- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soldan ikincide pik yapmış, 3.de yumurtlamışsın, şöyle bi 5-6 gün sonra gebelik testi yap, varsa minnoş çıkar :))Eki Görüntüle 1782801 Buna bir yorum rica ediyorum
soldan ikincide pik yapmış, 3.de yumurtlamışsın, şöyle bi 5-6 gün sonra gebelik testi yap, varsa minnoş çıkar :))
Vala yumurtlma testlernden hiç anlamıom bn cnm ama bata daha varmış benm sın 1 gun kaldı cok heycnlym:)Daha bat a var canım. 6 Mart. Git gide koyulasiyor gibi geldi bana çok merak ettim. Bata kadar her gün biraz koyulaşması iyiymiş bilmiyorum
Vala yumurtlma testlernden hiç anlamıom bn cnm ama bata daha varmış benm sın 1 gun kaldı cok heycnlym:)
Kan testi yaptrdm negatf cnm dun adet gunumdu bi umut bekliorm sadce belm cok agryo ama negatf oldgna gore yoktur diye dusunuyormBelirtin varmı. İnşallah bebiş gelir
Canim 28 olmam gerekiyordu ama sabah bir iki damla camasira gelmis devami gelmed henuz ama gelir diye dusunuyorumKızlar napiyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor :)
Canim 28 olmam gerekiyordu ama sabah bir iki damla camasira gelmis devami gelmed henuz ama gelir diye dusunuyorum
Amin canim hayirlisi tokturHadi ya tüh olsun hayırlısını versin Allah, Bence doktora git bakalım adetten sonra yumurtlama günlerinde durum ne olacak
Amin canim hayirlisi toktur
Son 2 gun heyecanla bekliyorum ama umudum yok yineKızlar napiyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor :)
Son 2 gun heyecanla bekliyorum ama umudum yok yine
Kan testi yaptrdm negatf cnm dun adet gunumdu bi umut bekliorm sadce belm cok agryo ama negatf oldgna gore yoktur diye dusunuyorm
Adet gunumde negatf cktı 2 gun gecti hala beklemedym sen nabtn cnm nasıl gdyoKan testinde negatif ciktiysa yok heralde ama bilinmez kırmızıları gören kadar umut var. Bakarsın bir süpriz olur yoksa bile üzülme yeniden tam gaz çalışmalara devam :)
İnşallah olur ya
Hg:) hadi hayrlısı guzel haberler alırız inşMrb arkadaşlar bende yeni katildim araniza benimde adetim gecikti geçen hafta cumartesi biraz lekelenme oldu sonrasında tık yok karnım falan feci agriyodu salı günü test alicam bakalım
İnşaallah bekliyoruz,meraklaHg:) hadi hayrlısı guzel haberler alırız inş