• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

daha yeni başladık 3 aydır falan..
ama hep korunmayı bırakır bırakmaz olur diye düşünmüştüm..
şimdide test yapınca üzüldüm bayağa bu testler 20nin üstünü gösteriyormuş sadece eee benim hesabıma göre çoktan 20 olmuş olması lazımdı değerimin.. üzüldüm ya demekki kan testi yaptırsam iyice moralim bozulacaktı.

Bende korunmayı bırakır bırakmaz sabırsızlanmaya başlıyorum işte sanki hemen olucakmış gibi geliyor ama sabretmek ve beklemek lazım.. Ben ilkinde 3 ay bekledim rahim anca hazır hissediyor kendini galiba.. Dediğim gibi çizgi çok silikti ve değerim 37 çıktı.. Kimyasal gebelik olduğu için düzenli artmadı ve 1 hafta sonra düşük oldu.. Şimdi daha yeni bıraktık korunmayı hemen moda girdim yine.. Beslenmeme falan dikkat ediyorum.. Sende öyle yap.. Adet düzensizliği yaşıyorsan rahminde değişiklikler olmaya başlamış demektir.. Ve bu da ilerleyen günlerde güzel haberler alacağının bir belirtisi olabilir.. Üzülmeni anlıyorum ama daha çok erken bunun için.. Ben yakın zamanda olacağına inanıyorum.. Bakarsın ikimizde birbirimize güzel haberler veririz yakın bi zamanda :) Motivasyonunu yüksek tut ve beslenmene önem ver.. Yumurtalıklar için yararlı besinleri tüket mesela avokado gibi faydasını göreceksin mutlaka..

Bende korunmayı bırakır bırakmaz sabırsızlanmaya başlıyorum işte sanki hemen olucakmış gibi geliyor ama sabretmek ve beklemek lazım.. Ben ilkinde 3 ay bekledim rahim anca hazır hissediyor kendini galiba.. Dediğim gibi çizgi çok silikti ve değerim 37 çıktı.. Kimyasal gebelik olduğu için düzenli artmadı ve 1 hafta sonra düşük oldu.. Şimdi daha yeni bıraktık korunmayı hemen moda girdim yine.. Beslenmeme falan dikkat ediyorum.. Sende öyle yap.. Adet düzensizliği yaşıyorsan rahminde değişiklikler olmaya başlamış demektir.. Ve bu da ilerleyen günlerde güzel haberler alacağının bir belirtisi olabilir.. Üzülmeni anlıyorum ama daha çok erken bunun için.. Ben yakın zamanda olacağına inanıyorum.. Bakarsın ikimizde birbirimize güzel haberler veririz yakın bi zamanda :) Motivasyonunu yüksek tut ve beslenmene önem ver.. Yumurtalıklar için yararlı besinleri tüket mesela avokado gibi faydasını göreceksin mutlaka..

benim adetim hiç sekmezdi o yüzden bu kadar heyecanlandım ya zaten :/ hayırlısı inşallah güzel haberler veririz canım sağol :)

Yumurtlamana baktı mı?
hayır sadece ultrasyon ile genel duruma baktı 1 yıl olmadan diğer testler için erken dedi sadece testleri tamalayıp bir şey çıkmaz ise ondan sonra 1 yılı tammlatıp bakacak acele etmen gereksiz şuan testleri yapmadan bişey söylenmez ama beklemende fayda var dedi.

hayır sadece ultrasyon ile genel duruma baktı 1 yıl olmadan diğer testler için erken dedi sadece testleri tamalayıp bir şey çıkmaz ise ondan sonra 1 yılı tammlatıp bakacak acele etmen gereksiz şuan testleri yapmadan bişey söylenmez ama beklemende fayda var dedi.

Canım sen zaten o testleri yaptırmıştın sanki?

ben dayanamıyorum kan testine gitcem 2 testte negatif göstersede hissediyorum resmen hamile olduğumu..

hiç belirti yok testler negatif tek belirdi yıllardır şaşmayan adetimin 1-2 gün gecikmiş olması ve içimdeki his...

Bu forumlardaki gebelik belirtilerini okudukça çıldıracak gibi oluyorum ya. Ben de hiç birşey yok. Üstelik 5 gün önceden hafif adet sancılarım da başladı. Bıktım artık ya :KK42:Tüp bebek öncesi son şansımdı.

Eklentiler

• 20160308_125532.jpg
    20160308_125532.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 59
Back