İnşallah hamileyizdirBndede aynı az bi akintim oldu leke şeklinde yok yarin olmazsam tamamen gitmezse yerleşme kanamasidir diye dusuncem
Olsun üzülme şeker ilaçla düzelecek bişey olsun yeterki nolcak hemen hamile kalırsınkızlarrrshoji pregesteron 3,87 yumurtlamam olmamış Senin dediğin doğru çıktı reglinin 3 günü hpormona baktıktan sonra sanrımı ilaç verecek
Kız yok nerdeeee . Ovulasyon testi bu gün saat 5 gibi yaptım şimdide çok kasık ağrım var . Ovu da çift çizgiyi hep görüyorum çok şükür ama gebelik testinde 19 aydır daha göremedik :))
üzülme canım sende bir doktoru ziyaret etsen iyi olacakAdet oldum
insallh canm ama umudum yok bnim kesildi aylardır bu haberi bekliyorum olmuyor amaİnşallah hamileyizdir
ya doktor bana en son bi problem görünmüyo hamilelik için dedi ya o yuzden gidesim yok hiç sevmiyorum ben jinekologları bide suratsız bi hanımki doktorum sormayın gitsin :)üzülme canım sende bir doktoru ziyaret etsen iyi olacak
Maşallah olur inşallah seninde bnimde hepimizin çok umutsuzum etrafimda herkez evlenesiye hamile kalıyor bnde strese giriyorum daha evleneli 1 sene olmadan doguruyolar biz 4 aydır deniyoruz olmuyor herkezde soruyu hamilemiyim diye sinirim bozuluyo ne yapacağını sasirdimDeme öyle Rabbim izin gücüne gider sabırlı olmamız lazım ilk çocuğuma 3.yılda hamile kaldım 2.5 aylıkken düştü 2.ye 40 ı çıkmadan hamile kaldım 3. Ye 3.yaşını doldurmadan dogurdum 10 gün yaşadı 4.çocuk olcak inşallah Rabbim nasip ederse
Kızlar sorun olacak normal de bata dan 1 gün önce olurum pazar olmam lazımdı olmadı pazartesi de olmadı salı sabahtan leke sürüldü şimdi hafif hafif kanamam var neden böyle oldu acaba bn hep günü gününe olurum
bata kaç gün var ?
Kızlar sorun olacak normal de bata dan 1 gün önce olurum pazar olmam lazımdı olmadı pazartesi de olmadı salı sabahtan leke sürüldü şimdi hafif hafif kanamam var neden böyle oldu acaba bn hep günü gününe olurum
Aynen canım çok hemde dua edelim hep birbirimize kabul olur insallahStres çok etkiliyor canım. Çok kafaya takıyoruz.
Canım bnimde öyleydi az az geldi ilk önce şimdi çok kötü renkte ve agri yapıyor neyse hayırlı herkez içinslm canım kist olabilir belki.ama bir gün icin stres yapma bence.kanaman normalse aynı sürüyorsa takma derim.bebis düşünüyorsan hormonlarla ilgili olabilir gec gelmesi.2 aydır bebis icin calisiyoruz.gecen ay benimde erken oldu ve ilk gün pembe akıntı seklinde diger iki gün kanama oldu ve bitti.benim de ilk defa böyle oldu.acaba üzerine mi gördüm diyip test yaptım negatif çıktı.demekki adetmis.dün doktora gittim kasık agrisindan hersey yolunda dedi.yani eger az surse de farklı gelsede adet olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?