• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnsallah gelmez canım sulu akintim var kahverengi sulu akinti geliyor biraz yuruyunce ya da ayakta kalinca kasiklarimda agri var yani hepsi adet belirtisi simdi de ates bastı ve battaniyenin altinda olmama ragmen ayaklarim isinmiyor buz gibi

Tatlım ya maalesef bütün bunlar maalesef adet belirtileri de olabiliyor. Zaten adet ve gebelik belirtileri inşallah sen hamişsindir

İnsallah gelmez canım sulu akintim var kahverengi sulu akinti geliyor biraz yuruyunce ya da ayakta kalinca kasiklarimda agri var yani hepsi adet belirtisi simdi de ates bastı ve battaniyenin altinda olmama ragmen ayaklarim isinmiyor buz gibi
Biraz saçma yazmışım canım kusura bakma inşallah anlamissindir

ncan, post: 45790628, member: 674813"]Tatlım doktora git 1 yıl geçti de . Niye iki ay daha bekliyorsun ki. Yani ben olsam öyle yapardım.[/QUOTE]
daha onun 1 yil olmadigindan bekliyorum canım

Kizlarr bat 1 nisan ama dun iliski sonrasi acik kahvemsi bisey geldi benden bugune kadar hic olmamisti yani adet onceki sari akinti olur tabiki ama bu kahvemsiydi acaba neden oldu daha once boyle bisey basina gelen yada duyan var mi acaba bebisim mi vardi varsada zarar gelmemistir dimi test yapmamaya yeminliyim bat gecmeden ; (

Tatlım doktora git 1 yıl geçti de . Niye iki ay daha bekliyorsun ki. Yani ben olsam öyle yapardım.
Bu da mantıklı aslında:-) psikolojik olarak sanırım iki ay daha bekliyim diyorum yaz hamilesi olmak istiyorum sanırım bi de şimdi Kortizon kullanıyorum dört ay falan kullanıcam iki ay yoğun sonra azaltıp bırakacağım sanırım vu yüzden bi kaç ay daha olmasa sorun değil yani koyverdim gitti sen nasılsın canım bu arada nasılsın

Bu da mantıklı aslında:-) psikolojik olarak sanırım iki ay daha bekliyim diyorum yaz hamilesi olmak istiyorum sanırım bi de şimdi Kortizon kullanıyorum dört ay falan kullanıcam iki ay yoğun sonra azaltıp bırakacağım sanırım vu yüzden bi kaç ay daha olmasa sorun değil yani koyverdim gitti sen nasılsın canım bu arada nasılsın

Valla napim canım ovu testleri ile cebelleşiyorum. :)))

Mrb kızlar aranızda yeniyim bi sorun olacak adet in 21. Günü pregesteron tahlili yaptırdım sonuç 12.51 bugün 22 gün lekelenme oldu sizce durum nedir

Selam kzlar bsey sorcm benm bat 6 nisan ovulasynm qecti adetime de 8 gun var ama kasiklarm 2 qundr ck fena aqryo szce nden olabilr?

Mrb kızlar aranızda yeniyim bi sorun olacak adet in 21. Günü pregesteron tahlili yaptırdım sonuç 12.51 bugün 22 gün lekelenme oldu sizce durum nedir
valla süper ben yaptırdım 3,87 dedi ve yumurtlama olmamış dedi 10 üstü normal olarak değerlendiriliyor yanı yumurtan çatlamış ama gebelik için bişey söylenmez orası hcg ile regliye yakın.lekelenmen yumurtalamın olduğuna işaret olabilir yerleşke için daha çok erken yumurtlamadan 4-5 gğn sonra olur

valla süper ben yaptırdım 3,87 dedi ve yumurtlama olmamış dedi 10 üstü normal olarak değerlendiriliyor yanı yumurtan çatlamış ama gebelik için bişey söylenmez orası hcg ile regliye yakın.lekelenmen yumurtalamın olduğuna işaret olabilir yerleşke için daha çok erken yumurtlamadan 4-5 gğn sonra olur
Regl daha 6 günüm bugun 23 . Günüm inşallah regl olmam:confused::KK37::KK73:

5 aydan beri istiyoruz beklemek çok zor ve yipratici birazda kafa taktigim için psikolojikman olmuyor die düşünüyorum artık hiç bir proglem yok:KK43:

Back