Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ovulasyonunu biliyor musun tatlim? Ben test kullandım bu ay 3 nisanda cift cizgiydi 4 te olmustur diye tahmin ediyorum... Bugun 12. Gunu yani... Daha rahat hesaplayabiliyorsun test tarihini...

Ovulasyonunu biliyor musun tatlim? Ben test kullandım bu ay 3 nisanda cift cizgiydi 4 te olmustur diye tahmin ediyorum... Bugun 12. Gunu yani... Daha rahat hesaplayabiliyorsun test tarihini...
Ewt canım ovulasyon testi kullanıyorum 5 inde pik oldu 6 sı öğleden sonra silimeye başladı yani çatladı 5 i gece ve 7 si sabaha ilişki oldu.. Bugün 9. gün yani.. 20 sinde regl bekliyorum.. İnşallah olmaz :)

Ewt canım ovulasyon testi kullanıyorum 5 inde pik oldu 6 sı öğleden sonra silimeye başladı yani çatladı 5 i gece ve 7 si sabaha ilişki oldu.. Bugün 9. gün yani.. 20 sinde regl bekliyorum.. İnşallah olmaz :)
Insallah hamilesindir tatlim 2 gun var aramizda senin esin benimki gibi uyuz degilse kanda çıkar aslinda ama bosver bekle onu dusundum biraz once bu beklemeler bile cok guzel...

Insallah hamilesindir tatlim 2 gun var aramizda senin esin benimki gibi uyuz degilse kanda çıkar aslinda ama bosver bekle onu dusundum biraz once bu beklemeler bile cok guzel...
hahaha ay çok hoşsun :) Eşim uyuz değildir sağolsun gidelim desem gider de zaten ben kendim gidiyorum genelde kan testlerine sürpriz için binbir yalan dolan dolap çevirerek O sürprizi bi kere yapmayı başardım geçen temmuzda ama Allah nasip etmedi bebeğimi kaybettim sonrası zaten malum her ay hüsran :) Bekliyoruz bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda :)

Hayirlisi boyleymis demek ki tatlim... Uyuz bi kocanin olmamasi cok guzel biz birlikte calisiyoruz esimle isim zor yani benim 7 24 kickicayiz gizli bisi yapmam zor...

Hayirlisi boyleymis demek ki tatlim... Uyuz bi kocanin olmamasi cok guzel biz birlikte calisiyoruz esimle isim zor yani benim 7 24 kickicayiz gizli bisi yapmam zor...
Aaa bak o aynı işyeri olayı sıkıntı tabi kaçamazsın :) Ama o da sen boşa ümitlenme çıkmazsa üzülme diye gitmeni istemiyodur yaa uyuzluktan değildir seni düşündüğündendir :)

Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki

kızlarrr :) naberler bakalım
cumartesi günü adet oldum bugun doktora gidiyorum saat 3,10 gece bakalım doktorcum neler sölicek biraz korkuyorum gerçi ama

arkadaslar merhaba bugunle bırlıkte adetıme 6 gun kaldı ama suan da sol tarafım boşluk kısmı cok ağrıyor bellim değil suan da ıs yerındeyım oturamıyorum sağımda hc br sey yk acaba hamılemıyımdır

Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki

Valla yeşilimsi akıntı hamilelik değilde başka bir problem habercisi olabilir kokulu mu akıntın?

Valla yeşilimsi akıntı hamilelik değilde başka bir problem habercisi olabilir kokulu mu akıntın?
canım sımdı oyle akıntım yok bıttı adetıme 6 gun kaldı kupkuru akıntım yok varsada ck ck az kupkuru olmasıda hamılelık belırtısımdırıkı

Korkma canım iyi düşün iyi olsun.. Bende senin gibiydim ki sanırım herkes öyledir hamile kalmak mesele hamile kalınca daha da büyük mesele.. Acaba kimyasal mı acaba öyle mi şöyle mi? Takma kafana ve kötü örnekleri düşünme iyi olacak de..

Mesela ben hamile olduğumu öğrendikten sonra burda ki hamileler topiğine yazmaya falan başladım aman Allah'ım kötü hamilelikleri okudukça kafayı yiyecektim ya benimde öyle olursa diye sonra çıktım o topikten okumadım kötü örnek anlatan olursa "Seni tebrik ederim bir hamileye söylenecek en güzel şeyi söyledin" diye tersledim valla kendini bilmeyen insanlar çok var.. Dinlemiyorum kimsenin hikayesini herkesin hikayesi farklı çünkü

canım sımdı oyle akıntım yok bıttı adetıme 6 gun kaldı kupkuru akıntım yok varsada ck ck az kupkuru olmasıda hamılelık belırtısımdırıkı

Herkesin aynı belirtisi olmaz ki canım ama akıntı beyaz yada şeffaf kokusuz olmalı yeşil akıntı enfeksiyon habercisi olabilir ondan öyle yazdım..

selam kizlar masallah topik anne adaylari ile dolmus veee anne aday adaylarimizda burda merak etmeyin kizlar rabbim sizede nasip edecektir :)
Bende burada devam edicem bata 6 gun kaldi bu ay korunmadik merak ediyorum sabah test yaptim tabiki negatif :)
27 martta regl oldim 6 8 11 14 16 gun kahverengi leke geldi az az.
eger ki regl olursam smear istedi doktor esim ikinciyi istiyor bende bir olumlu bir olumsuz bakiorum hayirlisi dielim

arkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yok lutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…