Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aaa anladım canım olsun bu da güzel haber peki eşine bitkisel bişeyler uygulamayı denedin mi canım? Yardımcı olabilirim o konuda bizim bi topicte paso kür yapıyoruz
Canim doktora gitmedi esim uzun sure bu ay ilk gitti oncesinde ben keci boynuzu kuru yaptim kokusundan dolayi icmedi bende keciboynuzu pekmezi yedirdim hergun sabah ceviz yedirdim :) sperm sayisi normalmis hizi azmis onun icinde xy complex diye bir ilac verdi doktor maliyetli birsey onu kullaniyo ama doktor 3 ay icinde spermler yenileniyor o yuzden 3 aylik ilac bittiginde olmazsa gelirsiniz tekrar test yapariz dedi esimin kurlerden midesi bulaniyo :) bende ilac iciyo diye ustune dusmuyorum ama varsa keciboynuzu disinda alabilirim fikirlerini :)

Arısütü+bal+polen canım o da sperm hızını 3 e katlıyomuş bu konuda yabancı üniversitelerde ciddi kanıtlanmış araştırmalar var

aaa o kötüymüş o zaman sadece arısütü polen oluyosa bi dene istersen aktara bi sor canım?
Kac gun kullaniliyor ki kullandigi gunler kasinir surekli kucukken annesi polenle bal ve sut verirmis kizarirmis uzun sure anlamamislar simdi sutte icmiyo esim balda cok az yiyo haftada 1kez falan ama ise yaraycaksa zorla yer

Kac gun kullaniliyor ki kullandigi gunler kasinir surekli kucukken annesi polenle bal ve sut verirmis kizarirmis uzun sure anlamamislar simdi sutte icmiyo esim balda cok az yiyo haftada 1kez falan ama ise yaraycaksa zorla yer
Valla canım benim de normal uçan polene alerjim var ve arı sokmasına ileri derecede anaflaktik şok riskim var ama bi deniycem bi tane parçasını dilin ortasına koyup bekleyin 15 dakika sonra bişey olmazsa sorun yok demektir diye okudum dün.. Almayı düşünüyorum kadınlarda da yumurta kalitesini artırıyomuş.. Benim eşimin de alerjisi yok ama balı bile ağzına sürmez nefret eder öyle şeylerden ona da sabah yediği tulaflı karışıma sinsice koyarak yedirmeyi düşünüyorum Ama alerji tehlikeli bişey bi denemeden kullanmasın canım

ha bi de sanırım günde 1 veya 2 kere 3 ay aralıksız kullanılıyomuş canım yine de aktara sormak lazım

Aynen canim ilac bitince aliriz cok kotu olursa kullanmaz napalim :) seninde esin kotuymus zaten birseyleri secerek yedikleri icin vitaminsiz kalmaktan olan seyler bunlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…