Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canim olabilir de olamaya bilirde benim 6 gun var hadi bakalim

Kizlar gunaydin birsey sorcm size shoji gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum ben bu ay klomen kullandim doktor 3 yumurta var sag tarafta dedi 17. Gun yani cuma gunu ovulasyonda koyu cizgiyi yakaladik ama bugun 21 gun hala koyu bu yumurtalar farkli farkli gunlerde mi catliyor ayni gun mu zaten doktor ilaclardan dolayi gecikmen olcak adet olmazsan normal gununden 1 hafta yada 10 gun sonra gel dedi.

cnm hadi bakalım hayırlısı. evet yumurtaların aynı boyutta değildir. ama dikatli ol çünkü çatlamazsa kiste dönüşebilir.

Canım klomen adet geciktiriyo kullandığım dönemde bana da olmuştu 5 gün falan gecikme.. Yumurtalar bazen aynı gün çatlar bazen farklı zamanlarda o belli olmaz.. O yüzden sen ovulasyon testine göre ilişkiyi bırakma Hadi inşallah 3 yumurtadan biri yakalar spermleri

Insallah canim zaten belli ovulasyon 14 gun olurken 17. Gun oldu reglin gec gelecegi belli doktor ilk ay umutlanma dedi ama insallah olur bu ay sende durumlr nasil

Bu ay cok fazla ilac ictim zaten canim vucut dengem bozuldu surekli midem agriyo

Insallah canim zaten belli ovulasyon 14 gun olurken 17. Gun oldu reglin gec gelecegi belli doktor ilk ay umutlanma dedi ama insallah olur bu ay sende durumlr nasil
Yarın BAt benim de canım yine ovulasyonu testle yakalamıştım ama sabah testim negatif çıktı her zamanki gibi Artık beklemeyi bıraktım o yüzden regl bekliyorum yarına :) Regl olunca 3. gün uzun bi aradan sonra doktora gidicem rahim filmimi göstermeye bakalım neler değişti :)

Insallah bebis vardir canim. Hicbirseye gerek kalmaz zaten bu testte negatif gormekten sıkildik guzel haberler alalim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…