• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar 27 martta regl oldum nisan 6 ve 8 de camur gibi leke geldi gitti.
Gecen ay spiral kaymisti ve idrarda 4 kez pozitif gorup regl oldim sanirim dusurdum.
Bu ay esim koruncak ti korunmadi surekli korunmasiz iliski oldu.
Lekeler neden geliyor olabilir kist miyom yok :(

kızlar bat yarın dayanamadım test yaptım az önce negatif pek de kaptırmışım kendimi hamile olduğuma :KK22: ne hissetsem bilemedim şimdi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Hoppa:KK28::KK28:

3 2. güne 4 gün kaldı. hiiç bişey yapmıom.arada çalışma yapıoz.pek düzgün içemedim bu ay klomeni.adet olacakmış gibi akıntım var ama hayırlısı.

cnm 10. gün için yumurtan gayet büyük. neyi istediği gibi değilmiş. ben 12. günde gittiğimde 14 mm di ve o ay hamiş kalmıştım.
günaydın canım :) Canım aslında o mens döngüsüne göre değişiyo benim 8. günde falan 12-14 oluyozaten 11.-12. günde çatladığı için erken büyüyo ama bence de onun döngüsüne göre de gayet iyi çünkü 12. gün çatlıyo diye hatırlıyorum :) o zaman kadar rahat 18-20 bulur :)

günaydın canım :) Canım aslında o mens döngüsüne göre değişiyo benim 8. günde falan 12-14 oluyozaten 11.-12. günde çatladığı için erken büyüyo ama bence de onun döngüsüne göre de gayet iyi çünkü 12. gün çatlıyo diye hatırlıyorum :) o zaman kadar rahat 18-20 bulur :)

zaten bende o yüzden çok iyi dedim. günde yaklaşık 2 mm büyüyor. benim 14-15. günde çatlıyordu. 29 günde bir oluyordum.
sen nasılsın görüşmeyeli. özlemişim sizi :KK68:
bir an önce sizlerinde iyi haberlerini alırız inşallah.

zaten bende o yüzden çok iyi dedim. günde yaklaşık 2 mm büyüyor. benim 14-15. günde çatlıyordu. 29 günde bir oluyordum.
sen nasılsın görüşmeyeli. özlemişim sizi :KK68:
bir an önce sizlerinde iyi haberlerini alırız inşallah.
İnşallah canım :) iyiyim canım çok şükür.. 2 nisanda rahim filmi çektirdim temiz çıktı kendi doktoruma götürmedim ama henüz kanallarım açık rahimde sıkıntı yokmuş lab.raporunda öyle diyo :) Bu ay korunmakla korunmamak arasında gittim geldim ama sonunda korunmamaya karar verdim :) Şimdi 20 Nisan ı bekliyorum inşallah bu sefer başarmışımdır :) Sen Nasılsın iyyce de büyüdü bebiş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: Var mı bi sıkıntı ?? Rahat geçiyo mu hamilelik??

İnşallah canım :) iyiyim canım çok şükür.. 2 nisanda rahim filmi çektirdim temiz çıktı kendi doktoruma götürmedim ama henüz kanallarım açık rahimde sıkıntı yokmuş lab.raporunda öyle diyo :) Bu ay korunmakla korunmamak arasında gittim geldim ama sonunda korunmamaya karar verdim :) Şimdi 20 Nisan ı bekliyorum inşallah bu sefer başarmışımdır :) Sen Nasılsın iyyce de büyüdü bebiş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: Var mı bi sıkıntı ?? Rahat geçiyo mu hamilelik??

gözün aydın cnm. hep derlerki rahim filminden sonra hamile kalınıyo diyo inşallah seninde öyle olur. bende 26. haftamdayım. çok şükür iyiyiz. perihandan haberin varmı cnm.

gözün aydın cnm. hep derlerki rahim filminden sonra hamile kalınıyo diyo inşallah seninde öyle olur. bende 26. haftamdayım. çok şükür iyiyiz. perihandan haberin varmı cnm.
İnşallah sonuna kadar problemsiz sağlıkla gidersiniz sağlıkla doğar büyür bebişin canım.. perihan08 perihan08 en son ovul. testlerini de yapmıyorum salıverdim kendimi demişti canım.. 2 ay sonra 1 yıl olunca doktora gidicekti ama sanırım 1 ay olmuştur en son yazalı :KK64::KK64:

Bu ay yumurtlamayi boş gecmedik ve bugün adetime 6 gun var ve 2 gundur kahverengi ve ara ara pembe akıntı geliyor peceteye ayrıca kasiklarimda sirtimda ve belimde agrilar var. Fazla da duygusalim. Sizce ne zaman test yapmaliyim

Bu ay yumurtlamayi boş gecmedik ve bugün adetime 6 gun var ve 2 gundur kahverengi ve ara ara pembe akıntı geliyor peceteye ayrıca kasiklarimda sirtimda ve belimde agrilar var. Fazla da duygusalim. Sizce ne zaman test yapmaliyim
Valla canım sanki yerleşme kanaması yaşıyosun gibi geldi bana ama test işi biraz karışık kimisinde 1 hafta önce çıkıyo kimisinde 1 hafta sonra çıkıyo benim tam BAT günü çıkmıştı mesela

ne belirtiler var sende? ahahahha valla kafayı yemesek iyi
Valla hangi birini saysam desem yeridir hahahaha :D Karnımda ve belimde hafif çaplı sürekli bi ağrı.. Ara ara da sol kasığıma ince bi arı sokması gibi bi sancı anlık, Mide ağrısı şiddetli olmayan :D Şimdilik bunlar var kimbilir daha neler çıkar :) Sende ne gibi belirtiler var?

batlarımız aynıymıs benimde 8 var test yapmamak icin zor tutuyorum erken oldugunu bilmeme ragmen:KK70:
Valla ben 5 gün kala testlere başlarım heralde :D Gerçi geçen hamileliğimde 3 gün önce çıkmamıştı erken gebelik testiyle bat günü çıkmıştı ama yine de yaparım diye düşünüyorum :D Var mı sen de herhangi bi belirti canım?

Back