Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bizde 5 aydır bekliyoruz ama bi gelişme yok ama adetime 4 gün var ve hala bende yumurta akı kıvamında akıntı var bir bilginiz var mı ?

Regle 5 gun var daha test yaptim bugun negatif cikti. Herkesin 8 gun kala bile belli oluyor bu yuzden yoruldum artik benim bu ayda negtif cikti. Zaten belirtimde yoktu. Hakkimizda hayirlisi olsun...

slm canım benim de adetime 4 gün var.beklemek yoruyor gerçekten.normal gebelik testi mi yaptın? erken gebelik testi mi ? arada ne fark var ikisini de aynı sekilde mi yapiyorsu? ben normal test yapmıştım daha önce ama erken gebeligi bilmiyorum.inşallah bebisimiz vardır canım

Insallah vardir canim 9 ay botti bekle bekle bende bittim normal test yaptim erken yapmadim ama yapilislri ayni fiyatlari farkli sadece

Insallah vardir canim 9 ay botti bekle bekle bende bittim normal test yaptim erken yapmadim ama yapilislri ayni fiyatlari farkli sadece

sağol canım inşallah.anladım.ama hemen ümitsizliğe kapılma bence.daha adetine var.adet geçene kadar bekle.ben yapmayacam.erken çıkanların erken dollenmistir diye düşünüyorum.senin gec dollenmis olabilir

sağol canım inşallah.anladım.ama hemen ümitsizliğe kapılma bence.daha adetine var.adet geçene kadar bekle.ben yapmayacam.erken çıkanların erken dollenmistir diye düşünüyorum.senin gec dollenmis olabilir
Yumurtlama gunumu biliyorumya canim ondan sansimi denedim ama insallah senin dedigin gibidir bekleyelim bakalim

Kızlar bunlar benim ovu teslerim. Yeşil olanlar ovulasyon günümde yaptığım pozitif tesler. En Sondaki pembe bu gün yaptım. öncekiler dün ve bir gün öncesi ... Yorumlarınızı bekliyorum. ..

Canım belirtilerin varmı. İnşallah kırmızılar gelmez . haber ver
İnsallah gelmez canım sulu akintim var kahverengi sulu akinti geliyor biraz yuruyunce ya da ayakta kalinca kasiklarimda agri var yani hepsi adet belirtisi simdi de ates bastı ve battaniyenin altinda olmama ragmen ayaklarim isinmiyor buz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…