• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugun bat gunum kızlar... Gelen giden yok daha sukur... Benim gibi bati bugun olan var mi? 20160419_151406.jpg

Valla en son 1 ay önce gittik doktora iyiydi bebiş ikili taraması yapıldı herşey iyi çıktı kalp atışları canavar gibi demişti doktor annesi elleri kolları fıkır fıkır oynuyordu çok değişik bir duygu insan aklına geldikçe duygulanıyor.. Haftaya salı gideceğim cinsiyeti öğrenmeye tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

yerim onu yerimm o ellerini avuçlarını yerim sağlıkla gelsin annesi :)

O kadar cok hatali pozitif hikayesi okudum ki canim nette cesaret edemiyorum... Adetim 3_4gun gecsin diye bekliyecem o yuzden

Hadi biri hatalı olsun 3 tanesi de hatalı mı verecek kesin hamilesin bence doktora randevuyu al hemen :KK49:
inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik olur sağlıkla alırsın bebişi kucağına

Hayırlı olsun tatlım hamileliğin kendine dikkat et folik asite başla hiç şüphe yok hamilesin :KK73::KK73::KK73::KK73:
Yok mu diyorsun cnm... Bilemedim ben ne yapsam 7 farklı marka test kullandım ama cok hatalı pozitif hikayesi okudum nette baya korkuttu beni offf 1 hafta gecse soyle adetim icim rahatlayacak :110:

O kadar cok hatali pozitif hikayesi okudum ki canim nette cesaret edemiyorum... Adetim 3_4gun gecsin diye bekliyecem o yuzden
Canim bosver sen nettekileri ona bakarsan benimde gecen ay cizgi vardi ama nerdeyse mercekle gorulecek gibiydi ;) olmadi ama seninki bariz koyu cizgi var bence git test yaptir bostan yere bekleme hayirli olsun simdiden saglikla kavusun insallah ;)

Back