Aminn canim hepimiz icin en iyisi en hayirlisi olsun insallah... Sen de tez zamanda kavusursun bebegineCanim bosver sen nettekileri ona bakarsan benimde gecen ay cizgi vardi ama nerdeyse mercekle gorulecek gibiydiolmadi ama seninki bariz koyu cizgi var bence git test yaptir bostan yere bekleme hayirli olsun simdiden saglikla kavusun insallah
Ayy hemen arayip soyleyeyim o zmn anacigimarabbim herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
Kızlar gunaydin!...:) kan tahlili yaptırdım dun bugün aldim sonucu 300 kusur cikti daha cok yeni dedi doktor saglik ocagindaki... Desteginiz icin cok tesekkurler canlar... Insallah herkesin gönlüne gore verir rabbim
Saolasin tatlım... Saliya aldim randevuyu 5+0 oluyor görünür heralde vajinal ultrasonla...Gözün aydın canım değer 1500 olmadan keseyi göremezler doktora ne zaman gideceksin ?
Canim cok sevindim hayirli olsun Allah saglikla kavustursun sizi bebeginizleKızlar gunaydin!...:) kan tahlili yaptırdım dun bugün aldim sonucu 300 kusur cikti daha cok yeni dedi doktor saglik ocagindaki... Desteginiz icin cok tesekkurler canlar... Insallah herkesin gönlüne gore verir rabbim
Saolasin tatlım... Saliya aldim randevuyu 5+0 oluyor görünür heralde vajinal ultrasonla...
inşallah canım ya şimdiden gerilmeye başladım ben kese kalp atışı tarama testleri kilosu...offff hayırlısıyla sağlıkla atlatalım inş bu süreci...Bende salı günü gideceğim inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider :) :) Allah yardımcımız olsun :)
sağolasın tatlım darısı başına inşallah...Canim cok sevindim hayirli olsun Allah saglikla kavustursun sizi bebeginizle
Kızlar naber nasılsınız ben hala hamiş olamadım gittim kedi aldım beni ilerde on kediyle görürseniz şaşırmayın
idrarda nezaman çıktı senin canım benim bugün bat gelen giden yokTabikisi benimde geç döllenmeydi mesela herşey olabilir herşey olabilir
idrarda nezaman çıktı senin canım benim bugün bat gelen giden yok
NASIL DAYANDIN KUZUM YA VALLAHİ UMUTLUYUM AMA NEGATİF GÖRDÜM BUGÜN DUA ET CANIM NOLURbat geçti tatlım benim 5 gün o zaman yaptım sende bekle bir kaç gün istersen inşallah hamilesindir
NASIL DAYANDIN KUZUM YA VALLAHİ UMUTLUYUM AMA NEGATİF GÖRDÜM BUGÜN DUA ET CANIM NOLUR
ateş bi 36,7 diğer kolatı 36,4 farklı ölçtü çok uyuyorum her zamnkinden farklı belim ve kasığım ağrıyo işte olacakmışım gibide bilemiyorum dr çatlamış dedi buayTatlım benim bat değişiyordu 28 -30 arası tam belli değil yani iyice geçsin dedim 28 de geçti 30. günde geçti öyle yaptım bide salmıştım ipini o yüzden..
Hayırlısı olsun tatlım olmassa da üzülme belirti var mı göğüslerde hassasiyet ateş vs
ateş bi 36,7 diğer kolatı 36,4 farklı ölçtü çok uyuyorum her zamnkinden farklı belim ve kasığım ağrıyo işte olacakmışım gibide bilemiyorum dr çatlamış dedi buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?