- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Benim goguslerde hicbirsey yokBenim belirtiler koyu kıvamlı akıntı, yüksek ateş , göğüs hassasiyeti başka hiç bişey olmadı
Düşük değil bebeğim kürtaj hepsi 1 i geçen yıl kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım.. diğerleri eski hikayeler eski eşimden ayrılırken biri gebeymişim aldırdım.. Biri de bayaa gençken nişanlıyken yine eski eş belası yüzünden
Olur canim umudumuzu yitirmeyelimİnşallah canıj kısmet hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah :)
Benim goguslerde hicbirsey yoksicak basmasi ve yorgunluk cok fazla bunlarda ilactan diye dusunuyorum hayirlisi bakalim yumurtalarin hepsi catlasin ona gore beklemeye baslayacam artik
Amin canım teşekkür ederim :) Doktora bikaç aydır gitmiyorum sadece bi laboratuarda rahim filmi çektirdim bu ay başında açık çıktı tüplerim.. Şimdi regl olunca o sonucu eski kendi doktoruma göstermek için bi gidicem testleri de bi tekrar ederim ne oldu bitti öğrenmek içinZor bir hayatın olmuş canım inşallah bundan sonra yüzün güler üzülme doktora gidiyor musun? Tüplerin açık mı bakıldı mı?
Hayirlisi canim Allah dualarimizi kabul etsinTabikisi benimde geç döllenmeydi mesela herşey olabilir herşey olabilir
Amin canım teşekkür ederim :) Doktora bikaç aydır gitmiyorum sadece bi laboratuarda rahim filmi çektirdim bu ay başında açık çıktı tüplerim.. Şimdi regl olunca o sonucu eski kendi doktoruma göstermek için bi gidicem testleri de bi tekrar ederim ne oldu bitti öğrenmek için
Hayirlisi canim Allah dualarimizi kabul etsinsen nasilsin bebis nasil
Insallah canim rabbim saglikla kavustursun sizi hayirli evlat olsun insallah benim icime kiz dogdu birden ama tabiki saglikli olsun Allah bizede tattirsin bu duyguyuValla en son 1 ay önce gittik doktora iyiydi bebiş ikili taraması yapıldı herşey iyi çıktı kalp atışları canavar gibi demişti doktor annesi elleri kolları fıkır fıkır oynuyordu çok değişik bir duygu insan aklına geldikçe duygulanıyor.. Haftaya salı gideceğim cinsiyeti öğrenmeye tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Allah korusun canım öyle düşünme riskli dönemi atlatmışsın maşallah, inşallah sağlıkla da doğuracaksın bebeğini :) İşte benim de eş dost arkadaş bi kere hamile kalınca hemen devamını bekliyolar her ay benden iyi tutuyolar regl günümü yarın öbür gün aramaya başlarlar eksik olmasınlar naptın diyeO zaman senin kesin stresten olmuyor herşey yolunda gibi.. Ah şu boş konuşan insanlar benimde kayınvalidem bana bişey diyemezdi annemle konuşurken anneme dermiş sen söyle onlara çocuk yapsınlar annemde kendini kötü hissedip beni sıkıştırırdı doktora gitsene doktora gitsene çok moralim bozulurdu herkesin başında olan bişey ama benim hep içimde umudum vardı Allah çok bekletmeyecek beni diye.. İnşallah şu 9 ay da geçip sağlıkla kucağıma alsam hamile kalmış olmakla bitmiyor işte bak senin başına gelmiş çok kötü bir olay
Benimde senin gibi ariyorlar gunum gelinceAllah korusun canım öyle düşünme riskli dönemi atlatmışsın maşallah, inşallah sağlıkla da doğuracaksın bebeğini :) İşte benim de eş dost arkadaş bi kere hamile kalınca hemen devamını bekliyolar her ay benden iyi tutuyolar regl günümü yarın öbür gün aramaya başlarlar eksik olmasınlar naptın diyeay çok daralıyorum bazen
Insallah canim rabbim saglikla kavustursun sizi hayirli evlat olsun insallah benim icime kiz dogdu birden ama tabiki saglikli olsun Allah bizede tattirsin bu duyguyu
Allah kimseye yaşatmasın ama bu duyguyu bilmeyenler gerçekten anlamadan iyilik yaptıklarını sanıyolar işte kızamıyosun ki :)Benimde senin gibi ariyorlar gunum gelincedusunmeyim bu ay stres yapmayim desende arayip hatirlatanlar sagolsun
Bu sene erkek senesi benim suan hmile butun arkdaslarimin erkekAmin amin yavrum... Ben daha ultrasonda ilk gördüm erkek doğdu içime doktorda erkeğe benzettim dedi ama kesin 1 ay sonra gel demişti canım
Allah korusun canım öyle düşünme riskli dönemi atlatmışsın maşallah, inşallah sağlıkla da doğuracaksın bebeğini :) İşte benim de eş dost arkadaş bi kere hamile kalınca hemen devamını bekliyolar her ay benden iyi tutuyolar regl günümü yarın öbür gün aramaya başlarlar eksik olmasınlar naptın diyeay çok daralıyorum bazen
Aynen canim ama Allahtan kayinvalidemin 2 sene olmamis eskiden o yuzden bana baski yapmiyo Allah ne zaman isterse oyle olur diyoAllah kimseye yaşatmasın ama bu duyguyu bilmeyenler gerçekten anlamadan iyilik yaptıklarını sanıyolar işte kızamıyosun ki :)
Aynen canim ama Allahtan kayinvalidemin 2 sene olmamis eskiden o yuzden bana baski yapmiyo Allah ne zaman isterse oyle olur diyosoranlarida iletmiyo bana ama fesatlik yapan arkadaslarim var sagolsunlar ama artik alistim regl gunu ben onlari arayip bu ay aramadin diyorum
Sorma sorma canım insan hatırlıyo kötü hissediyo "bu ay da yok bişey" cevabı da çok zor biliyosun sen deİnşallah canım, Sende söyle sormayın de ben size söylerim de ama benimde çok yakın bir arkadaşım bebek istiyor bende ona soruyorum noldu noldu diye oda kesin bana kızıyordur sormayayım bariinsan iyiliğini istediği için soruyor ama farkında olmadan karşıdakini üzüyorsun işte
hahahaha valla iyi yapıyosunAynen canim ama Allahtan kayinvalidemin 2 sene olmamis eskiden o yuzden bana baski yapmiyo Allah ne zaman isterse oyle olur diyosoranlarida iletmiyo bana ama fesatlik yapan arkadaslarim var sagolsunlar ama artik alistim regl gunu ben onlari arayip bu ay aramadin diyorum
Napiyim canim artik şakaya vuruyorum 10 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?