- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
İnsallah gelmez canım sulu akintim var kahverengi sulu akinti geliyor biraz yuruyunce ya da ayakta kalinca kasiklarimda agri var yani hepsi adet belirtisi simdi de ates bastı ve battaniyenin altinda olmama ragmen ayaklarim isinmiyor buz gibi
Biraz saçma yazmışım canım kusura bakma inşallah anlamissindirİnsallah gelmez canım sulu akintim var kahverengi sulu akinti geliyor biraz yuruyunce ya da ayakta kalinca kasiklarimda agri var yani hepsi adet belirtisi simdi de ates bastı ve battaniyenin altinda olmama ragmen ayaklarim isinmiyor buz gibi
İnsallah insallahTatlım ya maalesef bütün bunlar maalesef adet belirtileri de olabiliyor. Zaten adet ve gebelik belirtileri inşallah sen hamişsindir
Anladım canım :)Biraz saçma yazmışım canım kusura bakma inşallah anlamissindir
Bu da mantıklı aslındaTatlım doktora git 1 yıl geçti de . Niye iki ay daha bekliyorsun ki. Yani ben olsam öyle yapardım.
Bu da mantıklı aslındapsikolojik olarak sanırım iki ay daha bekliyim diyorum yaz hamilesi olmak istiyorum sanırım bi de şimdi Kortizon kullanıyorum dört ay falan kullanıcam iki ay yoğun sonra azaltıp bırakacağım sanırım vu yüzden bi kaç ay daha olmasa sorun değil yani koyverdim gitti sen nasılsın canım bu arada nasılsın
Haha aynı diosun ben yapmadım kaç aydır ovu falan başka dertlerle uğraşmaktan gerçi ama hayırlısı herşeyin inşallah olur senin doktor kontrolündesin değil mi ilaç falan kullandın mıValla napim canım ovu testleri ile cebelleşiyorum. :)))
valla süper ben yaptırdım 3,87 dedi ve yumurtlama olmamış dedi 10 üstü normal olarak değerlendiriliyor yanı yumurtan çatlamış ama gebelik için bişey söylenmez orası hcg ile regliye yakın.lekelenmen yumurtalamın olduğuna işaret olabilir yerleşke için daha çok erken yumurtlamadan 4-5 gğn sonra olurMrb kızlar aranızda yeniyim bi sorun olacak adet in 21. Günü pregesteron tahlili yaptırdım sonuç 12.51 bugün 22 gün lekelenme oldu sizce durum nedir
günaydın canım benim regl 4 gün geçtigünaydınnnn
Regl daha 6 günüm bugun 23 . Günüm inşallah regl olmamvalla süper ben yaptırdım 3,87 dedi ve yumurtlama olmamış dedi 10 üstü normal olarak değerlendiriliyor yanı yumurtan çatlamış ama gebelik için bişey söylenmez orası hcg ile regliye yakın.lekelenmen yumurtalamın olduğuna işaret olabilir yerleşke için daha çok erken yumurtlamadan 4-5 gğn sonra olur
İnşallah öyledirRegl daha 6 günüm bugun 23 . Günüm inşallah regl olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?