• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bakalım. shoji shoji CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN @perihan08 beklenencan beklenencan yunus_ciklet yunus_ciklet hayalet__sevgilim hayalet__sevgilim .. ve diğer hanımlar. rabbim hepinizin göbüşlerini dolsursun tez zamanla hayırlısıyla inşallah.

kızlar bizde 21 haftalığız. oğluşum büyüyor :KK66: shoji shoji hamilelik nasıl gerçi bulantıların başlamamıştır daha inşallah :KK66:
merhaba canım dr rendavu aldım gideceğim bu cumartesi bakalım artık ne önerecekk.

Adetime bugunle beraber 4 gun kaldi. Allah in izniyle insallah hamile kalmısimdir. Dun normal gebelik testi yaptim bide ovulasyon testi yaptim 2 si de negatif cikti. Umudum biraz kirildi acikcasi. Ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim. 2 kirmizi cigiyi gordugum gun ve ertesi gunu bos gecmedim insallah meleğime kavusurum.

hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bakalım. shoji shoji CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN @perihan08 beklenencan beklenencan yunus_ciklet yunus_ciklet hayalet__sevgilim hayalet__sevgilim .. ve diğer hanımlar. rabbim hepinizin göbüşlerini dolsursun tez zamanla hayırlısıyla inşallah.

kızlar bizde 21 haftalığız. oğluşum büyüyor :KK66: shoji shoji hamilelik nasıl gerçi bulantıların başlamamıştır daha inşallah :KK66:
Insallah canim sagol iyi dileklerin icin :KK200: Allah sizide saglikla birbirinize kavustursun insallah :KK36:

Herkese iyi akşamlar kızlar bende 6 aydır bebiş bekliyorum ama olmuyor bu ay çok düzenli bir ilişki olmadi ama adetim 3 gün gecikti sadece 2 gündür sabahları 2 3 damla kan geliyo gün boyu başka yok ağrım falanda yok adet olcakmisim gibi sadece göğüs ağrısı var test yaptım negatif çıktı sizce kan tahlili yaptırıyim mi

Mrb arkadşlar nasılsınız ben bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama baya silik yarın sabah tekrar yapicam test ve kan testi sizce durum nedir olmuş mudur ;)

2 gün kaldı çalıştığım için test alamıyorum eczaneler kapanmış oluyor..
bende çamaşır suyuyla olanı yaptım deli gibi köpürdü ahaaa bu sefer hamileyim dedim sonra eşim umutlandırma kendini falan dedi bende inanmıyorsan sende yap o zaman dedim :KK48:
sırf teste ümit bağlamıyım diye sevdiğiceğimde yaptı :D
ondada köpürdü ama benimki kadar değil... hala hamile olduğumu düşünüyorum inşallah öyleyimdir..

ne belirtim var ? hiç bişey geçen aylarda bile daha çok belirti vardı bu ay koca biiir hiç ama bence hamileyim o_O

KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AY

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 84
KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AY

Canım umutlandirmak istemiyorum ama bana gebelik gibi geliyor inş öyledir

Selam canım. Oğluşunla sana musmutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Biliyorsunuz ki 15 Şubat ta hsg çektirdim ve bu ay kendimi bir tuhaf hissediyorum. Akıntım sulu beyaz bir hal aldı. Hatta dün adet sancım başladı ve bir şey aktigini hissettim aha adet oldum dedim ama baktım su gibi akmis. Genelde islagim. bel ve bacaklarima vuran kasık ağrıları, gögüslerime dokunamiyorum, ruh halim çok değişti. ve ovu testleri ... dün yaptığım ovu testinin resmini gönderiyorum size yorumlarınızı bekliyorum

Back