• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Valla ben 5 gün kala testlere başlarım heralde :KK70: Gerçi geçen hamileliğimde 3 gün önce çıkmamıştı erken gebelik testiyle bat günü çıkmıştı ama yine de yaparım diye düşünüyorum :KK70: Var mı sen de herhangi bi belirti canım?
valla yarin bitanecikk yapsammii bilemedimkii hevesmii aliyim:D belirtim yok zaten gecen aylardada kafamda bi sürü belirti uydurdum heralde fos cikti hep simdi hicbisicik yok

Valla hangi birini saysam desem yeridir hahahaha :KK70: Karnımda ve belimde hafif çaplı sürekli bi ağrı.. Ara ara da sol kasığıma ince bi arı sokması gibi bi sancı anlık, Mide ağrısı şiddetli olmayan :KK70: Şimdilik bunlar var kimbilir daha neler çıkar :) Sende ne gibi belirtiler var?

Benim zaten cumartesiydi daha 3 gün geçti üstünden belirti olur mu ki hemen?

Benim iştahım açıldı. Bir de akıntım var biraz yani akıntı gibi değilde ıslaklık var hep nemli gibi biraz aşağısı.

Benim zaten cumartesiydi daha 3 gün geçti üstünden belirti olur mu ki hemen?

Benim iştahım açıldı. Bir de akıntım var biraz yani akıntı gibi değilde ıslaklık var hep nemli gibi biraz aşağısı.
Valla olmaz heralde bildiğim kadarıyla 6-10 gün sürüyomuş bebeğin tutunması falan ama ne biliyim bi batma olsun bi bişey vardır belki diye sordum :) Dedimya kafayı yiyorum diye :D

Adetime benimde az kaldı. 16 - 18 i gibi olurum heralde. 20 martta olmuştum en son. Erken gebelik testi aldım ama yımurtlamam 4-5 nisandaydı.. Yani daha 7-8 gün geçti ilişkinin üzerinden. Pembe leke geldi yine bugün, kafam allak bullakkk. Beklemek çok çookkk zor

bu ay saldım çayıra mevlam kayıra bir aydı.martın 16 sında olmuştum.çalışma yapınca 32-33 güne kadar çıktığı için adet günüm.17nisanı geçmeden her hangi bir test yapmıcam.bide azıcık fazla kıpırdasam saunada gibi terliyorum.

bu ay saldım çayıra mevlam kayıra bir aydı.martın 16 sında olmuştum.çalışma yapınca 32-33 güne kadar çıktığı için adet günüm.17nisanı geçmeden her hangi bir test yapmıcam.bide azıcık fazla kıpırdasam saunada gibi terliyorum.

BAT tarihlerimiz aynı hemen hemen adet döngülerimiz de.. Bende geçen ay bir takım belirtileri hissettim ama adet oldum bu ikinci ayım, o yüzden bu ay test yapmadan bekliyorum.. Merak etmiyorum diyemiycem elbette ediyorum ama kafama takmadığımı söyleyebilirim.. BAT a 4-5 gün kala buraya girip yazılanlara bakıyorum.. O zaman test yapsam mı acaba falan diye düşünüyorum ama şurda 2-3 gün kaldı diyip bugün de sabrediyorum.. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.. Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

20160415_154621_HDR.jpg merhaba arkadaslar 19 nisan bat biraz once yaptım testi siz de cok silik cizgiyi goruyor musunuz... Bekleyemiyorum yaaa... Esim kizacak diye isten erken ciktim test yapayim diye...

Eki Görüntüle 1815077 merhaba arkadaslar 19 nisan bat biraz once yaptım testi siz de cok silik cizgiyi goruyor musunuz... Bekleyemiyorum yaaa... Esim kizacak diye isten erken ciktim test yapayim diye...
görünüyor kan ver garanti olsun.adete yakın zaman aldatabiliyo idrar testi akıntın filan nasıl?

çalışma yapmazsam 26 günde bir çalışma yaparsam yine tutmazsa 32 günü bulabiliyor.

görünüyor kan ver garanti olsun.adete yakın zaman aldatabiliyo idrar testi akıntın filan nasıl?
Akintim ovulasyondan sonra hic kesilmedi sarimsiya dönüştü sadece ama baska hic belirti yok cnm... Ya esim kızıyor cok takintiliyim diye kimyasal falan cikar diye de korkuyorum... Kimseye bisi anlatamiyorum offff cok zormus cok tesekkurler cevapladigin icin cnm...

Akintim ovulasyondan sonra hic kesilmedi sarimsiya dönüştü sadece ama baska hic belirti yok cnm... Ya esim kızıyor cok takintiliyim diye kimyasal falan cikar diye de korkuyorum... Kimseye bisi anlatamiyorum offff cok zormus cok tesekkurler cevapladigin icin cnm...
akıntın kahverengiye dönerse değilsin.

3 yasinda oglum var sabah pesimi bırakırsa sabah yapayim diyorum ama zor helada bile pesimi birakmiyor :KK55: kan testini adetim gecmeden hayatta yaptirmaz esim nasil gececek bakalim 4 gun :KK14:
O zaman sen evde her sabah test yapmaya devam et canım koyulaştıkça anlarsın sağlıklı olduğunu inşallah.. Bak benim 5 gün var sabahki testim negatifti hala umutla bekliyorum eminim sen daha kolay bekleyebilirsin ;) Hayırlısı canım inşallah Allah gönlüne göre versin :)

Back