- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Sende benim gibi yap canim cok guzel oluyorhahahaha valla iyi yapıyosun
Valla benim de kürtajdan sonra 2-3 ay korunduğum dönemde bile aradılar korunuyorumya canım diyorum haa ewt doğru diyoSende benim gibi yap canim cok guzel oluyor
Canım senin yaş kaç peki hormon değerlerinde sıkıntı var mı?Napiyim canim artik şakaya vuruyorum 10 ay oldu
Buda guzel fikirmisValla benim de kürtajdan sonra 2-3 ay korunduğum dönemde bile aradılar korunuyorumya canım diyorum haa ewt doğru diyoBen de senin taktiği bi deyim whatsapp grubu falan kurup regl olunca ilan veriyim ordan
Yok canim hormonlara da bakildi 27 yasina gircem butun hersey normal esimin sperm hizi yavasmisCanım senin yaş kaç peki hormon değerlerinde sıkıntı var mı?
aaa anladım canım olsun bu da güzel haber peki eşine bitkisel bişeyler uygulamayı denedin mi canım? Yardımcı olabilirim o konuda bizim bi topicte paso kür yapıyoruzYok canim hormonlara da bakildi 27 yasina gircem butun hersey normal esimin sperm hizi yavasmis
Canim doktora gitmedi esim uzun sure bu ay ilk gitti oncesinde ben keci boynuzu kuru yaptim kokusundan dolayi icmedi bende keciboynuzu pekmezi yedirdim hergun sabah ceviz yedirdim :) sperm sayisi normalmis hizi azmis onun icinde xy complex diye bir ilac verdi doktor maliyetli birsey onu kullaniyo ama doktor 3 ay icinde spermler yenileniyor o yuzden 3 aylik ilac bittiginde olmazsa gelirsiniz tekrar test yapariz dedi esimin kurlerden midesi bulaniyo :) bende ilac iciyo diye ustune dusmuyorum ama varsa keciboynuzu disinda alabilirim fikirlerini :)aaa anladım canım olsun bu da güzel haber peki eşine bitkisel bişeyler uygulamayı denedin mi canım? Yardımcı olabilirim o konuda bizim bi topicte paso kür yapıyoruz
Arısütü+bal+polen canım o da sperm hızını 3 e katlıyomuş bu konuda yabancı üniversitelerde ciddi kanıtlanmış araştırmalar varCanim doktora gitmedi esim uzun sure bu ay ilk gitti oncesinde ben keci boynuzu kuru yaptim kokusundan dolayi icmedi bende keciboynuzu pekmezi yedirdim hergun sabah ceviz yedirdim :) sperm sayisi normalmis hizi azmis onun icinde xy complex diye bir ilac verdi doktor maliyetli birsey onu kullaniyo ama doktor 3 ay icinde spermler yenileniyor o yuzden 3 aylik ilac bittiginde olmazsa gelirsiniz tekrar test yapariz dedi esimin kurlerden midesi bulaniyo :) bende ilac iciyo diye ustune dusmuyorum ama varsa keciboynuzu disinda alabilirim fikirlerini :)
Bunlari nerelerde bulabilirz kiArısütü+bal+polen canım o da sperm hızını 3 e katlıyomuş bu konuda yabancı üniversitelerde ciddi kanıtlanmış araştırmalar var
Esimin bal'ada alerjisi var kasiniyor yedikceArısütü+bal+polen canım o da sperm hızını 3 e katlıyomuş bu konuda yabancı üniversitelerde ciddi kanıtlanmış araştırmalar var
aktarlarda var canım karışım falan da yapıyolarmış bi de hazırları da satılıyoBunlari nerelerde bulabilirz ki
aaa o kötüymüş o zaman sadece arısütü polen oluyosa bi dene istersen aktara bi sor canım?Esimin bal'ada alerjisi var kasiniyor yedikce
Ilac bittikten sonrada olmazsa onu deneyelimaktarlarda var canım karışım falan da yapıyolarmış bi de hazırları da satılıyo
Kac gun kullaniliyor ki kullandigi gunler kasinir surekli kucukken annesi polenle bal ve sut verirmis kizarirmis uzun sure anlamamislar simdi sutte icmiyo esim balda cok az yiyo haftada 1kez falan ama ise yaraycaksa zorla yeraaa o kötüymüş o zaman sadece arısütü polen oluyosa bi dene istersen aktara bi sor canım?
Valla canım benim de normal uçan polene alerjim var ve arı sokmasına ileri derecede anaflaktik şok riskim var ama bi deniycem bi tane parçasını dilin ortasına koyup bekleyin 15 dakika sonra bişey olmazsa sorun yok demektir diye okudum dün.. Almayı düşünüyorum kadınlarda da yumurta kalitesini artırıyomuş.. Benim eşimin de alerjisi yok ama balı bile ağzına sürmez nefret eder öyle şeylerden ona da sabah yediği tulaflı karışıma sinsice koyarak yedirmeyi düşünüyorumKac gun kullaniliyor ki kullandigi gunler kasinir surekli kucukken annesi polenle bal ve sut verirmis kizarirmis uzun sure anlamamislar simdi sutte icmiyo esim balda cok az yiyo haftada 1kez falan ama ise yaraycaksa zorla yer
ha bi de sanırım günde 1 veya 2 kere 3 ay aralıksız kullanılıyomuş canım yine de aktara sormak lazımKac gun kullaniliyor ki kullandigi gunler kasinir surekli kucukken annesi polenle bal ve sut verirmis kizarirmis uzun sure anlamamislar simdi sutte icmiyo esim balda cok az yiyo haftada 1kez falan ama ise yaraycaksa zorla yer
Aynen canim ilac bitince aliriz cok kotu olursa kullanmaz napalim :) seninde esin kotuymus zaten birseyleri secerek yedikleri icin vitaminsiz kalmaktan olan seyler bunlrValla canım benim de normal uçan polene alerjim var ve arı sokmasına ileri derecede anaflaktik şok riskim var ama bi deniycem bi tane parçasını dilin ortasına koyup bekleyin 15 dakika sonra bişey olmazsa sorun yok demektir diye okudum dün.. Almayı düşünüyorum kadınlarda da yumurta kalitesini artırıyomuş.. Benim eşimin de alerjisi yok ama balı bile ağzına sürmez nefret eder öyle şeylerden ona da sabah yediği tulaflı karışıma sinsice koyarak yedirmeyi düşünüyorumAma alerji tehlikeli bişey bi denemeden kullanmasın canım
Aynen sorma canım insan baldan tiksinir mi yaa durduk yerde.. Bitki çayının içine bile attırmıyo hastalanıncaAynen canim ilac bitince aliriz cok kotu olursa kullanmaz napalim :) seninde esin kotuymus zaten birseyleri secerek yedikleri icin vitaminsiz kalmaktan olan seyler bunlr
Cok agir ve tatli geliyordur belki ama azciktaan biseycik olmaz ama sende caktirmadan koy bakalim tadini anlarsa bir daha yapmazsinAynen sorma canım insan baldan tiksinir mi yaa durduk yerde.. Bitki çayının içine bile attırmıyo hastalanınca
anlarsa anlasın yaa yesin bi zahmet benim yiyip içmediğim şey kalmadı 4-5 aydır biraz da o yesinCok agir ve tatli geliyordur belki ama azciktaan biseycik olmaz ama sende caktirmadan koy bakalim tadini anlarsa bir daha yapmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?