- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Canim uzulme Rabbimin bildigi birsey vardir. Dua et ki hamile kalabiliyorsun bak biz daha hamile bile kalamadik. Insallah bundan sonrakiler tutunur sana seni hic birakmazBenim öncekinde çıkmıştı BAt günü tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim uzulme Rabbimin bildigi birsey vardir. Dua et ki hamile kalabiliyorsun bak biz daha hamile bile kalamadik. Insallah bundan sonrakiler tutunur sana seni hic birakmazBenim öncekinde çıkmıştı BAt günü tam
Aynen bende hic kalamadım bir kere kalsam insana umut olur rabbim bizleri cok bekltmesin insallah ..Canim uzulme Rabbimin bildigi birsey vardir. Dua et ki hamile kalabiliyorsun bak biz daha hamile bile kalamadik. Insallah bundan sonrakiler tutunur sana seni hic birakmaz
Aynen bende hic kalamadım bir kere kalsam insana umut olur rabbim bizleri cok bekltmesin insallah ..
Haklısın canım inşallah öyle olur pes etsemmi diyorum bazen inanki çevre baskısı beni hırslandırıyo yoksa ben çocuksuz da mutluyum.. mutluydum.. insanlar bi rahat bıraksaCanim uzulme Rabbimin bildigi birsey vardir. Dua et ki hamile kalabiliyorsun bak biz daha hamile bile kalamadik. Insallah bundan sonrakiler tutunur sana seni hic birakmaz
ahh canım öyle deme öyle olsa benim 3 tane var geride kayıp ama bak olmayınca olmuyo işte Önemli olan doğurabilmek sağlıkla.. sağlıklı olmayınca da hamile olmanın bi anlamı da kalmıyo insanı yıpratmaktan başkaAynen bende hic kalamadım bir kere kalsam insana umut olur rabbim bizleri cok bekltmesin insallah ..
Ne kadar zamandir istiyorsunuz canim. Bu cevre baskisini takmayacaksin ama olmuyor iste eşinle senin aranda olan birsey sorun yoksabikinizde bosverceksin herkesi.Haklısın canım inşallah öyle olur pes etsemmi diyorum bazen inanki çevre baskısı beni hırslandırıyo yoksa ben çocuksuz da mutluyum.. mutluydum.. insanlar bi rahat bıraksa
Kizlar gunaydin birsey sorcm size shoji gibigibiyim @bebegim seni bekliyorum ben bu ay klomen kullandim doktor 3 yumurta var sag tarafta dedi 17. Gun yani cuma gunu ovulasyonda koyu cizgiyi yakaladik ama bugun 21 gun hala koyu bu yumurtalar farkli farkli gunlerde mi catliyor ayni gun mu zaten doktor ilaclardan dolayi gecikmen olcak adet olmazsan normal gununden 1 hafta yada 10 gun sonra gel dedi.
Geçen nisanda evlendik canım biz haziranda hamile kaldım herkes anladı ki çocuk istiyorum.. Başladılar ne oldu ne bitti diye.. Yoksa daha erken der geçerim ama yaş da artık 35 olunca böyle saçma baskılar altında kalıyorum işteNe kadar zamandir istiyorsunuz canim. Bu cevre baskisini takmayacaksin ama olmuyor iste eşinle senin aranda olan birsey sorun yoksabikinizde bosverceksin herkesi.
ahh canım öyle deme öyle olsa benim 3 tane var geride kayıp ama bak olmayınca olmuyo işte Önemli olan doğurabilmek sağlıkla.. sağlıklı olmayınca da hamile olmanın bi anlamı da kalmıyo insanı yıpratmaktan başka
Gun asiri calisiyoruz canim bugun 21. Gun doktor umutlanma olmayabilirde 3ude tutabilirde dedi kismet bende olursa olur olmazsa bir ay dinlendirip vucudu tekrar gidecem doktora her ay hormon ilaci kullanmak istemiyorum dua et banaBende klomen kullandığım ay hamile kaldım ama doktora gitmedim bu ay olursa olur dedim olmazsa bir dahaki ay kullanıp yine giderim diye düşündüm ve şükür oldu da.. Dolayısıyla o konuyu bilmiyorum tatlım inşallah seninde bu ay tutar sıkı çalışın
Gun asiri calisiyoruz canim bugun 21. Gun doktor umutlanma olmayabilirde 3ude tutabilirde dedi kismet bende olursa olur olmazsa bir ay dinlendirip vucudu tekrar gidecem doktora her ay hormon ilaci kullanmak istemiyorum dua et bana
Anladim canim ama gercekten erkenmis ya daha evleneli ne olmus uzulme yaş sorun degil artik tip gelisti kac yasinda anne oluyor herkes milleti takma benim halam 45 yasinda tedavisiz ikiz dogum yaptiGeçen nisanda evlendik canım biz haziranda hamile kaldım herkes anladı ki çocuk istiyorum.. Başladılar ne oldu ne bitti diye.. Yoksa daha erken der geçerim ama yaş da artık 35 olunca böyle saçma baskılar altında kalıyorum işte
Canimsin bu ay ovulasyon donemi gogus agrisi yok sadece asiri yorgunluk mide agrisi uyku var bunlarda ilaclarin yan etkileri zaten umudumu yitirmedim ama Allaha biraktim ne gelirse ondanTutar tutar bu ay ben inanıyorum... Dualarım seninle
Canimsin bu ay ovulasyon donemi gogus agrisi yok sadece asiri yorgunluk mide agrisi uyku var bunlarda ilaclarin yan etkileri zaten umudumu yitirmedim ama Allaha biraktim ne gelirse ondan
9 gun var ama daha dunku ovulasyon koyuydu bugun 12de yapcam yapmadim akintim var zaten. Birde klomen sende kuruluk yapti mi canimKaç gün kaldı bata
9 gun var ama daha dunku ovulasyon koyuydu bugun 12de yapcam yapmadim akintim var zaten. Birde klomen sende kuruluk yapti mi canim
Benimde oyle canim yumurtlama 17. Gun oldu hic akintim olmadi o gune kadar ondan sonra cok az az geliyo ama eskisi gibi degil doktor kuruluk yapar ama ilacin etkisi bitince zamanla gecer dedi. Birde asiri sicak basiyo beni gerci havalarinda etkisi olabilirBende kuruluk değilde bata kadar akıntım çok koyu kıvamlı geldi daha önce hiç öyle olmamıştı
Düşük değil bebeğim kürtaj hepsi 1 i geçen yıl kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım.. diğerleri eski hikayeler eski eşimden ayrılırken biri gebeymişim aldırdım.. Biri de bayaa gençken nişanlıyken yine eski eş belası yüzündenCanım senin 1 düşük değilmiydi 3 tane miydi
Benimde oyle canim yumurtlama 17. Gun oldu hic akintim olmadi o gune kadar ondan sonra cok az az geliyo ama eskisi gibi degil doktor kuruluk yapar ama ilacin etkisi bitince zamanla gecer dedi. Birde asiri sicak basiyo beni gerci havalarinda etkisi olabilir
İnşallah canıj kısmet hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah :)Anladim canim ama gercekten erkenmis ya daha evleneli ne olmus uzulme yaş sorun degil artik tip gelisti kac yasinda anne oluyor herkes milleti takma benim halam 45 yasinda tedavisiz ikiz dogum yapti