Hadi hayırlısı inşallah tutar yüz üstü yatmanı da tavsiye ederimyok canm gecıkme değil maalesef bu haft ayumurtlama haftam o yuuzden ilişkiden bahsediyorum bu gün 3. günü artık bu gece yaparız yarın dinlenip ertesi gün tekrar yaparız:)
zaten genelde öle yapıyorm canm inşallah bu ay tutsun artık yaHadi hayırlısı inşallah tutar yüz üstü yatmanı da tavsiye ederim
merhaba canım dr rendavu aldım gideceğim bu cumartesi bakalım artık ne önerecekk.hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bakalım.shoji CaYLak GeLiN @perihan08 beklenencan yunus_ciklet hayalet__sevgilim .. ve diğer hanımlar. rabbim hepinizin göbüşlerini dolsursun tez zamanla hayırlısıyla inşallah.
kızlar bizde 21 haftalığız. oğluşum büyüyorshoji hamilelik nasıl gerçi bulantıların başlamamıştır daha inşallah
merhaba canım dr rendavu aldım gideceğim bu cumartesi bakalım artık ne önerecekk.
amin canım evet bende öyle düşünüyorum.İnşallah kavuşurum canım sağol.En iyisini yapmışsın canım ben diyorum gitmeseydim doktora belki benimde şimdi olmazdı.. Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda varsa bir engel öğrenirsinde aşıp bebeğine kavuşursun
Insallah canim sagol iyi dileklerin icinhayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bakalım.shoji CaYLak GeLiN @perihan08 beklenencan yunus_ciklet hayalet__sevgilim .. ve diğer hanımlar. rabbim hepinizin göbüşlerini dolsursun tez zamanla hayırlısıyla inşallah.
kızlar bizde 21 haftalığız. oğluşum büyüyorshoji hamilelik nasıl gerçi bulantıların başlamamıştır daha inşallah
Mrb arkadşlar nasılsınız ben bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama baya silik yarın sabah tekrar yapicam test ve kan testi sizce durum nedir olmuş mudur
Bugun tekrar test yapicaktin canim yaptin mi ??? Bat ina kac gun varMrb arkadşlar nasılsınız ben bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama baya silik yarın sabah tekrar yapicam test ve kan testi sizce durum nedir olmuş mudur
Hayirli olsun canim. Saglikli bir sekilde kucagina almakda nasip olsun. Benim de adetime 2 gun kaldi. Bakalim ne olacak ??Bugün doktora gittik arkadaş randevu ayarladı 6 haftalık olmuş bile))
Reglyim şu an canım 3. günüm :) Sen ne alemdesin var mı bi gelişme??gibigibiyim ne durumdasın?
KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AY
hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bakalım.shoji CaYLak GeLiN @perihan08 beklenencan yunus_ciklet hayalet__sevgilim .. ve diğer hanımlar. rabbim hepinizin göbüşlerini dolsursun tez zamanla hayırlısıyla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?