Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

soldan ikincide pik yapmış, 3.de yumurtlamışsın, şöyle bi 5-6 gün sonra gebelik testi yap, varsa minnoş çıkar :))

Daha bat a var canım. 6 Mart. Git gide koyulasiyor gibi geldi bana çok merak ettim. Bata kadar her gün biraz koyulaşması iyiymiş bilmiyorum

Daha bat a var canım. 6 Mart. Git gide koyulasiyor gibi geldi bana çok merak ettim. Bata kadar her gün biraz koyulaşması iyiymiş bilmiyorum
Vala yumurtlma testlernden hiç anlamıom bn cnm ama bata daha varmış benm sın 1 gun kaldı cok heycnlym:)

Kan testi yaptrdm negatf cnm dun adet gunumdu bi umut bekliorm sadce belm cok agryo ama negatf oldgna gore yoktur diye dusunuyorm

Kan testinde negatif ciktiysa yok heralde ama bilinmez kırmızıları gören kadar umut var. Bakarsın bir süpriz olur yoksa bile üzülme yeniden tam gaz çalışmalara devam :)

Kan testinde negatif ciktiysa yok heralde ama bilinmez kırmızıları gören kadar umut var. Bakarsın bir süpriz olur yoksa bile üzülme yeniden tam gaz çalışmalara devam :)
Adet gunumde negatf cktı 2 gun gecti hala beklemedym sen nabtn cnm nasıl gdyo

Mrb arkadaşlar bende yeni katildim araniza benimde adetim gecikti geçen hafta cumartesi biraz lekelenme oldu sonrasında tık yok karnım falan feci agriyodu salı günü test alicam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…