• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim belirtiler koyu kıvamlı akıntı, yüksek ateş , göğüs hassasiyeti başka hiç bişey olmadı
Benim goguslerde hicbirsey yok ;) sicak basmasi ve yorgunluk cok fazla bunlarda ilactan diye dusunuyorum hayirlisi bakalim yumurtalarin hepsi catlasin ona gore beklemeye baslayacam artik ;)

Düşük değil bebeğim kürtaj hepsi 1 i geçen yıl kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım.. diğerleri eski hikayeler eski eşimden ayrılırken biri gebeymişim aldırdım.. Biri de bayaa gençken nişanlıyken yine eski eş belası yüzünden :KK43:

Zor bir hayatın olmuş canım inşallah bundan sonra yüzün güler üzülme doktora gidiyor musun? Tüplerin açık mı bakıldı mı?

Zor bir hayatın olmuş canım inşallah bundan sonra yüzün güler üzülme doktora gidiyor musun? Tüplerin açık mı bakıldı mı?
Amin canım teşekkür ederim :) Doktora bikaç aydır gitmiyorum sadece bi laboratuarda rahim filmi çektirdim bu ay başında açık çıktı tüplerim.. Şimdi regl olunca o sonucu eski kendi doktoruma göstermek için bi gidicem testleri de bi tekrar ederim ne oldu bitti öğrenmek için ;)

Amin canım teşekkür ederim :) Doktora bikaç aydır gitmiyorum sadece bi laboratuarda rahim filmi çektirdim bu ay başında açık çıktı tüplerim.. Şimdi regl olunca o sonucu eski kendi doktoruma göstermek için bi gidicem testleri de bi tekrar ederim ne oldu bitti öğrenmek için :KK66:

O zaman senin kesin stresten olmuyor herşey yolunda gibi.. Ah şu boş konuşan insanlar benimde kayınvalidem bana bişey diyemezdi annemle konuşurken anneme dermiş sen söyle onlara çocuk yapsınlar annemde kendini kötü hissedip beni sıkıştırırdı doktora gitsene doktora gitsene çok moralim bozulurdu herkesin başında olan bişey ama benim hep içimde umudum vardı Allah çok bekletmeyecek beni diye.. İnşallah şu 9 ay da geçip sağlıkla kucağıma alsam hamile kalmış olmakla bitmiyor işte bak senin başına gelmiş çok kötü bir olay

Hayirlisi canim Allah dualarimizi kabul etsin :KK66: sen nasilsin bebis nasil

Valla en son 1 ay önce gittik doktora iyiydi bebiş ikili taraması yapıldı herşey iyi çıktı kalp atışları canavar gibi demişti doktor annesi elleri kolları fıkır fıkır oynuyordu çok değişik bir duygu insan aklına geldikçe duygulanıyor.. Haftaya salı gideceğim cinsiyeti öğrenmeye tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Valla en son 1 ay önce gittik doktora iyiydi bebiş ikili taraması yapıldı herşey iyi çıktı kalp atışları canavar gibi demişti doktor annesi elleri kolları fıkır fıkır oynuyordu çok değişik bir duygu insan aklına geldikçe duygulanıyor.. Haftaya salı gideceğim cinsiyeti öğrenmeye tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Insallah canim rabbim saglikla kavustursun sizi hayirli evlat olsun insallah benim icime kiz dogdu birden ama tabiki saglikli olsun Allah bizede tattirsin bu duyguyu ;)

O zaman senin kesin stresten olmuyor herşey yolunda gibi.. Ah şu boş konuşan insanlar benimde kayınvalidem bana bişey diyemezdi annemle konuşurken anneme dermiş sen söyle onlara çocuk yapsınlar annemde kendini kötü hissedip beni sıkıştırırdı doktora gitsene doktora gitsene çok moralim bozulurdu herkesin başında olan bişey ama benim hep içimde umudum vardı Allah çok bekletmeyecek beni diye.. İnşallah şu 9 ay da geçip sağlıkla kucağıma alsam hamile kalmış olmakla bitmiyor işte bak senin başına gelmiş çok kötü bir olay
Allah korusun canım öyle düşünme riskli dönemi atlatmışsın maşallah, inşallah sağlıkla da doğuracaksın bebeğini :) İşte benim de eş dost arkadaş bi kere hamile kalınca hemen devamını bekliyolar her ay benden iyi tutuyolar regl günümü yarın öbür gün aramaya başlarlar eksik olmasınlar naptın diye :D ay çok daralıyorum bazen :D

Allah korusun canım öyle düşünme riskli dönemi atlatmışsın maşallah, inşallah sağlıkla da doğuracaksın bebeğini :) İşte benim de eş dost arkadaş bi kere hamile kalınca hemen devamını bekliyolar her ay benden iyi tutuyolar regl günümü yarın öbür gün aramaya başlarlar eksik olmasınlar naptın diye :KK70: ay çok daralıyorum bazen :KK70:
Benimde senin gibi ariyorlar gunum gelince ;) dusunmeyim bu ay stres yapmayim desende arayip hatirlatanlar sagolsun ;)

Insallah canim rabbim saglikla kavustursun sizi hayirli evlat olsun insallah benim icime kiz dogdu birden ama tabiki saglikli olsun Allah bizede tattirsin bu duyguyu :KK66:

Amin amin yavrum... Ben daha ultrasonda ilk gördüm erkek doğdu içime doktorda erkeğe benzettim dedi ama kesin 1 ay sonra gel demişti canım

Allah korusun canım öyle düşünme riskli dönemi atlatmışsın maşallah, inşallah sağlıkla da doğuracaksın bebeğini :) İşte benim de eş dost arkadaş bi kere hamile kalınca hemen devamını bekliyolar her ay benden iyi tutuyolar regl günümü yarın öbür gün aramaya başlarlar eksik olmasınlar naptın diye :KK70: ay çok daralıyorum bazen :KK70:

İnşallah canım, Sende söyle sormayın de ben size söylerim de ama benimde çok yakın bir arkadaşım bebek istiyor bende ona soruyorum noldu noldu diye oda kesin bana kızıyordur sormayayım bari :KK70:insan iyiliğini istediği için soruyor ama farkında olmadan karşıdakini üzüyorsun işte

Allah kimseye yaşatmasın ama bu duyguyu bilmeyenler gerçekten anlamadan iyilik yaptıklarını sanıyolar işte kızamıyosun ki :)
Aynen canim ama Allahtan kayinvalidemin 2 sene olmamis eskiden o yuzden bana baski yapmiyo Allah ne zaman isterse oyle olur diyo ;) soranlarida iletmiyo bana ama fesatlik yapan arkadaslarim var sagolsunlar ama artik alistim regl gunu ben onlari arayip bu ay aramadin diyorum ;)

İnşallah canım, Sende söyle sormayın de ben size söylerim de ama benimde çok yakın bir arkadaşım bebek istiyor bende ona soruyorum noldu noldu diye oda kesin bana kızıyordur sormayayım bari :KK70:insan iyiliğini istediği için soruyor ama farkında olmadan karşıdakini üzüyorsun işte
Sorma sorma canım insan hatırlıyo kötü hissediyo "bu ay da yok bişey" cevabı da çok zor biliyosun sen de :( Tabi biliyorum ben de kötü niyet yok ama işte insan iyi hissedemiyo üzülüyo yine de :(

Aynen canim ama Allahtan kayinvalidemin 2 sene olmamis eskiden o yuzden bana baski yapmiyo Allah ne zaman isterse oyle olur diyo :KK66: soranlarida iletmiyo bana ama fesatlik yapan arkadaslarim var sagolsunlar ama artik alistim regl gunu ben onlari arayip bu ay aramadin diyorum :KK66:
hahahaha valla iyi yapıyosun :D

Back