- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
gebelik erken hamilik testindemi normal testemi belli oluyorRegle 5 gun var daha test yaptim bugun negatif cikti. Herkesin 8 gun kala bile belli oluyor bu yuzden yoruldum artik benim bu ayda negtif cikti. Zaten belirtimde yoktu. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Regle 5 gun var daha test yaptim bugun negatif cikti. Herkesin 8 gun kala bile belli oluyor bu yuzden yoruldum artik benim bu ayda negtif cikti. Zaten belirtimde yoktu. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Norml yaptim canim kiminin ikisindede cikiyor kiminde cikmiyor bende cikmadi.gebelik erken hamilik testindemi normal testemi belli oluyor
Insallah vardir canim 9 ay botti bekle bekle bende bittimslm canım benim de adetime 4 gün var.beklemek yoruyor gerçekten.normal gebelik testi mi yaptın? erken gebelik testi mi ? arada ne fark var ikisini de aynı sekilde mi yapiyorsu? ben normal test yapmıştım daha önce ama erken gebeligi bilmiyorum.inşallah bebisimiz vardır canım
Insallah vardir canim 9 ay botti bekle bekle bende bittimnormal test yaptim erken yapmadim ama yapilislri ayni fiyatlari farkli sadece
Yumurtlama gunumu biliyorumya canim ondan sansimi denedim ama insallah senin dedigin gibidir bekleyelim bakalimsağol canım inşallah.anladım.ama hemen ümitsizliğe kapılma bence.daha adetine var.adet geçene kadar bekle.ben yapmayacam.erken çıkanların erken dollenmistir diye düşünüyorum.senin gec dollenmis olabilir
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben tam gününde adet oldum 3. Günüm böyle geçiyor gidiyor on ay oldu kaldı iki ay bakalım bi yıl geçince ne dicek doktorlar
Canım belirtilerin varmı. İnşallah kırmızılar gelmez . haber verMerhaba kızlar bat yarın sabirsizlikla bekliyorum test aldim bugun yarin adet olmazsam yapicam insallsh olmam hamileyimdir
Koyu mu cikmis canim yoksa bana mi oyle geldiKızlar bunlar benim ovu teslerim. Yeşil olanlar ovulasyon günümde yaptığım pozitif tesler. En Sondaki pembe bu gün yaptım. öncekiler dün ve bir gün öncesi ... Yorumlarınızı bekliyorum. ..Eki Görüntüle 1803372
İnsallah gelmez canım sulu akintim var kahverengi sulu akinti geliyor biraz yuruyunce ya da ayakta kalinca kasiklarimda agri var yani hepsi adet belirtisi simdi de ates bastı ve battaniyenin altinda olmama ragmen ayaklarim isinmiyor buz gibiCanım belirtilerin varmı. İnşallah kırmızılar gelmez . haber ver
Beklenen adet tarihi canımpardon bat ne demek
teşekkürlerBeklenen adet tarihi canım
Rica ederimteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?