• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

perihan08 perihan08 kiz bu gün aklımdan geçtin nerde bu kız hiç görünmüyor diyordum . 1 saat sonrada sen yazdın. Olsun gülüm üzülme. Üzülmen hiç bir şeyi değiştirmiyor :( tam gaz yola devam . Her ay yeni bir umut napalım mecbur bekliycez:KK200:

selam kızlar benimde reglim 3gün gecikti
ama dün ve bgn hafif lekelenmeler oldu
bu lekelenmeler ne kırmızı ne kahverengi
çamur gibi sanki :KK51:
regl geliyor diyorum bekliyorum ama yok yok
stres oldum iyicene yrn bi test yapıcam eger gelmezse

selam kızlar benimde reglim 3gün gecikti
ama dün ve bgn hafif lekelenmeler oldu
bu lekelenmeler ne kırmızı ne kahverengi
çamur gibi sanki :KK51:
regl geliyor diyorum bekliyorum ama yok yok
stres oldum iyicene yrn bi test yapıcam eger gelmezse
Slm belki yerleşme kanaması gbi bişi olablr yarın bi test yapın benmde 3 gun gecti ama negatf cktı beklemedym :(

Selam kızlar nasıl olsa cocugum olmuyor dıye kadınlar kulubune veda ettım calısmaya basladım :) lakın bu ay farklı bsy oldu. adet gecıktırıcı kullandım ,bırakır bırakmaz ıkı uc gun ıcınde oluyormus herkes,benım 9 gun gectı hala hasta olmadım ya :S

hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bakalım. shoji shoji CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN perihan08 perihan08 beklenencan beklenencan yunus_ciklet yunus_ciklet hayalet__sevgilim hayalet__sevgilim .. ve diğer hanımlar. rabbim hepinizin göbüşlerini dolsursun tez zamanla hayırlısıyla inşallah.

kızlar bizde 21 haftalığız. oğluşum büyüyor :KK66: shoji shoji hamilelik nasıl gerçi bulantıların başlamamıştır daha inşallah :KK66:

Aaa oğlan mı :KK46: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim :)

Valla bende şeker çıktı canım ya o yüzden sıkı diyetteyim ve her akşam yürüyüş,
şimdilik çok şükür düştü şekerim kontrol altında değerlerim iyi çıkıyor

bulantılarım başladı canım pek birşey yemek istemiyor zaten buda diyet için işime geliyor salatalık tüketiyorum bolbol..
Bide su içmeye alışsam çok iyi olacak ..

Kalp atışları için önümüzdeki hafta gideceğiz inşallah çok sağlıklıdır bebeğim.. Senin geldiğin haftalara gelmeyi nasip etsin banada Allah..

Seninde sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin ve isteyen herkese

yok canm gecıkme değil maalesef bu haft ayumurtlama haftam o yuuzden ilişkiden bahsediyorum bu gün 3. günü artık bu gece yaparız yarın dinlenip ertesi gün tekrar yaparız:)

Back