• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Deme öyle Rabbim izin gücüne gider sabırlı olmamız lazım ilk çocuğuma 3.yılda hamile kaldım 2.5 aylıkken düştü 2.ye 40 ı çıkmadan hamile kaldım 3. Ye 3.yaşını doldurmadan dogurdum 10 gün yaşadı 4.çocuk olcak inşallah Rabbim nasip ederse

Deme öyle Rabbim izin gücüne gider sabırlı olmamız lazım ilk çocuğuma 3.yılda hamile kaldım 2.5 aylıkken düştü 2.ye 40 ı çıkmadan hamile kaldım 3. Ye 3.yaşını doldurmadan dogurdum 10 gün yaşadı 4.çocuk olcak inşallah Rabbim nasip ederse
Maşallah olur inşallah seninde bnimde hepimizin çok umutsuzum etrafimda herkez evlenesiye hamile kalıyor bnde strese giriyorum daha evleneli 1 sene olmadan doguruyolar biz 4 aydır deniyoruz olmuyor herkezde soruyu hamilemiyim diye sinirim bozuluyo ne yapacağını sasirdim

Kızlar sorun olacak normal de bata dan 1 gün önce olurum pazar olmam lazımdı olmadı pazartesi de olmadı salı sabahtan leke sürüldü şimdi hafif hafif kanamam var neden böyle oldu acaba bn hep günü gününe olurum

Kızlar sorun olacak normal de bata dan 1 gün önce olurum pazar olmam lazımdı olmadı pazartesi de olmadı salı sabahtan leke sürüldü şimdi hafif hafif kanamam var neden böyle oldu acaba bn hep günü gününe olurum

slm canım kist olabilir belki.ama bir gün icin stres yapma bence.kanaman normalse aynı sürüyorsa takma derim.bebis düşünüyorsan hormonlarla ilgili olabilir gec gelmesi.2 aydır bebis icin calisiyoruz.gecen ay benimde erken oldu ve ilk gün pembe akıntı seklinde diger iki gün kanama oldu ve bitti.benim de ilk defa böyle oldu.acaba üzerine mi gördüm diyip test yaptım negatif çıktı.demekki adetmis.dün doktora gittim kasık agrisindan hersey yolunda dedi.yani eger az surse de farklı gelsede adet olabiliyor.

slm canım kist olabilir belki.ama bir gün icin stres yapma bence.kanaman normalse aynı sürüyorsa takma derim.bebis düşünüyorsan hormonlarla ilgili olabilir gec gelmesi.2 aydır bebis icin calisiyoruz.gecen ay benimde erken oldu ve ilk gün pembe akıntı seklinde diger iki gün kanama oldu ve bitti.benim de ilk defa böyle oldu.acaba üzerine mi gördüm diyip test yaptım negatif çıktı.demekki adetmis.dün doktora gittim kasık agrisindan hersey yolunda dedi.yani eger az surse de farklı gelsede adet olabiliyor.
Canım bnimde öyleydi az az geldi ilk önce şimdi çok kötü renkte ve agri yapıyor neyse hayırlı herkez için

Screenshot_2016-03-24-00-24-44.png

Kızlar paylaştığım duaları yapalım birde 41 gün boyunca meryem süresini okuyup secde ayeti olunca tilavet secdesi yapalım böyle yapıp hamile kalan çok olmuş insallh bizlerde oluruz :KK68::KK9:

Regle 5 gun var daha test yaptim bugun negatif cikti. Herkesin 8 gun kala bile belli oluyor bu yuzden yoruldum artik benim bu ayda negtif cikti. Zaten belirtimde yoktu. Hakkimizda hayirlisi olsun...

Back