Ovulasyonunu biliyor musun tatlim? Ben test kullandım bu ay 3 nisanda cift cizgiydi 4 te olmustur diye tahmin ediyorum... Bugun 12. Gunu yani... Daha rahat hesaplayabiliyorsun test tarihini...O zaman sen evde her sabah test yapmaya devam et canım koyulaştıkça anlarsın sağlıklı olduğunu inşallah.. Bak benim 5 gün var sabahki testim negatifti hala umutla bekliyorum eminim sen daha kolay bekleyebilirsinHayırlısı canım inşallah Allah gönlüne göre versin :)
Ewt canım ovulasyon testi kullanıyorum 5 inde pik oldu 6 sı öğleden sonra silimeye başladı yani çatladı 5 i gece ve 7 si sabaha ilişki oldu.. Bugün 9. gün yani.. 20 sinde regl bekliyorum.. İnşallah olmaz :)Ovulasyonunu biliyor musun tatlim? Ben test kullandım bu ay 3 nisanda cift cizgiydi 4 te olmustur diye tahmin ediyorum... Bugun 12. Gunu yani... Daha rahat hesaplayabiliyorsun test tarihini...
Insallah hamilesindir tatlim 2 gun var aramizda senin esin benimki gibi uyuz degilse kanda çıkar aslinda ama bosver bekle onu dusundum biraz once bu beklemeler bile cok guzel...Ewt canım ovulasyon testi kullanıyorum 5 inde pik oldu 6 sı öğleden sonra silimeye başladı yani çatladı 5 i gece ve 7 si sabaha ilişki oldu.. Bugün 9. gün yani.. 20 sinde regl bekliyorum.. İnşallah olmaz :)
hahaha ay çok hoşsun :) Eşim uyuz değildir sağolsun gidelim desem gider de zaten ben kendim gidiyorum genelde kan testlerine sürpriz için binbir yalan dolan dolap çevirerekInsallah hamilesindir tatlim 2 gun var aramizda senin esin benimki gibi uyuz degilse kanda çıkar aslinda ama bosver bekle onu dusundum biraz once bu beklemeler bile cok guzel...
Hayirlisi boyleymis demek ki tatlim... Uyuz bi kocanin olmamasi cok guzel biz birlikte calisiyoruz esimle isim zor yani benim 7 24 kickicayizhahaha ay çok hoşsun :) Eşim uyuz değildir sağolsun gidelim desem gider de zaten ben kendim gidiyorum genelde kan testlerine sürpriz için binbir yalan dolan dolap çevirerekO sürprizi bi kere yapmayı başardım geçen temmuzda ama Allah nasip etmedi bebeğimi kaybettim sonrası zaten malum her ay hüsran :) Bekliyoruz bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda :)
Aaa bak o aynı işyeri olayı sıkıntı tabi kaçamazsın :) Ama o da sen boşa ümitlenme çıkmazsa üzülme diye gitmeni istemiyodur yaa uyuzluktan değildir seni düşündüğündendir :)Hayirlisi boyleymis demek ki tatlim... Uyuz bi kocanin olmamasi cok guzel biz birlikte calisiyoruz esimle isim zor yani benim 7 24 kickicayizgizli bisi yapmam zor...
Olanilir ama bana su anda cok uyuz geliyorAaa bak o aynı işyeri olayı sıkıntı tabi kaçamazsın :) Ama o da sen boşa ümitlenme çıkmazsa üzülme diye gitmeni istemiyodur yaa uyuzluktan değildir seni düşündüğündendir :)
İnşallah öyledirOlanilir ama bana su anda cok uyuz geliyorkocaya uyuz olmak da gebelik belirtisi mi acaba
Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki
arkadaslar merhaba bugunle bırlıkte adetıme 6 gun kaldı ama suan da sol tarafım boşluk kısmı cok ağrıyor bellim değil suan da ıs yerındeyım oturamıyorum sağımda hc br sey yk acaba hamılemıyımdır
kızlarrr :) naberler bakalım
cumartesi günü adet oldum bugun doktora gidiyorum saat 3,10 gece bakalım doktorcum neler sölicek biraz korkuyorum gerçi ama
canım sımdı oyle akıntım yok bıttı adetıme 6 gun kaldı kupkuru akıntım yok varsada ck ck az kupkuru olmasıda hamılelık belırtısımdırıkıValla yeşilimsi akıntı hamilelik değilde başka bir problem habercisi olabilir kokulu mu akıntın?
Akintim ovulasyondan sonra hic kesilmedi sarimsiya dönüştü sadece ama baska hic belirti yok cnm... Ya esim kızıyor cok takintiliyim diye kimyasal falan cikar diye de korkuyorum... Kimseye bisi anlatamiyorum offff cok zormus cok tesekkurler cevapladigin icin cnm...
canım sımdı oyle akıntım yok bıttı adetıme 6 gun kaldı kupkuru akıntım yok varsada ck ck az kupkuru olmasıda hamılelık belırtısımdırıkı
3 yasinda oglum var sabah pesimi bırakırsa sabah yapayim diyorum ama zor helada bile pesimi birakmiyorkan testini adetim gecmeden hayatta yaptirmaz esim nasil gececek bakalim 4 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?