• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Naptın canım? Nedir durumlar
Napayim canim biraz uzuldum agladim iste gecti simdi.. Yok biliyorum.. Mayis sonuna kadar bekliycez sonra tam tedavi basliycaz. Klomen vs. Glukofen kullaniyorum tam bi pco da yok ama iste yumurtam catlamadan kist olusturuyor. Dun agridi ve emin oldum hamile olmadigima ama akinti aynen devam ediyor.. Reglime bugun 4 gun kaldi..
Malesef testler bekleyince böyle çıkıp bi yürek hoplatıyo canım benim kaç kere başıma geldi :KK43: Sen yine adet gününde falan bi daha yap daha var sanırım erken daha test için
4 gun var canim.. Evet ben de yasadigim icin inanmiyorum artik kopkoyu olmadan ince cizgilerle bile gitmiyorum. Yazin 2 cizgi oldugu halde kan testim negatif ciktigindan beli gunum gecmeden sevinmem..

Napayim canim biraz uzuldum agladim iste gecti simdi.. Yok biliyorum.. Mayis sonuna kadar bekliycez sonra tam tedavi basliycaz. Klomen vs. Glukofen kullaniyorum tam bi pco da yok ama iste yumurtam catlamadan kist olusturuyor. Dun agridi ve emin oldum hamile olmadigima ama akinti aynen devam ediyor.. Reglime bugun 4 gun kaldi..

4 gun var canim.. Evet ben de yasadigim icin inanmiyorum artik kopkoyu olmadan ince cizgilerle bile gitmiyorum. Yazin 2 cizgi oldugu halde kan testim negatif ciktigindan beli gunum gecmeden sevinmem..
İnşallah en hayırlı şekilde gönlünden geçen olur canım.. :KK33::KK33::KK33:

Merhabalar

Benimde regl olmama tam 7 gün kaldı. Yumurtlama dönemimi değerlendirdik bu ay. Doğum kontrol hapını geçtiğimiz ay bir sene kullanım sonucunda bırakmış oldum. Bu sebeple fazla umutlu olmamakla birlikte belirtilerimi yazıyorum

Sol kasık ta batma
Rahim sertlesmesi
İsteksizlik
Halsizlik
Bel ağrısı
İştah azalması ve bi anda ayyuka çıkması
Göğüslerimde şişlik

Kizlar merhaba size akil danisip fikir almak istiyorum.. yardimci olursaniz sevinirim.. dun rahatsizlandim ve kustum gece bianda bi migde bulantisi geldi ve cikardim ayiptir soylemesi onun ardindan bel bacak kasik kalcalarimda asiri agrilar oldu butun guj yattim bugunde bel ve sol kasigimda agrilar var arada bacagima hafif hafif vuruyo ayrica canim hic bisey yemek yapmak istemiyo azicik bir is yapsam halim kalmiyo hemen yatmak istiyorum adetime daha 9 gun var sizce suphelenmelimiyim bunlar bir belirti olabilir mi ?[/QUOTE]

shoji shoji @CaYLak GeLiN @bebegim seni bekliyorum @beklenencan yunus_ciklet yunus_ciklet gibigibiyim gibigibiyim selam canlar. Bugun reglin 3. Gunu doktora gittik esimle birlikte benim sonuclar yine iyi yumurtanda sorun yok ama klomen verdi fazla yumurtnin zarri olmaz dedi :KK66: 10 gun sonra kontrole gel dedi esimde spermiogram testi verdi sayisinda skinti yokmus ama hareketinde sorun vrmis onun icinde sigarayi azalt dedi hizini artirmak icin ilac verdi birde folik asit verdi folik asitin sperm gelisiminde ve hizinda etkisi varmis erkeklerde gunde 1 adet folbiol alabilirmis aklinizda olsun dua edelim toplu bu ay klomen hepimizde ise yarasin opuyorum sizi dualriniza bizi de katin :KK68::KK200:
Hadi kullanın ilaçlarınızıda bu ay umutluyum sizden o zaman :)

kızlar benim adetime altı gün kaldı dün ayakta çok durdum bel ağrım arttı kasık ağrım arttı bir de yürüşüy yaparken aynı adet olurken olduğu gibi sancı geliyo sonra bir şey akıyormuş gibi bir his bir bakıyorum ki bir şey yok ama iç çamaşırım sürekli nemli bir de göğsümün kahverengi kısmı biraz genişlemiş benim gibi yaşayanlar oldu mu

Regle 2 gun kaldi.. Vajina sizlamasi olan var mi? Saba h regl oluom diye gittim akintim olmus.. Nolacak boyle hanimlar.. Benim gibi regle az kalan kimler var?

Kızlar geçen ay 22 sinde hasta oldum 9 gün snra mide bulantim sürdü bugün geçti ama dün gece basimi yastığa koysamda basın donuyo du hemn belirtiler başlamaz bildiğim kadarıyla sizce hamile olabilirmiyim KayinvAlidem test yap dedi ama bn hayal kırıklığı yaşamak için yapmadin

her büyüyen folikül çatlarmı peki, büyümesi ile çatlma aynı şey değil sanırım
Yok canım tabi değil zaten çatlama sorunu olanlar tedaviye falan alınıyo iğneyle çatlatıyolar vs.. zaten şimdi bu yumurta takibinde anlaşılır yumurtalarının çatlayıp çatlamadığı canım.. Test yapıolar ordan anlaşılır merak etme :)

Yok canım tabi değil zaten çatlama sorunu olanlar tedaviye falan alınıyo iğneyle çatlatıyolar vs.. zaten şimdi bu yumurta takibinde anlaşılır yumurtalarının çatlayıp çatlamadığı canım.. Test yapıolar ordan anlaşılır merak etme :)
dedi baktık ilerleme yok önmüzdeki ay başka birşey deneyeceğiz dedi ama yarın ne diyecek bakalım .büyüdü tamam çatlar bu, yada çatlmaz. neolur artık bilmiyorum.

Back