Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar evde bebetime gebelik testi vardi ondan yaptim cift cizgi ikinci cizgi silik cikti sonra nette baktim yanlis cikiyormus hep bende ovulasyon testi vardi ondan yaptim iki cizgi ayni koyulukta sonra ayni idrarla gene yaptim o da iki koyu cizgi sizce ?? Adetime 2 gun var

Son düzenleme:

Canım onu bende denemiştimm hatta benimki aşırı köpürürken bekar bir arkadaşıma da yaptırdım onunki hiç köpürmemişti.. Ben de sevinmiştim hamileyim diye :) ama olmadı o ay.. Bu yöntem herzaman doğru çıkmıyor.. Ben bunu denediğimden 1 ya da 2 ay sonra hamile oldum ama kimyasal bi gebelikmiş malesef.. Aradan 5 ay gibi bi zaman geçti şimdi tekrar karar verdik.. Bakalım hayırlısı ile ne zaman olacak.. Benim sana tavsiyem yumurtlama gününü takip etmeye çalış ama lütfen hiç stres olma.. Benim içim kendiliğinden rahattı hep.. Rabbim hayırlısını ne zaman verirse kabulum diye bakıyorum çünkü.. Şu an herhangi bir belirti hissediyor musun? Önemli olan bu belirtiler olabiliyor tabi bunlar bile kişiden kişiye değişiyor.. Ama akıntı en çok ve göğüs hassasiyeti çok yaygın bi belirti bendede olmuştu. Bir de benim adetime son bi kaç gün kala farkettiğim başka bir şey vardı o da ilişki sırasında canımın yanmasıydı.. Sonra bunu da bir kaç kişiden duydum.. Bu da bir belirtiymiş.. Bunlara bir bak kendinde.. Umarım hamilesindir ve güzel haberlerini de okuruz buradan :)

Rahmi hamileliğe hazırlayan hormon canım işte düşük tehlikesi olanlara veriliyor hatta ben şuan kullanıyorum

Selam kizlar nasilsnz yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Evet , yükselme ihtimali var canım ama fazlada kaptırma kendini .

hala hiç belirtim yok :)
adetimin 1 gün geçmesi dışındaaa

ben dayanamadım test yaptım 2 gün önce negatif çıktı fakat hiç şaşmayan adetim 2 gün gecikti ve hiç bir tane bile belirti yok.. dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde hiç adet ağrım yok..
yalnız sizin yazdığınızı okudum ve evet ilişki sırasında sol kasığım acıyordu yaaa eşime söz verdim 2 gün daha beklicem diye ama dayanamıyorum hastaheneye koşasım vaaaar hamilemiyim acaba ya

Regl düzeni hamile kalmadan 1-2 ay önce bozuluyor zaten.. Çoğu kadından duydum regl düzenim bozuldu sonraki ay hamile kaldım falan diye.. Ben çok araştırıyorum meraklı yapımdan dolayı her konuyu böyle :) Kan testi vermen en sağlıklı sonucu verir.. Eşine söylemeden git istersen.. Çıkarsa sürpriz olur çıkmazsa da en azından bilirsin.. İçin rahat eder..
Sana böyle diyorum bi yandan benim 6 gün kaldı meraktan ölüyorumm :) bi tane idrar testi aldım çantamda ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyorum :)

eşime söylemeden gitmeyi düşündüm de negatif çıkarsa acayip üzülürüm çünkü neredeyse eminim hamile olduğumdan öyle hissediyorum :)

6 gün varken hiç test yapmayın sabredin çok zor biliyorum ama negatif çıkar ve boştan yere üzülürsünüz

çantamda vardı bi tane daha gebelik testi adetim gecikti nasılsa onuda yapayım dedim ama o da negatif çıktı..

içimde ümit vardı üstelik testi yapar yapmaz karnıma da bi ağrı girdi..
acaba kendi kendimi zorlayıp mı hastalanmamı engelliyorum Allahım herkese nasip etsin çok zor..

Bende hissediyorum ama çok istediğimden olabilir diye sakinliğimi korumaya çalışıyorum :) Nedense ben korunurken olmasın istiyorum tamamen ama korunmayı bırakır bırakmaz sabırsızlanıyorum.. Bi yandan da kendime hep rabbim hayırlısını verir zamanı geldiğinde diyorum.. Yani içim hem rahat hem de sabırsızlık var.. Siz ne zamandır istiyorsunuz? Üzülmemek pek mümkün olmuyor biliyorum.. Ama hep söylediğim bir şey var.. Olumlu düşünmek lazım her zaman.. İnan ki ben ilişki sonrası ayaklarını havaya kaldıranlar varmış onu bile yapmıyorum.. Hayırlısı diyorum her zaman.. Bence imkanın varsa bi sağlık ocağına git.. En azından olumsuz olursa bile eşinle paylaşıncaya kadar kabullenmiş olursun.. Ama bir de varsa o zaman işte en mutlu sen olursunn :) Benim adet günümde bile negatif sanmıştım ben çizgi çok silikti arkadaşım farketmişti ben üzülürken..

daha yeni başladık 3 aydır falan..
ama hep korunmayı bırakır bırakmaz olur diye düşünmüştüm..
şimdide test yapınca üzüldüm bayağa bu testler 20nin üstünü gösteriyormuş sadece eee benim hesabıma göre çoktan 20 olmuş olması lazımdı değerimin.. üzüldüm ya demekki kan testi yaptırsam iyice moralim bozulacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…