- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Canım naptın klomen bittimi kontrole gittin mi durumlar nedir?günaydın hanımlar klomene başladım bugün dua edin shoji @bebegim seni bekliyorum gibigibiyim @CaYLak GeLiN @hayalet__sevgilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptın klomen bittimi kontrole gittin mi durumlar nedir?günaydın hanımlar klomene başladım bugün dua edin shoji @bebegim seni bekliyorum gibigibiyim @CaYLak GeLiN @hayalet__sevgilim
Napayim canim biraz uzuldum agladim iste gecti simdi.. Yok biliyorum.. Mayis sonuna kadar bekliycez sonra tam tedavi basliycaz. Klomen vs. Glukofen kullaniyorum tam bi pco da yok ama iste yumurtam catlamadan kist olusturuyor. Dun agridi ve emin oldum hamile olmadigima ama akinti aynen devam ediyor.. Reglime bugun 4 gun kaldi..Naptın canım? Nedir durumlar
4 gun var canim.. Evet ben de yasadigim icin inanmiyorum artik kopkoyu olmadan ince cizgilerle bile gitmiyorum. Yazin 2 cizgi oldugu halde kan testim negatif ciktigindan beli gunum gecmeden sevinmem..Malesef testler bekleyince böyle çıkıp bi yürek hoplatıyo canım benim kaç kere başıma geldi Sen yine adet gününde falan bi daha yap daha var sanırım erken daha test için
İnşallah en hayırlı şekilde gönlünden geçen olur canım..Napayim canim biraz uzuldum agladim iste gecti simdi.. Yok biliyorum.. Mayis sonuna kadar bekliycez sonra tam tedavi basliycaz. Klomen vs. Glukofen kullaniyorum tam bi pco da yok ama iste yumurtam catlamadan kist olusturuyor. Dun agridi ve emin oldum hamile olmadigima ama akinti aynen devam ediyor.. Reglime bugun 4 gun kaldi..
4 gun var canim.. Evet ben de yasadigim icin inanmiyorum artik kopkoyu olmadan ince cizgilerle bile gitmiyorum. Yazin 2 cizgi oldugu halde kan testim negatif ciktigindan beli gunum gecmeden sevinmem..
canım bildiğim kadarıyla 18-20 de çatlıyolar.. Günde ortalama 1-1,5 mm büyüyolargibigibiyim canım 10. gün yumuş 14 mm olmuş nasıl sence? Kaç mm de çatlıyo bunlar ya..??
amin caanimAminnn hergün dua ediyorum isteyen herkese rabbim nasipetsinn
Hadi kullanın ilaçlarınızıda bu ay umutluyum sizden o zaman :)shoji @CaYLak GeLiN @bebegim seni bekliyorum @beklenencan yunus_ciklet gibigibiyim selam canlar. Bugun reglin 3. Gunu doktora gittik esimle birlikte benim sonuclar yine iyi yumurtanda sorun yok ama klomen verdi fazla yumurtnin zarri olmaz dedi 10 gun sonra kontrole gel dedi esimde spermiogram testi verdi sayisinda skinti yokmus ama hareketinde sorun vrmis onun icinde sigarayi azalt dedi hizini artirmak icin ilac verdi birde folik asit verdi folik asitin sperm gelisiminde ve hizinda etkisi varmis erkeklerde gunde 1 adet folbiol alabilirmis aklinizda olsun dua edelim toplu bu ay klomen hepimizde ise yarasin opuyorum sizi dualriniza bizi de katin
e daha var yani 4-5 günü daha büyür ozaman diye düşünüyorum c.tesi günü tekrar bakacak.canım bildiğim kadarıyla 18-20 de çatlıyolar.. Günde ortalama 1-1,5 mm büyüyolar
Büyür tabi büyür c.tesiye kadar 3-4 mm büyüre daha var yani 4-5 günü daha büyür ozaman diye düşünüyorum c.tesi günü tekrar bakacak.
her büyüyen folikül çatlarmı peki, büyümesi ile çatlma aynı şey değil sanırımBüyür tabi büyür c.tesiye kadar 3-4 mm büyür
Yok canım tabi değil zaten çatlama sorunu olanlar tedaviye falan alınıyo iğneyle çatlatıyolar vs.. zaten şimdi bu yumurta takibinde anlaşılır yumurtalarının çatlayıp çatlamadığı canım.. Test yapıolar ordan anlaşılır merak etme :)her büyüyen folikül çatlarmı peki, büyümesi ile çatlma aynı şey değil sanırım
Geçen ay bnimde öyle oldu 3 gün geç oldum bnde hamileyim sandım malesef değilmişim inşallah hamilesindirRegle 2 gun kaldi.. Vajina sizlamasi olan var mi? Saba h regl oluom diye gittim akintim olmus.. Nolacak boyle hanimlar.. Benim gibi regle az kalan kimler var?
dedi baktık ilerleme yok önmüzdeki ay başka birşey deneyeceğiz dedi ama yarın ne diyecek bakalım .büyüdü tamam çatlar bu, yada çatlmaz. neolur artık bilmiyorum.Yok canım tabi değil zaten çatlama sorunu olanlar tedaviye falan alınıyo iğneyle çatlatıyolar vs.. zaten şimdi bu yumurta takibinde anlaşılır yumurtalarının çatlayıp çatlamadığı canım.. Test yapıolar ordan anlaşılır merak etme :)