- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
bişey vermiyor ki kan testi sonucuna bakacak mış .ilaç vermeyeceğim dedi.şimdilik dedi hormon testini tekrarlayacak mış.Rahmi hamileliğe hazırlayan hormon canım işte düşük tehlikesi olanlara veriliyor hatta ben şuan kullanıyorum
daha yeni başladık 3 aydır falan..
ama hep korunmayı bırakır bırakmaz olur diye düşünmüştüm..
şimdide test yapınca üzüldüm bayağa bu testler 20nin üstünü gösteriyormuş sadece eee benim hesabıma göre çoktan 20 olmuş olması lazımdı değerimin.. üzüldüm ya demekki kan testi yaptırsam iyice moralim bozulacaktı.
bişey vermiyor ki kan testi sonucuna bakacak mış .ilaç vermeyeceğim dedi.şimdilik dedi hormon testini tekrarlayacak mış.
Bende korunmayı bırakır bırakmaz sabırsızlanmaya başlıyorum işte sanki hemen olucakmış gibi geliyor ama sabretmek ve beklemek lazım.. Ben ilkinde 3 ay bekledim rahim anca hazır hissediyor kendini galiba.. Dediğim gibi çizgi çok silikti ve değerim 37 çıktı.. Kimyasal gebelik olduğu için düzenli artmadı ve 1 hafta sonra düşük oldu.. Şimdi daha yeni bıraktık korunmayı hemen moda girdim yine.. Beslenmeme falan dikkat ediyorum.. Sende öyle yap.. Adet düzensizliği yaşıyorsan rahminde değişiklikler olmaya başlamış demektir.. Ve bu da ilerleyen günlerde güzel haberler alacağının bir belirtisi olabilir.. Üzülmeni anlıyorum ama daha çok erken bunun için.. Ben yakın zamanda olacağına inanıyorum.. Bakarsın ikimizde birbirimize güzel haberler veririz yakın bi zamanda :) Motivasyonunu yüksek tut ve beslenmene önem ver.. Yumurtalıklar için yararlı besinleri tüket mesela avokado gibi faydasını göreceksin mutlaka..
hımm işte kanda bakacakmış canımbakalım 18 martta kan vereceğim, regl 3 günü tekrar hormon testi ona göre değerlendirecek sanırım.Yok sana vermez de progestoron ne diye sormuşsun ya onu cevaplamıştım
hımm işte kanda bakacakmış canımbakalım 18 martta kan vereceğim, regl 3 günü tekrar hormon testi ona göre değerlendirecek sanırım.
hayır sadece ultrasyon ile genel duruma baktı 1 yıl olmadan diğer testler için erken dedi sadece testleri tamalayıp bir şey çıkmaz ise ondan sonra 1 yılı tammlatıp bakacak acele etmen gereksiz şuan testleri yapmadan bişey söylenmez ama beklemende fayda var dedi.Yumurtlamana baktı mı?
hayır sadece ultrasyon ile genel duruma baktı 1 yıl olmadan diğer testler için erken dedi sadece testleri tamalayıp bir şey çıkmaz ise ondan sonra 1 yılı tammlatıp bakacak acele etmen gereksiz şuan testleri yapmadan bişey söylenmez ama beklemende fayda var dedi.
evet dr gördü onları ama ben özel dr gittim tekrar istedi.Burası sadece Kadın Doğum Hastanesi.Bakalım çook rahatlattı ii ve bilgili bir dr. Kendi tekrar değerlendirmek istiyor.Canım sen zaten o testleri yaptırmıştın sanki?
Test yaptmmEvet , yükselme ihtimali var canım ama fazlada kaptırma kendini .
Test yaptmm
Test yaptmm
Amiiinnn kuzum amiinnn Rabbim tum isteyenlere nasip etsinYuhuuutahmin etmiştim. Hayırlı olsun tatlım. Rabbim Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Adetmn ilk gnu ggslerim hassasdi bu gu azaldi belim agrio cok bide iki gndr kasklarmda cok agri oluodu bgnde tam orta yerde agri var.oyle canim cok anormal bi belrti yok yaniBelirtilerin nelerdi ?
efendimm.. naber nasıl durumlar..kızlaaarr:)
her zamanki gibi kendimi hamile hissediyorumefendimm.. naber nasıl durumlar..
1 haftan var bede heray kendimi hamile hissediyorum benimde 24/25 mart beklemek çook sıkıcıık
her zamanki gibi kendimi hamile hissediyorum
BElim agrıyo akınrtım var ve hiç cinsellik istemiyorum bat 18 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?