Gösterdim canım rahim filmim iyiymiş kanallarım açık rahim temizmiş.. Kan verdim sonuçlar çıkınca muayene ve kontrol için tekrar gitcem :) Sen nasılsın ?
Çıkmaz canım az daha sabır :)Reglime 9 gün var. Test yapsam çıkar mı?
Cok sukur sevindim senin adina canim kanda da bisey cikmaycak sen stres yapmadigin ay bebis gelcek eminim bunaGösterdim canım rahim filmim iyiymiş kanallarım açık rahim temizmiş.. Kan verdim sonuçlar çıkınca muayene ve kontrol için tekrar gitcem :) Sen nasılsın ?
İnşallah canım hayırlısı olsun hakımızda BAT ne zaman az kaldı dimi?Cok sukur sevindim senin adina canim kanda da bisey cikmaycak sen stres yapmadigin ay bebis gelcek eminim bunabende iyiyim canim beklemedeyim bakalim ne olcak
Normalde 2 gun sonra canim ama yumurtam gec catladi 3 gun o yuzden emin degilim bat ne zaman olcakİnşallah canım hayırlısı olsun hakımızda BAT ne zaman az kaldı dimi?
Kızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor
Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..
Darısı hepinizin başına
Gösterdim canım rahim filmim iyiymiş kanallarım açık rahim temizmiş.. Kan verdim sonuçlar çıkınca muayene ve kontrol için tekrar gitcem :) Sen nasılsın ?
Ovulasyondan sonra kac gun gecti tatlim? Benim 12. Gun cok silik cikmisti... Ayy gaza getirmis gibi olmayayim daNormalde 2 gun sonra canim ama yumurtam gec catladi 3 gun o yuzden emin degilim bat ne zaman olcak
Filmden sonra kolaylasiyor gebe kalmak diye duymustum tatlim hadi hayirlisi batin ne zaman senin?Gösterdim canım rahim filmim iyiymiş kanallarım açık rahim temizmiş.. Kan verdim sonuçlar çıkınca muayene ve kontrol için tekrar gitcem :) Sen nasılsın ?
Canim yazdigini okuyunca gaza geldim simdi yaptim test ama bisey cikmadiOvulasyondan sonra kac gun gecti tatlim? Benim 12. Gun cok silik cikmisti... Ayy gaza getirmis gibi olmayayim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?