valla yarin bitanecikk yapsammii bilemedimkii hevesmii aliyimValla ben 5 gün kala testlere başlarım heraldeGerçi geçen hamileliğimde 3 gün önce çıkmamıştı erken gebelik testiyle bat günü çıkmıştı ama yine de yaparım diye düşünüyorum Var mı sen de herhangi bi belirti canım?
Valla hangi birini saysam desem yeridir hahahahaKarnımda ve belimde hafif çaplı sürekli bi ağrı.. Ara ara da sol kasığıma ince bi arı sokması gibi bi sancı anlık, Mide ağrısı şiddetli olmayan Şimdilik bunlar var kimbilir daha neler çıkar :) Sende ne gibi belirtiler var?
Valla olmaz heralde bildiğim kadarıyla 6-10 gün sürüyomuş bebeğin tutunması falan ama ne biliyim bi batma olsun bi bişey vardır belki diye sordum :) Dedimya kafayı yiyorum diyeBenim zaten cumartesiydi daha 3 gün geçti üstünden belirti olur mu ki hemen?
Benim iştahım açıldı. Bir de akıntım var biraz yani akıntı gibi değilde ıslaklık var hep nemli gibi biraz aşağısı.
bu ay saldım çayıra mevlam kayıra bir aydı.martın 16 sında olmuştum.çalışma yapınca 32-33 güne kadar çıktığı için adet günüm.17nisanı geçmeden her hangi bir test yapmıcam.bide azıcık fazla kıpırdasam saunada gibi terliyorum.
Normal döngn kaç gündü canım gecikti mi regln?belimde ağrı var akıntımın sarısı koyulaştı. sarı parçacıklar var.adet olcam galba
görünüyor kan ver garanti olsun.adete yakın zaman aldatabiliyo idrar testi akıntın filan nasıl?Eki Görüntüle 1815077 merhaba arkadaslar 19 nisan bat biraz once yaptım testi siz de cok silik cizgiyi goruyor musunuz... Bekleyemiyorum yaaa... Esim kizacak diye isten erken ciktim test yapayim diye...
Akintim ovulasyondan sonra hic kesilmedi sarimsiya dönüştü sadece ama baska hic belirti yok cnm... Ya esim kızıyor cok takintiliyim diye kimyasal falan cikar diye de korkuyorum... Kimseye bisi anlatamiyorum offff cok zormus cok tesekkurler cevapladigin icin cnm...görünüyor kan ver garanti olsun.adete yakın zaman aldatabiliyo idrar testi akıntın filan nasıl?
gibigibiyimNormal döngn kaç gündü canım gecikti mi regln?
akıntın kahverengiye dönerse değilsin.Akintim ovulasyondan sonra hic kesilmedi sarimsiya dönüştü sadece ama baska hic belirti yok cnm... Ya esim kızıyor cok takintiliyim diye kimyasal falan cikar diye de korkuyorum... Kimseye bisi anlatamiyorum offff cok zormus cok tesekkurler cevapladigin icin cnm...
Ben görüyorum canım bence yarın testi tekrarla ya da kan ver :) Hadi hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 1815077 merhaba arkadaslar 19 nisan bat biraz once yaptım testi siz de cok silik cizgiyi goruyor musunuz... Bekleyemiyorum yaaa... Esim kizacak diye isten erken ciktim test yapayim diye...
anladım canım inşallah tutmuştur bu sefer :)çalışma yapmazsam 26 günde bir çalışma yaparsam yine tutmazsa 32 günü bulabiliyor.
gibigibiyim
3 yasinda oglum var sabah pesimi bırakırsa sabah yapayim diyorum ama zor helada bile pesimi birakmiyorBen görüyorum canım bence yarın testi tekrarla ya da kan ver :) Hadi hayırlı olsun :)
O zaman sen evde her sabah test yapmaya devam et canım koyulaştıkça anlarsın sağlıklı olduğunu inşallah.. Bak benim 5 gün var sabahki testim negatifti hala umutla bekliyorum eminim sen daha kolay bekleyebilirsin3 yasinda oglum var sabah pesimi bırakırsa sabah yapayim diyorum ama zor helada bile pesimi birakmiyorkan testini adetim gecmeden hayatta yaptirmaz esim nasil gececek bakalim 4 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?