Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allh kirpik karışınca ne oluyor ki ben bunu bilmiyorum? :)
Bu belirtilerin arasinda okumustum canim ne kadar dogrudur bilinmez.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
amin cnm benim hakkımızda herşeyn hayrlısı.İnsallah olmustur cocugu bende cok etkilendim,biz olaylarin butunu gorecek kadar buyuk olmadigimizdan kaderimizin bize getirdiklerini iyi veya kotu olarak algiliyoruz aslinda hersey iyi sadece biz suan farkedemiyoruz herseyin hayirlisi hepimiz icin
paylaşımların çoğunu okudum okurken aklıma bi anım geldi.belkisizlere güç verir diye anlatmak istedim.yıl 2011 kızımın doğumundayım.ocak 5 saat sabaha karşı 05.23 hiç unutmuyorum bu saati.hayatımın en büyük dersini aldım.doğumhanedeym devlet hast.bütün kadınlar bağırıyor sancım kendini aşmış vaziyette.açık cam bulsam atlıycam o denli.yanımda 29 30 yaşlarında bi abla var.o da sancı çekiyor ama bana gülümseyerek bakıyor.sancının verdiği agresiflikle bakacak yönün yok herhalde zevke mi geliosun beni izleynce dedim.demez olaydım
bana dönüp neden bu kadar bağırıyorsun ve sinirlsin dedi.üstelk çocuğu istemediğini söyluyorsun duydum dedi.
haklıydı sancımla saçmaladığım oldu tabi.
bende evet olabilir.bu seni nie ilgilendiriyor ddm.senn de sancın yok mu ne hissettiğimi anlarsın ddm.
o da bana
hayır anlayamam,bana bu yaptıkların söyledklern nankörlük geliyor.sende beni anlayamazsın evet şuan aynı sancıyı çekiyoruz fakat ben 8 aylığm ve bebeğimi ölü doğuruyorum,üstelik bunu 3 kez yaşıyorum dedisen buradan bebeğini kucağına alıp koklaya koklaya eve götüreceksin bense cenazesini alıp öpüp koklayamadan toprağa.
yani demem o ki arkadaşlar asla isyan etmeyelim.rabbim hayırlıysa nasip edecektir.böyle bi acı yaşamak için 9 ay geçirmek istemem kesinlkle.ablanın kanında bi tür virüs var ve 7. aydan sonra kanda ki bu virüs bebeğin ölümüne sebep oluyor.umarım bi evladı olmuştr.bana orada cesaret verdi dirençli duruşu bana örnek oldu.dirayetli olmak lazm sonunda mutlu olmak için.o o haliyle yılmamş 3. kez hüsranı yaşamayı göze almıştı.sizlerde yılmayın ümidi kesmeyin ne çok bel bağlayın nede olmaz diyin.rabbim en uygun zamanı bilmektedir.başınızı da çok ağrıtmayayım![]()
inşallah cnm bnde 3 aydr ikinci çocuk çabasndaym.paylaşımları okurken kendime daha çok kızdım inan.en azından Bi evladm var şükürler olsun.sonra o bayanı anımsadım paylaşayım dedim.Yazdıklarını okuyunca kendimden utandım. Ne sabırsız ne bencilmişim dedim. Çok üzüldüm tutamadım ağladım.
Allah sabır versin ve bir daha çocuk acısı yaşatmasın o bayana. Dilerim bebeğin sağ salim kucağına aldığı zaman olmuştur y ada olacaktır.
Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Allah analı babalı büyütsün. Ben yıllardı beklemiyorum yada o bayan gibi sorun yaşamadım ama çok çocuk istiyorum belki ondan da olmuyordur bilmiyorum. Artık doktora gideceğim hayırlısı diyorum. Allah nasip ettiyse anne olmayı yaşatır elbet. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla inşallahhh. Gönül hemen istiyor ama hemen değilse de bekleme gücü versin yarabbim.inşallah cnm bnde 3 aydr ikinci çocuk çabasndaym.paylaşımları okurken kendime daha çok kızdım inan.en azından Bi evladm var şükürler olsun.sonra o bayanı anımsadım paylaşayım dedim.
gönül istiyor haklısın bide uzun süre çabalayıp başarıya ulaşamayınca moral çöküyor ister istemez.rabbm gönlüne göre vrsin inşAllah analı babalı büyütsün. Ben yıllardı beklemiyorum yada o bayan gibi sorun yaşamadım ama çok çocuk istiyorum belki ondan da olmuyordur bilmiyorum. Artık doktora gideceğim hayırlısı diyorum. Allah nasip ettiyse anne olmayı yaşatır elbet. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla inşallahhh. Gönül hemen istiyor ama hemen değilse de bekleme gücü versin yarabbim.
amin inşallah canım birkaç ay önce acayip ümitlenmiştim bütün belirtiler vardı, olmayınca toparlanamıyo insan umarım güzel haberler alırız :)))Hayırlısı ikimiz içinde. Bende 15 Aralığı bekliyorum. Bu ay o kadar hissediyorum ki sanki gerçekten hamileyim. Allah boşa ümütlendirmez inşallah. yoksa da bir an önce bileyim anlayayım.
Bazen belirtiler yanıltıyo canım ama hayırlısıkizlar merhaba
benm adet tarihim bugun, olmadım, kan ilacı kullanıyordum 2 aydır folik asit içeriyodu eşim asker onun yanına gittim iş yerimden habersiz gizli gizli ve daha adet olmadım dün üç kez başım döndü bu sabahda cok az döndü ve dün sol kasıgıma agrılar girdi ama bende kistte var oda sebep olmus olablir kafam karısıtı baya , sık idrar zaten cıktıgım için önemsemiyorum pek iştahım açıldı ama en son eşimle yaklasık 10 gün önce görüştük dedigim gibi bu tarihler açısından sizce hamilelik olablirmi
evet öyle oluyo hayrılısı artık biriki güne belli olur zatnBazen belirtiler yanıltıyo canım ama hayırlısı
benim adet günüm bugün ama sabah test yaptım negatifti erken mi acaba kafam karıştı ?